Čia žiūriu visi tik apie Lego, o aš kitokias kaladėles paminėsiu. Prieš Kalėdas, kai ieškojau vaikams dovanų, labai jau man patiko Playskool kaladėlės - pas mus mačiau tik žaislų planetoje kaladėlių rinkinius. Iš to azarto dar iš Anglijos atsisiunčiau ir staliuką žaisti su kaladėlėm. Va tokios:
http://host.exemplum...vity-table.html
Niu, bet mano dukrytė visiškai nesusidomėjo - jai tik lėlės ir vežimai rūpi
Gal yra dar mamyčių, turinčių tokias kaladėles? Kaip jos Jums?
Gal dar susidomes? Tiesiog gal dar jai per anksti
Manasis irgi nelabai domejos statybom iki kokiu 4m., kol pats nepradejo suvokti, kaip statyt tvirtus statinius .Iki tol zaide su mano pastatytom masinytem ir kt.
O dabar tai tikrai pats pagrindinis zaislas . Nebesinori pirkti ir maisyti dar kitokiu konstruktoriu, nes vistiek kampe gules...
Manasis irgi nelabai domejos statybom iki kokiu 4m., kol pats nepradejo suvokti, kaip statyt tvirtus statinius .Iki tol zaide su mano pastatytom masinytem ir kt.
O dabar tai tikrai pats pagrindinis zaislas . Nebesinori pirkti ir maisyti dar kitokiu konstruktoriu, nes vistiek kampe gules...
Iškilo man klausimas - ar esate bandę pirkti lego rinkinį, kur vien ratai (6118, berods)? Vertas jis dėmesio? Ar neverta čia tiek tų ratų užsipirkti Taip suprantu, kad ten jie skirtingo dydžio, bet niekur nerandu, kad pažiūrėti, kokie jie ten tiksliai....
na gal kas pasiulis mazuju lego mergaitei?
QUOTE(Moliuskas @ 2009 05 21, 16:22)
Iškilo man klausimas - ar esate bandę pirkti lego rinkinį, kur vien ratai (6118, berods)? Vertas jis dėmesio? Ar neverta čia tiek tų ratų užsipirkti Taip suprantu, kad ten jie skirtingo dydžio, bet niekur nerandu, kad pažiūrėti, kokie jie ten tiksliai....
taip ivairaus dydzio ratukai ir skirtingu spalvu viduriukai ir detales tos kur prie ju tvirtinas ratai.
QUOTE(Moliuskas @ 2009 05 21, 17:22)
Jeigu jus toki rinkini parduotuvej matete, tai ant vieno dezes sono visad buna parodyta ir surasyta tiksliai - kiek kokiu detaliu yra.
Cia raso, kad 106, bet skaiciuojasi atskirai padangos, ratlankiai, detales ratams uzmauti. Jei grubiai paskaiciavus, tai ratu uztektu max 10 masinyciu. Bet tiksliai tai tikrai nezinau. O kiek jums kainuos toks rinkinys? Ir tai ivertinkit. Gal uz panasia kaina galima maziau ratuku + kitokiu detaliu gauti? Bet jeigu jums labai ratuku truksta, tai neblogai, juk atliekamus galima ir kazkam perleist . Bet jeigu zadate kaip pirmaji lego rinkini ratukus pirkti, tai, manau, neverta, nes masinoms reikia ne tik ratu ir paprastu blokeliu ...
QUOTE(Kristin @ 2009 05 21, 17:16)
taip ivairaus dydzio ratukai ir skirtingu spalvu viduriukai ir detales tos kur prie ju tvirtinas ratai.
QUOTE(Natele @ 2009 05 21, 19:49)
Jeigu jus toki rinkini parduotuvej matete, tai ant vieno dezes sono visad buna parodyta ir surasyta tiksliai - kiek kokiu detaliu yra.
Ačiū labai - mačiau jį ne parduotuvėje, todėl ir dvejoju. Radau dar internete
Kaina apie 45 Lt būtų ir tai būtų kaip priedas prie mūsų jau turimos Lego krūvos (nes esame paveldėję krūvą kaladėlių iš įvairiausių rinkinių - makalaikų-makalaika )
Pagalvosiu dar apie tai rytoj
QUOTE(Moliuskas @ 2009 05 21, 21:23)
Ačiū labai - mačiau jį ne parduotuvėje, todėl ir dvejoju. Radau dar internete
Kaina apie 45 Lt būtų ir tai būtų kaip priedas prie mūsų jau turimos Lego krūvos (nes esame paveldėję krūvą kaladėlių iš įvairiausių rinkinių - makalaikų-makalaika )
Cia va tikrai gerai matosi . belieka lego kruva perziuret ir ivertint padeti - ko truksta
Ar buna Lego nuo 1-1,5m?
QUOTE(Nicca @ 2009 05 22, 08:51)
Ar buna Lego nuo 1-1,5m?
Lego primo nuo puses metu panasiai, o lego duplo nuo 1,5 iki 5metu .
Šį savaitgalį Rimi 40 proc. nuolaida žaislams. Bent jau Panoramos Rimi iš Duplo buvo daug rinkinukų - bet jau iš tų, kurių kaina be nuolaidos apie 100 Lt ir daugiau. Mes Duplo kombainą ėmėme už 66 Lt.
parduodam lego ir cobi zmogeliukus bei priedukus, dominancius rasykit i az
ieskome lego belville zmoguciu, gyvuneliu ir t.t
siulykit i az
ieskome lego belville zmoguciu, gyvuneliu ir t.t
siulykit i az