Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 04, 22:02)
77 su siuntimu reg. sumokejau. Galvoju nu bus per tamsi, tai vasarai paliksiu, is galiojjimo neiseis. ax.gif arba parduosiu, ir kita bandysiu pataikyt.

Aga rimtai, kiek ten gramų tos pudros kad taip nebrangiai įsigijai? O ji nauja buvo ar naudota?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 04, 22:32)
palaukit biggrin.gif , as dar neparduodu, nes dar negavau, sestadieni turiu gauti.  mirksiukas.gif  ir tada parasysiu kaip sekesi. o gramu tai 9, nauja pakuote.

biggrin.gif biggrin.gif tai gal gali pasakyti iš kur pirkai? aš ir norėčiau pigiau nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2009 02 04, 22:58)
biggrin.gif  biggrin.gif  tai gal gali pasakyti iš kur pirkai? aš ir norėčiau pigiau nusipirkti

pirkau is toriviki. dar turi naudota pakuote viena. Juk tam lietuviskam puslapy apie kuri cia kalbeta taip pat uzsisakyt galit uz 75 lt. g.gif
Atsakyti
tai kad tu mokejai tik 77 su atsiuntimu
o ten 75
manau ir uz atsiuntima reikia kazkiek moketi....tai va tu pigiau nusipirkai
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2009 02 04, 23:33)
Aga rimtai, kiek ten gramų tos pudros kad taip nebrangiai įsigijai? O ji nauja buvo ar naudota?

ash visada perku savo BE ebay tai nesu nei karto mokejus daugiau nei 60...Kai baigsiu savishke bandysiu ultima, kad jau sake nieko nesiskiria, nors BE dar laukia net nepradeta pakuote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 05, 01:32)
ash visada perku savo BE ebay tai nesu nei karto mokejus daugiau nei 60...Kai baigsiu savishke bandysiu ultima, kad jau sake nieko nesiskiria, nors BE dar laukia net nepradeta pakuote  biggrin.gif

tai parduok blush2.gif aš susidomėjus būčiau pirmoje vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 05, 12:05)
tai parduok blush2.gif aš susidomėjus būčiau pirmoje vietoje 4u.gif

tai, kad paciai reikia smile.gif be to mano spalva fairy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 05, 10:40)
tai, kad paciai reikia smile.gif be to mano spalva fairy smile.gif

na jei toks neitiketinas rezultatas, ir as noreciau meginuka is kur nors nusipirkti
Atsakyti
sveikutes as gavau pries kelias dienas EM rinkinuka kur siunciaus nemokama
bet ar jums taip pat ar tik man nieko nelaiko?
pasidaziau is ryto o po pietu jau kaip ir buciau nesidaziusi?
nieko nesuprantu
mano drauges BE naudoja bet joms visoms visa diena issilaiko graziai o man sakau siaubas kazkoks...as maisiau tris spalvytes medium Light, medium beige ir almond, naudojau concealeri multitasking ir dar air blush
kai tik pasidazau viskas fantastiskai atrodo po keliu valandu nieko nebelieka
ar visoms taip ar tik man gal ka blogai darau? please patarkit
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2009 02 06, 19:15)
sveikutes as gavau pries kelias dienas EM rinkinuka kur siunciaus nemokama
bet ar jums taip pat ar tik man nieko nelaiko?
pasidaziau is ryto o po pietu jau kaip ir buciau nesidaziusi?
nieko nesuprantu
mano drauges BE naudoja bet joms visoms visa diena issilaiko graziai o man sakau siaubas kazkoks...as maisiau tris spalvytes medium Light, medium beige ir almond, naudojau concealeri multitasking ir dar air blush
kai tik pasidazau viskas fantastiskai atrodo po keliu valandu nieko nebelieka
ar visoms taip ar tik man gal ka blogai darau? please patarkit

as bijau ir kartotis nes vel sakys kad reklamuoju
taciau cia tik is geriausiu paskatu pati esu nusipirkusi si rinkinuka
esu nerealiai patenkinta deja niekas neparodo kaip fotke reikia ikelti tai ikelciau tik fotke
http://www.parisa.lt...?products_id=67

as naudojau BE dabar pakeiciau i si rinkinuka ir zinok man jis nerealiai patinka
labai graziai padengia veida ir makiazas islieka visa diena....

va tik as tos EM nenaudojau bet uzsisakiau pabandymui
juk uz dyka taigi lauksiu ir ziuresiu kaip man padengs veida galesiu parasyti po to savo atsiliepimus
o beja tu gal pudruoji su kokiu netinkamu sepeteliu?

Atsakyti
Laukiu ir as savo BE pudrytes kaip isganymo,nebesusitvarkau su oda,sauseja ir negrazeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2009 02 06, 19:35)
as bijau ir kartotis nes vel sakys kad reklamuoju
taciau cia tik is geriausiu paskatu pati esu nusipirkusi si rinkinuka
esu nerealiai patenkinta deja niekas neparodo kaip fotke reikia ikelti tai ikelciau tik fotke
http://www.parisa.lt...?products_id=67

as naudojau BE dabar pakeiciau i si rinkinuka ir zinok man jis nerealiai patinka
labai graziai padengia veida ir makiazas islieka visa diena....

va tik as tos EM nenaudojau bet uzsisakiau pabandymui
juk uz dyka taigi lauksiu ir ziuresiu kaip man padengs veida galesiu parasyti po to savo atsiliepimus
o beja tu gal pudruoji su kokiu netinkamu sepeteliu?

na kai sedziu su vaikuciu namuose nera laiko naujo paieskoti

as nauduojuosi tokiu seniai pirktu jis labai platus man visai panasus i ta kabuki bet mano tik sintetiniai sereliai...nu ir gal jau senokas bet siaip kompaktines pudras man pudruodavo gerai...

o tai koki sepeteli reikia naudoti ir negi butent del sepetelio priklauso kiek laiko pasidengimas bus??? g.gif
Atsakyti