Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(GabiG @ 2009 02 06, 20:10)
na kai sedziu su vaikuciu namuose nera laiko naujo paieskoti

as nauduojuosi tokiu seniai pirktu jis labai platus man visai panasus i ta kabuki bet mano tik sintetiniai sereliai...nu ir gal jau senokas bet siaip kompaktines pudras man pudruodavo gerai...

o tai koki sepeteli reikia naudoti ir negi butent del sepetelio priklauso kiek laiko pasidengimas bus??? g.gif

nuo sepetelio labai daug priklauso- mineraline pudra reik nepapudruot, o itrint- tam sepetelis turi but pakankamai tankus, na kad plaukelei neissiskleistu kaip veduokle ant veido ax.gif man EM laiko labai gerai- ryte prisipudravus is darbo griztu dar grazi- aisku ne tokia kaip ryte- nes kazkiek riebaluojas man oda, tai vis pasivalau dienos begyje, bet tikrai nera taip kad po keliu valandu nieko ant veido neliktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2009 02 04, 22:33)
Aga rimtai, kiek ten gramų tos pudros kad taip nebrangiai įsigijai? O ji nauja buvo ar naudota?

na tiek ir kainuoja kazkur, as jau antra kart perku is Uk, kai svaras nukrites tiek gaunasi, 9gr smile.gif
as turiu medium beige tik pabandyta, jei ka domina galiu perleist rolleyes.gif man per sviesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 07 vasario 2009 - 14:44
na va, gavau jau savo bare escentuals foundation. Ir viskas ka galiu pasakyti- fantastika. thumbup.gif Pirkdama tikejausi, kad bus gera naudojimui ant kremines pudros, nes priklausoma nuo jos, dar del spalvos abejojau doh.gif is smalsumo pabandziau ant svaraus veiduko juos tepti ir atrodo tiesiog puikiai, ir spalva ir pats dengimas. Rezultatas kokio nesitikejau. thumbup.gif Kokia reklama pavariau, bet tikrai norisi gera daikta kitiem parekomenduoti. biggrin.gif Jau visom draugem apskambinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2009 02 06, 19:15)
sveikutes as gavau pries kelias dienas EM rinkinuka kur siunciaus nemokama
bet ar jums taip pat ar tik man nieko nelaiko?
pasidaziau is ryto o po pietu jau kaip ir buciau nesidaziusi?
nieko nesuprantu
mano drauges BE naudoja bet joms visoms visa diena issilaiko graziai o man sakau siaubas kazkoks...as maisiau tris spalvytes medium Light, medium beige ir almond, naudojau concealeri multitasking ir dar air blush
kai tik pasidazau viskas fantastiskai atrodo po keliu valandu nieko nebelieka
ar visoms taip ar tik man gal ka blogai darau? please patarkit

Dar panadyk pakeisti kremą. Jei kokį riebesnį naudoji tai tikiu, kad gali nelaikyt. Va aš irgi naudojau matinį efektą suteikiantį kremą (ala makiažo pagrindą) tai visiškai nelaikė, o kai pradėjau tepti ant tiesiog drėkinančio kremo - man puikiai laikosi. Ir dar: geriau neimti didesnio kiekio pudros ant šepetėlio, o per kelis kartus įtrinti po mažiau. Tada taip pat geriau laiko.

QUOTE(GiedreU @ 2009 02 06, 19:35)
as bijau ir kartotis nes vel sakys kad reklamuoju
taciau cia tik is geriausiu paskatu pati esu nusipirkusi si rinkinuka
esu nerealiai patenkinta deja niekas neparodo kaip fotke reikia ikelti tai ikelciau tik fotke
http://www.parisa.lt...?products_id=67

as naudojau BE dabar pakeiciau i si rinkinuka ir zinok man jis nerealiai patinka
labai graziai padengia veida ir makiazas islieka visa diena....

Kiek galima gerbiamoji? Kai kelios norės turinčios tik po keliolika žinučių perša tą savo tinklapį per įvairias temas ir į asmenines žinutes rašinėja tai šiek tiek atsibosta jau doh.gif: Tai iš atrašiau per až, pasikartosiu: Susimokėkit Supermamos administracijai už reklamą ir reklamuokitės čia kiek tik norisi doh.gif:

QUOTE(ne mama @ 2009 02 07, 00:34)
nuo sepetelio labai daug priklauso- mineraline pudra reik nepapudruot, o itrint- tam sepetelis turi but pakankamai tankus, na kad plaukelei neissiskleistu kaip veduokle ant veido ax.gif  man EM laiko labai gerai- ryte prisipudravus is darbo griztu dar grazi- aisku ne tokia kaip ryte- nes kazkiek riebaluojas man oda, tai vis pasivalau dienos begyje, bet tikrai nera taip kad po keliu valandu nieko ant veido neliktu ax.gif

drinks_cheers.gif Negaliu nesutikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 07, 16:17)
na va, gavau jau savo bare escentuals foundation. Ir viskas ka galiu pasakyti- fantastika. thumbup.gif  Pirkdama tikejausi, kad bus gera naudojimui ant kremines pudros, nes priklausoma nuo jos, dar del spalvos abejojau doh.gif  is smalsumo pabandziau ant svaraus veiduko juos tepti ir atrodo tiesiog puikiai, ir spalva ir pats dengimas. Rezultatas kokio nesitikejau.  thumbup.gif  Kokia reklama pavariau, bet tikrai norisi gera daikta kitiem parekomenduoti. biggrin.gif  Jau visom draugem apskambinau  lotuliukas.gif

o kokią spalvą atsisiuntei?? mirksiukas.gif ir iš kur?
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 08, 20:07)
o kokią spalvą atsisiuntei??  mirksiukas.gif ir iš kur?

spalva medium beige, o pirkau kosmetikos isparduotuvej, jau minejau, is vienos mamytes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Užsisakiau free sample iš everyday minerals, kai atsiųs, bandysiu ir parašysiu kaip sekas.
Mano oda sausoka, tai nžn ar tinka tie šiurkštūs kabuki? Bet kokiu atveju, gal patarsit - kokį kabuki įsigyti (nelabai brangų) būtent pabandymui mineralinės? Ir ar skaistalams tinka paprastas skaistalų šepetėlis?
Atsakyti
na as naudoju kabuki bet man EM irgi netinka
visiskai nelaiko
va BE nerealiai tinka ir graziai atrodo
Taip pat minejau kad Ultimo naudoju ji pigesne bet man prilygsta BE
as manau esme yra mineralu susmulkinime kuo jie smulkesni tuo geriau padengia ir laikosi ant veido va man EM netinka,
taciau manau daug kas priklauso nuo odos tipo ir panasiai....
toms pas kuria sausa oda patarciau jog reikia butinai tepti riebesni krema
ir be ir ultimo ant riebesnio kremo man labai gerai laiko beja ir oda nesauseja o mano oda tikrai sausa...
o kada noriu pasidaryti tikrai gera makiaza vakarui mineraline kosmetika naudoju ant kremines pudros, nes jos irgi dar kazkaip neatisakau bet naudoju tik vakariniui makiazui...
Atsakyti
Gal kas nors badėte Isadora mineralinę pudrą ar šešėlius?
Tikrai labai domintų nuomonė rolleyes.gif

http://www.isadora.com/?id=906
Atsakyti
Gal jus zinot kooks galiojimo terminas Bare escentuals foundation? Neradau kur parasyta smile.gif
Atsakyti
as naudoju artdeco smile.gif nusipirkau ir sepeteli smile.gif man lb patinka smile.gif graziai dengia naturaliai atrodo ir nereikia tepliotis ilgai prie veidrodzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortuga @ 2009 02 09, 17:24)
Gal kas nors badėte Isadora mineralinę pudrą ar šešėlius?
Tikrai labai domintų nuomonė rolleyes.gif

http://www.isadora.com/?id=906

Naudojau Isadoros,bet nepatiko schmoll.gif
Atsakyti