Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

ir mane domina blush2.gif visai nesigaudau dar cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 02 02, 11:41)
kur cia ta temuke? bigsmile.gif

Prie kosmetikos gamintojų
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 01 31, 01:27)
Mano oda siaip normali be jokiu randeliu ir t.t tik T zonoj buna siek tiek pasauseja,bet dabar tepu riebesni kremuka ir jokiu problemu.Nu gerai zinok thumbup.gif viskas.Tik sake kuo daugiau itrinsi tais sukamaisiais judesiais tuo efektas geresnis ax.gif

norejau paklaust, o kaip jus tepat ,ant kremines pudros ar tiesiog patepat kremu veida ir tada biria?
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 02 02, 12:24)
norejau paklaust, o kaip jus tepat ,ant kremines pudros ar tiesiog patepat kremu veida ir tada biria?

visaip :)as tepu ant kremines vietoj birios, kad uztvirtinti makiaza. bet siaip ji turetu butu tepama ant kremuko. cia ir turetu pasimatyti jos tikras efektas:)
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2009 02 01, 18:46)
as tai perku is parisa.lt ten elektronine parde

ka cia daug brangiau nei ebay, paziurejau pvz viena ish ju siulomu firmu, ultimo minerals,tai toks pats kiekis ebay gaunasi 24 lt. su atsiuntimu, o toj parduotuvej po 40 pardavineja biggrin.gif jei uzsimanysiu pabandyt ir surizikuot tai geriau ta darysiu ebay biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes
as naudojau I.d. bare
o dabar ta ULTIMO naudoju ir zinok esu labai patenkinta
bent jau pats veido padengimas idealus i.d. man niekuom nesiskiria
tik as perku is grozio salono airijoje, vadinasi permoku g.gif
bet kadangi neturiu nei kreditkes nei ten to paypalo neturiu is ko rinktis belieka cashu moketi
bet tikrai jei nori pakeisti kazka ir pabandyti naujo rekomenduociau ultimo
na cia tik is savo patirties
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2009 02 02, 14:50)
Sveikutes
as naudojau I.d. bare
o dabar ta ULTIMO naudoju ir zinok esu labai patenkinta
bent jau pats veido padengimas idealus  i.d. man niekuom nesiskiria
tik as perku is grozio salono airijoje, vadinasi permoku  g.gif
bet kadangi neturiu nei kreditkes nei ten to paypalo neturiu is ko rinktis belieka cashu moketi 
bet tikrai jei nori pakeisti kazka ir pabandyti naujo rekomenduociau ultimo
na cia tik is savo patirties

mineraline, tai neuzkemsa poru. taip suprantu. o lietuvoje yra jos kur nors? kazkaip praskaiciau gal.
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 02 02, 17:26)
mineraline, tai neuzkemsa poru. taip suprantu. o lietuvoje yra jos kur nors? kazkaip praskaiciau gal.

jo ji neuzkemsa poru net yra preimone spuoguotai odai gydyti nes turi cinko oksido ir titano dioksido be to ji graziai padengia veida nesimato pudru sluoksniu
man netepa ir rubu kaip kitoms nezinau einu i darba su baltais marskinelaiis ir nebjau kad kaklas nuo pudros paruduos
lietuvoje zinau ardeco yra bet as ja bandziau ir man ji nepatiko taip pat bandziau lorealio irgi ne schmoll.gif
Atsakyti
as nusipirkau i.d. bare minerals rinkinuka... na man tai super patiko smile.gif nors dar tik kelis kartus daziausi, bet esu tikrai patenkinta. mano oda siaip misri, turiu ir spuogiuku daznai, o ypac kai pasidazydavau su kremine pudra (kokiu tik nenaudojau: decleor ir tt) ir prabuni visa diena, tai kita diena jau rasdavau kylanti koki spuoga. o nuo sios pudros nieko bigsmile.gif na tikiuos taip ir bus biggrin.gif dar pliusas: jokio veido blizgesio, kaip kad pasidazius su kremine... ir siaip labai greitai pasidazai, lengvai naudojasi, taupiai naudojasi, neatrodo kaip kauke ant veido...
siaip nemegstu dazytis, o dar tos problemos su oda uzknisdavo, daug laiko uzimdavo ir tt... o dabar thumbup.gif
vienu zodziu, pagaliau esu patenkinta pasidazius smile.gif
cia vos ne reklama gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 02 03, 00:46)
vienu zodziu, pagaliau esu patenkinta pasidazius  smile.gif 
cia vos ne reklama gavosi  lotuliukas.gif

Kai as atradau BE irgi labai patenkinta buvau. Aisku ir dabar esu biggrin.gif Taciau kartas nuo karto pralenda veido riebumas. Gal jau oda prie pudros priprato g.gif nors palyginus neilgai naudoju
Atsakyti
Nežinau sutapimas čia ar ne, bet mano poros daug mažiau kemšasi kai naudoju mineralinę ir oda mažiau riebaluojas. Susibalansavo viskas rodos smile.gif
Mamai irgi panašiai: tikrai daug mažiau inkštirų, sakė tikrai nebegrįš prie paprastos pudros.
Vis masinuosi išbandyti kokią kitą dar, bet, kad EM turiu dar tikriausia metams į priekį lotuliukas.gif Pigu ir gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 03, 11:17)
Nežinau sutapimas čia ar ne, bet mano poros daug mažiau kemšasi kai naudoju mineralinę ir oda mažiau riebaluojas. Susibalansavo viskas rodos smile.gif
Mamai irgi panašiai: tikrai daug mažiau inkštirų, sakė tikrai nebegrįš prie paprastos pudros.
Vis masinuosi išbandyti kokią kitą dar, bet, kad EM turiu dar tikriausia metams į priekį  lotuliukas.gif Pigu ir gerai ax.gif

man irgi viskas taip pat lotuliukas.gif viskas ir tinka ir patinka, ir metams i prieki turiu, nu bet kas per bjaurus iprotis vis ieskot kazko kito doh.gif dabar vat labai smalsu pasidare isbandyt ta BE rolleyes.gif
Atsakyti