Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

as tai perku is parisa.lt ten elektronine parde
man labai patinka ir greitas pristatymas ne taip kai pirkdavau is drauges o ji dar is kazkokios tai trukdavo pristatymas virs 30 dienu o dabar net per 14 dienu be to ir atisiskaitymas mane tenkina
ir zinai man rodos ten siuncia belekur t.y. i bet kokia vieta pasaulio nesu tikra bet manau kad taip...
be to pati pudra nerealiai padengia veida be to as visosms taip man nuo jos toks jausmas kad dingo visi spuogai
anksciau pastoviai spoguota budavau kai kremine pirkdvau o dabar tiesiog svytitni oda?
Atsakyti
o kiek tu laiko naudoji mineraline? man siaip nuo EM irgi labai susitvarke visokie spuogai, bet siandien kaip tycia del mm ismete spuogais doh.gif o jau pora menesiu dziaugiaus svaria oda blush2.gif
Atsakyti
man po savaites
as is pradziu naudojau id bare minerals ji man irgi labai patiko, taciau ilgai laukdavau kol ja gaudavau as pirkau is savo drauges be to per kelerius asmenis kol pereidavo brangi tapdavo, bet rezultatais labai dziaugiausi...tikrai gera buvo tai butent ja naudojant spuogai dingo
o mano teta pasiule nusipirkti nauja is parisos, nes ji is ten pirko as nuspirkau ir kol kas esu patenkinta, dar spuogais neisverte, bet as naudoju concealeri pudra is id o va foundation is parisos pirkta
kazkaip tos dvi skirtingu gamintoju pudros nesikerta, jugi tie patys mineralai...bent jau kai sudeti paskaitai...
Atsakyti
o pudros dengimas, vaizdas, laikymasis ant odos toks pats kaip bare essentuals? nes pvz. EM tos pacios firmos yra 4 skirtingu formuliu pudros, ir visos jos man labai skirias. tai idomu kaip situ parisos pudru maskavimas? nors kiek ziurejau tai jie irgi turi skirtingu gamintoju pudras g.gif
ai ir dar- kiek siuntimas kainuoja is ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 01 vasario 2009 - 22:29
Man tas puslapis kazkoks neiskus atrodo g.gif Jokios informacijos apie imone, pardavinejancia sita kosmetika. Apie pacius produktus irgi mazai informacijos, neaisku is kur istraukta ta pudra ir sepeteliai. Ir apskritai bando kopijuoti BE g.gif Juokingai atrodo, kai pasirenki is galimu gamintoju "Bare minerals", o kai paziuri ant sepetelio parasyta "Bare miracle minerals" biggrin.gif Na niekada nepirkciau is tokios saraskino kontoros schmoll.gif
Atsakyti
as rinkciausi sia mineraline, tik va parsisiusti brangokai gaunsi verysad.gif
mineraline kosm.
Atsakyti
o sakykit every day minerals turi nemokama rinkinuka pabandymui, tai ar kainuoja jo siuntimasis ir kiek?
Atsakyti
bare minerals yra siaures airijoj debenham parduotuveje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxaaa: 02 vasario 2009 - 02:46
QUOTE(Odora @ 2009 02 02, 02:11)
o sakykit every day minerals turi nemokama rinkinuka pabandymui, tai ar kainuoja jo siuntimasis ir kiek?

Turi nemokamą 4u.gif Galima pasirinkti 3 pudros spalvas, 1 consealerį ir 1 skaistalų spalvytę. PArsiuntimas kainuoja todos 4,60 dolco. Atkeliauja per porą savaičių. wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif labai sudomino tas mini rinkinukas- is kur ir kaip ji galima parsisiusti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 02, 11:01)
sveikos mergaites  smile.gif  labai sudomino tas mini rinkinukas- is kur ir kaip ji galima parsisiusti?  4u.gif

Daug kalbėta Everyday minerals temoje. www.everydayminerals.com puslapyje galima užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 02 02, 11:19)
Daug kalbėta Everyday minerals temoje. www.everydayminerals.com puslapyje galima užsisakyt.

kur cia ta temuke? bigsmile.gif
Atsakyti