Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai

Natele, tikrai ne veltui aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 07 balandžio 2009 - 15:46
Man taip labai malonu lego i rankas imt thumbup.gif . paperka savo svelnumu ir galimybemis... smile.gif Nenoriu to kinietisko slamsto schmoll.gif Tai visiems, kas vaika su gimtad. neuzilgo sveikins, susakiau vaiko norus (is Rimi ir Maximos) - lego. wub.gif
Smagu, kad ir vaikas bus patenkintas , ir del dovanu sveciams galvos nereiks sukt rolleyes.gif
O Vokietijoj retokai tokios nuolaidos buna, kaip dabar kai kuriu rinkiniu kad gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2009 04 07, 10:28)
Nušienavau Maximą iš pat ryto  thumbup.gif . Prisipirkau, kiek neplanavau, neina susilaikyt, kai Lego 50proc. pigiau  doh.gif  blush2.gif
Mūsų grobis - trys rinkiniai (Viile Feeding Zoo,  Polar zoo ir statybinių kaladėlių dėžė) victory.gif

Maniskis irgi vakar Akropoly viska issiunkstinejo ir pranese, kad yra 50 proc nuolaida. tai pazadejo dar is savo sutaupytu pinigu prisideti, kad tik nupirciau ta statybu rinkini is lego City. Ko gero, teks... Tik gaus isleistuviu is darzelio proga - pazadejo tiek iskesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Mes irgi esam Lego "ligoniuku" tarpe ax.gif Pradejom nuo Lego Primo. Veliau Duplo.dabar delioja smulkiuosius. tik va bedele - maniskiui smagiau delioti pagal instrukcijas. Esam nemazai prisipirke ivairiu teminiu rinkinuku, bet tai sudeda kokia masina ir baigiasi musu kuryba unsure.gif gal kas turite ar zinote kur nete galima rasti is kaladeliu sudeliotu ivairiu daikteliu - nuo zvereliu, auto iki didesniu statiniu. mane labiausiai domina buten instrukciju pavyzdeliai ir idejos ax.gif na jie buna ideti prie paprastu (ne teminiu) blokeliu rinkiniu. Buciau be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigit: 08 balandžio 2009 - 21:41
QUOTE(Brigit @ 2009 04 08, 22:34)
Sveikos, mielosios. Mes irgi esam Lego "ligoniuku" tarpe  ax.gif Pradejom nuo Lego Primo. Veliau Duplo.dabar delioja smulkiuosius. tik va bedele - maniskiui smagiau delioti pagal instrukcijas. Esam nemazai prisipirke ivairiu teminiu rinkinuku, bet tai sudeda kokia masina ir baigiasi musu kuryba unsure.gif gal kas turite ar zinote kur nete galima rasti is kaladeliu sudeliotu ivairiu daikteliu - nuo zvereliu, auto iki didesniu statiniu. mane labiausiai domina buten instrukciju pavyzdeliai ir idejos ax.gif na jie buna ideti prie paprastu (ne teminiu) blokeliu rinkiniu. Buciau be galo dekinga  4u.gif

Pabandykit pasižiūrėti šioje nuorodoje. Mes daug ką susikonstruojam iš čia duotų instrukcijų. Galima pasirinkti pagal temas, pavartyti katalogus ir t.t.:

http://www.hccamster...tory/ndx_mn.htm
Atsakyti
Taigi siandien zygiavom pirkti to statybu rinkinio. Pasiskolinau is mamos ACIU kortele, ir prie kasos buvau kiek nemaloniai nustebinta, kai teko sumoketi visa kaina doh.gif Zodziu, ta 50 proc nuolaida nuejo i kortele, kuria veliau bus galima isnaudoti apsiperkant Maximoj. Gal kitiems tai nesudaro nepatogumu, bet as siai dienai buvau susiplanavus islaidas kitaip ir tuos pinigus "issigrynint" is mamos jau kazkaip nepatogu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 09 balandžio 2009 - 00:41
QUOTE(Teklė @ 2009 04 08, 23:36)
Pabandykit pasižiūrėti šioje nuorodoje. Mes daug ką susikonstruojam iš čia duotų instrukcijų. Galima pasirinkti pagal temas, pavartyti katalogus ir t.t.:

http://www.hccamster...tory/ndx_mn.htm

DIDELIS BEGALINIS ACIUUUUU 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė, Vilniaus Maximoje matė statybinių Duplo blokelių. Mūsų aplankytose Maximose tik teminiai rinkiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2009 04 09, 01:40)
Taigi siandien zygiavom pirkti to statybu rinkinio. Pasiskolinau is mamos ACIU kortele, ir prie kasos buvau kiek nemaloniai nustebinta, kai teko sumoketi visa kaina  doh.gif  Zodziu, ta 50 proc nuolaida nuejo i kortele, kuria veliau bus galima isnaudoti apsiperkant Maximoj. Gal kitiems tai nesudaro nepatogumu, bet as siai dienai buvau susiplanavus islaidas kitaip ir tuos pinigus "issigrynint" is mamos jau kazkaip nepatogu unsure.gif

Jooo. Mes irgi kartais neatidziai paskaitom arba susipainiojam - kokia nuolaida is karto, kokia i kortele... Siap tai aiskiai buna parasyta, ir si karta taip pat buvo. Kai su savo kortele apsipirkineji, tai visai gerai sisi variantas - greiciau surenki reikiama suma lipdukui, akropolio litams ar telemaximos cekiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2009 04 09, 08:19)
Gal kuri mamytė, Vilniaus Maximoje matė statybinių Duplo blokelių. Mūsų aplankytose Maximose tik teminiai rinkiniai  ax.gif

Šiandien Ukmergės Maksimoje pirkau Lego Duplo rinkinį už 89.99lt , buvo 2vnt., taigi vienas dar liko ax.gif Pritaikius nuolaida, kaina visai nebloga gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppieva: 10 balandžio 2009 - 21:53
Mano sūnelis taip pat žaidžia tik su LEGO. Jokių mašinų jam nereikia schmoll.gif Užsakiau pas SM mergaites žmogeliukų rinkinį. rinkinukas
Svajonių dovana gimtadienio proga. Pastoviai žmogeliukų vis trūkumas ir su broliu niekaip nepasidalina ax.gif
O LEGO mes dažniausiai perkam užsienį. Kai jau kur keliaujam tai butinai po lego rinkinį parsivežam. Kainos per pus mažesnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 15 balandžio 2009 - 14:34
QUOTE(vilmaaa @ 2009 04 15, 14:32)
O LEGO mes dažniausiai perkam užsienį. Kai jau kur keliaujam tai butinai po lego rinkinį parsivežam. Kainos per pus mažesnės 4u.gif

na per pus tai ner ax.gif bent jau jei ziuret UK ir Lt tai ner per pus pigiau rolleyes.gif
Atsakyti