QUOTE(GabiG @ 2009 02 06, 20:10)
na kai sedziu su vaikuciu namuose nera laiko naujo paieskoti
as nauduojuosi tokiu seniai pirktu jis labai platus man visai panasus i ta kabuki bet mano tik sintetiniai sereliai...nu ir gal jau senokas bet siaip kompaktines pudras man pudruodavo gerai...
o tai koki sepeteli reikia naudoti ir negi butent del sepetelio priklauso kiek laiko pasidengimas bus???
as nauduojuosi tokiu seniai pirktu jis labai platus man visai panasus i ta kabuki bet mano tik sintetiniai sereliai...nu ir gal jau senokas bet siaip kompaktines pudras man pudruodavo gerai...
o tai koki sepeteli reikia naudoti ir negi butent del sepetelio priklauso kiek laiko pasidengimas bus???
nuo sepetelio labai daug priklauso- mineraline pudra reik nepapudruot, o itrint- tam sepetelis turi but pakankamai tankus, na kad plaukelei neissiskleistu kaip veduokle ant veido man EM laiko labai gerai- ryte prisipudravus is darbo griztu dar grazi- aisku ne tokia kaip ryte- nes kazkiek riebaluojas man oda, tai vis pasivalau dienos begyje, bet tikrai nera taip kad po keliu valandu nieko ant veido neliktu