Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

Na kaip pažiūrėsi ax.gif
Mes Airijoj šitą rinkinuką už 50eur paėmėm, o pas mus jis kanuoja gerokai virš trijų šimtų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2009 04 17, 14:12)
Na kaip pažiūrėsi ax.gif
Mes Airijoj šitą rinkinuką už 50eur paėmėm, o pas mus jis kanuoja gerokai virš trijų šimtų 4u.gif
user posted image

Nu Uk 50 svaru toks rolleyes.gif .
PVz. sitas LT kainuoja 10 litu,o UK 4 svarai,tai Lt jis pigiau nei Uk g.gif .
user posted image

As nekalbu apie tas zaislu pardas kur uzsikelusios kainas, bet kalbu apie maxima ar senukus ir t.t.tai ner per pus pigiau .O jei dar ziuret kainas per tas visokias nuolaidas .... tai Lt lego gaunas pigiau nei Uk. Uk pardese tokiu lego nuolaidu nemaciau rolleyes.gif
Buna , kad nukainuoja jau kokiu poros metu senumo serijos kelis lego ir viskas.
Atsakyti
Maximoj ir Senukuose tų didelių rinkinių ne dažnai ir būna.Ten tie nažesni ir paprastesni.O visose Limpopo,Rududu ir t.t. kainos kosminės blink.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kria: 19 balandžio 2009 - 16:25
Sveikutes, turiu klausima
user posted image
sitas rinkinys naujas, nukainuotas iki 30 Lt (be keliu centu). Cia gera kaina? Ar siaip - nezymi nuolaida?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 04 20, 13:27)
user posted image
sitas rinkinys naujas, nukainuotas iki 30 Lt (be keliu centu). Cia gera kaina? Ar siaip - nezymi nuolaida?
Aciu smile.gif

O kur jus toki rinkini matet pirkt uz tokia kaina?

Mes tai toki rinkinuka uz 17.99lt senukuose pirkom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enriko mama: 20 balandžio 2009 - 11:51
QUOTE(Enriko mama @ 2009 04 20, 11:44)
O kur jus toki rinkini matet pirkt uz tokia kaina?

Mes tai toki rinkinuka uz 17.99lt senukuose pirkom
user posted image

Man atrodo, kad jusiskio detalio kiekio ir kainos santykis geresnis biggrin.gif
Saviski maciau Vln Akropolio Maximoje.
Atsakyti
Toki kaip mano pirkta rinkinuka visu miestu senukai siuo metu parduoda, ten ir kitiems nedideliems rinkinukams nuolaidas taiko, bet mus toks labai tiko nes turim gaisrine is sios serijos, kuria pirkom irgi su nemaza nuolaida uz 39.99 lt maximoj, kai Rududu tokia maciau kainuoja 128lt. blink.gif Vos nenukritau tokia kaina pamacius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2009 04 20, 11:59)
Toki kaip mano pirkta rinkinuka visu miestu senukai siuo metu parduoda, ten ir kitiems nedideliems rinkinukams nuolaidas taiko, bet mus toks labai tiko nes turim gaisrine is sios serijos, kuria pirkom irgi su nemaza nuolaida uz 39.99 lt maximoj, kai Rududu tokia maciau kainuoja 128lt.  blink.gif  Vos nenukritau tokia kaina pamacius  doh.gif

As siandien apejau visas Akropolio zaislu parduotuves - tai beveik kiekvienoje duplo kainas pamaciusi buvau gatava negyva griuti lotuliukas.gif Reikes tada dar Senukus patikrinti. Bet jus ne Vln?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 04 20, 12:27)
user posted image
Aciu smile.gif

Gera kaina, be nuolaidos jei neklystu virš 50 Lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 04 20, 14:20)
As siandien apejau visas Akropolio zaislu parduotuves - tai beveik kiekvienoje duplo kainas pamaciusi buvau gatava negyva griuti lotuliukas.gif Reikes tada dar Senukus patikrinti. Bet jus ne Vln?

Mes is Kauno, bet tos akcijos senukuose kiek maciau galioja visuose miestuose, galite cia pasiziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enriko mama: 20 balandžio 2009 - 12:47
QUOTE(Fidi @ 2009 04 20, 12:43)
Gera kaina, be nuolaidos jei neklystu virš 50 Lt kainuoja

Toje Maximoje kaina be nuolaidos buvo 54 Lt parasyta, bet, kazkaip suabejojau ar cia tik Maximoj tuos 54 Lt be nuolaidos kainuoja ar visur panasiai.
O gal kas nors toki turi? Vertas demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 20 balandžio 2009 - 13:04