ir mane domina visai nesigaudau dar cia
QUOTE(charisma212 @ 2009 02 02, 11:41)
kur cia ta temuke?
Prie kosmetikos gamintojų
QUOTE(cuname @ 2009 01 31, 01:27)
Mano oda siaip normali be jokiu randeliu ir t.t tik T zonoj buna siek tiek pasauseja,bet dabar tepu riebesni kremuka ir jokiu problemu.Nu gerai zinok viskas.Tik sake kuo daugiau itrinsi tais sukamaisiais judesiais tuo efektas geresnis
norejau paklaust, o kaip jus tepat ,ant kremines pudros ar tiesiog patepat kremu veida ir tada biria?
QUOTE(patinka @ 2009 02 02, 12:24)
norejau paklaust, o kaip jus tepat ,ant kremines pudros ar tiesiog patepat kremu veida ir tada biria?
visaip :)as tepu ant kremines vietoj birios, kad uztvirtinti makiaza. bet siaip ji turetu butu tepama ant kremuko. cia ir turetu pasimatyti jos tikras efektas:)
QUOTE(GiedreU @ 2009 02 01, 18:46)
ka cia daug brangiau nei ebay, paziurejau pvz viena ish ju siulomu firmu, ultimo minerals,tai toks pats kiekis ebay gaunasi 24 lt. su atsiuntimu, o toj parduotuvej po 40 pardavineja jei uzsimanysiu pabandyt ir surizikuot tai geriau ta darysiu ebay
Sveikutes
as naudojau I.d. bare
o dabar ta ULTIMO naudoju ir zinok esu labai patenkinta
bent jau pats veido padengimas idealus i.d. man niekuom nesiskiria
tik as perku is grozio salono airijoje, vadinasi permoku
bet kadangi neturiu nei kreditkes nei ten to paypalo neturiu is ko rinktis belieka cashu moketi
bet tikrai jei nori pakeisti kazka ir pabandyti naujo rekomenduociau ultimo
na cia tik is savo patirties
as naudojau I.d. bare
bet kadangi neturiu nei kreditkes nei ten to paypalo neturiu is ko rinktis belieka cashu moketi
QUOTE(Gyvate @ 2009 02 02, 14:50)
Sveikutes
as naudojau I.d. bare
as naudojau I.d. bare
mineraline, tai neuzkemsa poru. taip suprantu. o lietuvoje yra jos kur nors? kazkaip praskaiciau gal.
QUOTE(Nortiu @ 2009 02 02, 17:26)
mineraline, tai neuzkemsa poru. taip suprantu. o lietuvoje yra jos kur nors? kazkaip praskaiciau gal.
jo ji neuzkemsa poru net yra preimone spuoguotai odai gydyti nes turi cinko oksido ir titano dioksido be to ji graziai padengia veida nesimato pudru sluoksniu
man netepa ir rubu kaip kitoms nezinau einu i darba su baltais marskinelaiis ir nebjau kad kaklas nuo pudros paruduos
lietuvoje zinau ardeco yra bet as ja bandziau ir man ji nepatiko taip pat bandziau lorealio irgi ne
as nusipirkau i.d. bare minerals rinkinuka... na man tai super patiko nors dar tik kelis kartus daziausi, bet esu tikrai patenkinta. mano oda siaip misri, turiu ir spuogiuku daznai, o ypac kai pasidazydavau su kremine pudra (kokiu tik nenaudojau: decleor ir tt) ir prabuni visa diena, tai kita diena jau rasdavau kylanti koki spuoga. o nuo sios pudros nieko na tikiuos taip ir bus dar pliusas: jokio veido blizgesio, kaip kad pasidazius su kremine... ir siaip labai greitai pasidazai, lengvai naudojasi, taupiai naudojasi, neatrodo kaip kauke ant veido...
siaip nemegstu dazytis, o dar tos problemos su oda uzknisdavo, daug laiko uzimdavo ir tt... o dabar
vienu zodziu, pagaliau esu patenkinta pasidazius
cia vos ne reklama gavosi
siaip nemegstu dazytis, o dar tos problemos su oda uzknisdavo, daug laiko uzimdavo ir tt... o dabar
vienu zodziu, pagaliau esu patenkinta pasidazius
cia vos ne reklama gavosi
QUOTE(giedre.v @ 2009 02 03, 00:46)
Kai as atradau BE irgi labai patenkinta buvau. Aisku ir dabar esu Taciau kartas nuo karto pralenda veido riebumas. Gal jau oda prie pudros priprato nors palyginus neilgai naudoju
Nežinau sutapimas čia ar ne, bet mano poros daug mažiau kemšasi kai naudoju mineralinę ir oda mažiau riebaluojas. Susibalansavo viskas rodos
Mamai irgi panašiai: tikrai daug mažiau inkštirų, sakė tikrai nebegrįš prie paprastos pudros.
Vis masinuosi išbandyti kokią kitą dar, bet, kad EM turiu dar tikriausia metams į priekį Pigu ir gerai
Mamai irgi panašiai: tikrai daug mažiau inkštirų, sakė tikrai nebegrįš prie paprastos pudros.
Vis masinuosi išbandyti kokią kitą dar, bet, kad EM turiu dar tikriausia metams į priekį Pigu ir gerai
QUOTE(jadzka @ 2009 02 03, 11:17)
Nežinau sutapimas čia ar ne, bet mano poros daug mažiau kemšasi kai naudoju mineralinę ir oda mažiau riebaluojas. Susibalansavo viskas rodos
man irgi viskas taip pat viskas ir tinka ir patinka, ir metams i prieki turiu, nu bet kas per bjaurus iprotis vis ieskot kazko kito dabar vat labai smalsu pasidare isbandyt ta BE