Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(ne mama @ 2009 02 03, 12:23)
man irgi viskas taip pat lotuliukas.gif  viskas ir tinka ir patinka, ir metams i prieki turiu, nu bet kas per bjaurus iprotis vis ieskot kazko kito  doh.gif  dabar vat labai smalsu pasidare isbandyt ta BE rolleyes.gif

Va va... tas įprotis...
Reikia apsiraminti ir tiek smile.gif Kadangi dabar daug turiu tai nepirksiu kurį laiką tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif
Labai noreciau paklaust gal kas bande The Body Shop mineraline pudryte? Kokie atsilepimai?
Prisiskaiciau apie Bare Minerals, bet ziuriu labai problematiskas jos gavimas... Tai gal rasiu ka Lietuvoj galima nusipirkt. 4u.gif
Ir beje gal zinot ar Make up Forever turi mineraline? ax.gif
Atsakyti
Ziurejau vienos forumietes rekomenduota www.parisa.lt puslapi,kur galima uzsisakyti BE mineralines pudros, ten dabar akcija - 75 litus kainuoja.Nuejau iki galo,kur jau reikia apmoketi,bet ten prie duotu duomenu neduotas ju saskaitos numeris, tik prekes kodas ir imones kodas.Ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 02, 10:38)
Turi nemokamą  4u.gif Galima pasirinkti 3 pudros spalvas, 1 consealerį ir 1 skaistalų spalvytę. PArsiuntimas kainuoja todos 4,60 dolco. Atkeliauja per porą savaičių.  wub.gif

as usisakiau ir si pabandymui man kainavo atsisiuntimas 5.4 dabar lauksiu kol gausiu

Papildyta:
QUOTE(Liberte @ 2009 02 04, 16:06)
Ziurejau vienos forumietes rekomenduota www.parisa.lt puslapi,kur galima uzsisakyti BE mineralines pudros, ten dabar akcija - 75 litus kainuoja.Nuejau iki galo,kur jau reikia apmoketi,bet ten prie duotu duomenu neduotas ju saskaitos numeris, tik prekes kodas ir imones kodas.Ka daryti?

as is ten pirkau

as mokejau per hansa banka o ten pas juos mokejimai per kazkokia mokejimu sistema o ne tiesiogiai.
taigi kai mano uzsakymas buvo patvirtintas ismete mokejimai.lt puslapi is kur pasirinkau kad moku per hanza.net prisiloginau ir man ismete iskart mokejimo pavedima padaryta ivedziau slaptazodi ir man apmokejo

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 02 03, 16:07)
Va va... tas įprotis...
Reikia apsiraminti ir tiek smile.gif Kadangi dabar daug turiu tai nepirksiu kurį laiką tikrai smile.gif

va va ir man tas pats as kaip kokia shopingu karaliene mano vaikinas tai mane del to smaugia as kad ir turiu bet tiesiog reikia pirkti
4u.gif nes pinigai ne mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2009 02 04, 19:51)

as is ten pirkau

as mokejau per hansa banka o ten pas juos mokejimai per kazkokia mokejimu sistema o ne tiesiogiai.
taigi kai mano uzsakymas buvo patvirtintas ismete mokejimai.lt puslapi is kur pasirinkau kad moku per hanza.net prisiloginau ir man ismete iskart mokejimo pavedima padaryta ivedziau slaptazodi ir man apmokejo

Na nezinau,ar man iseis,nes neturiu saskaitos hansa banke.Gal kas turite perleisti EM ar BE pudryte fair light arba light spalva?Pirkciau ir nauja.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 02 04, 21:13)
Na nezinau,ar man iseis,nes neturiu saskaitos hansa banke.Gal kas turite perleisti EM ar BE pudryte fair light arba light spalva?Pirkciau ir nauja.

as galiu parasiau i az
jei tik tinka
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 02 04, 20:13)

Tai jau pats laikas įsigyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sudetinga atspalvi issirinkti bare minerals, labai gaila, kad nera lietuvoje, ir neiseina isbandyti visu ir issirinkti tinkamiausia. Siandien nusipirkau is vienos mamytes medium beige, dabar pradejau abejoti ar tiks spalva. g.gif Isbandysiu, papasakosiu kokie ispudziai, netiks, tai teks pardavineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 04, 21:27)
Kaip sudetinga atspalvi issirinkti bare minerals, labai gaila, kad nera lietuvoje, ir neiseina isbandyti visu ir issirinkti tinkamiausia. Siandien nusipirkau is vienos mamytes medium beige, dabar pradejau abejoti ar tiks spalva. g.gif  Isbandysiu, papasakosiu kokie ispudziai, netiks, tai teks pardavineti doh.gif

Kiek sumokėjai?
Papildyta:
nu siunčia tau až
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2009 02 04, 21:48)
Kiek sumokėjai?
Papildyta:
nu siunčia tau až

77 su siuntimu reg. sumokejau. Galvoju nu bus per tamsi, tai vasarai paliksiu, is galiojjimo neiseis. ax.gif arba parduosiu, ir kita bandysiu pataikyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 04 vasario 2009 - 21:03
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 04, 22:02)
77 su siuntimu reg. sumokejau. Galvoju nu bus per tamsi, tai vasarai paliksiu, is galiojjimo neiseis. ax.gif arba parduosiu, ir kita bandysiu pataikyt.

o kiek gramu?
ir uz kiek parduodi?
Atsakyti
QUOTE(GabiG @ 2009 02 04, 22:13)
o kiek gramu?
ir uz kiek parduodi?

palaukit biggrin.gif , as dar neparduodu, nes dar negavau, sestadieni turiu gauti. mirksiukas.gif ir tada parasysiu kaip sekesi. o gramu tai 9, nauja pakuote.
Atsakyti