QUOTE(Smeltė @ 2009 05 22, 18:09)
Gali ir tas būti, bet, kad kitos priemonės jau pakeistos į natūralias
ir vistiek
turiu ir EM, o BE kemša ne man vienai
panaudoji porą dienų iš eilės ir matai, kad kai kurios vietos jau ir užkimštos
aišku, čia gal kaip kam...
dar skaičiau, užsienio forumuose, kad MICA ( kuris įeina į beveik visų mineralinių pudrų sudėtį ) yra neblogiau poras kemšantis, negu talkas
taigi nebežinau, nei kuo tikėti, nei ko tikėtis, nes iš mineralinės kosmetikos tikrai daug tikėjausi, bet kol kas lūkesčių nepateisino
As naudoju min kosmetika jau ilgai visas esu bandziusi ir galiu pasakyti tik viena
visa kosmetika yra kosmetika o ne natural product....nieko nedekim tada atsiras ir be kosmetikos kam uzkisti tas poras.
Mineralines kosmetikos paskirtis mano manymu truputeli patobulinta ir is gamtos paimta nededant jokiu pasaliniu priemoniu sukurta kosmetikos liniija,
kam ji tinka tas naudoja ir neiesko joje stebuklu, ka manau visos gali pasakyti kad ja naudotis yra paprasta ir lengva, veidas atrodo tikrai nuostabiai
kaip raso dauguma straipsniu reikia atkreipti demesi i sudeti
o jame blogiausia kas gali buti yra bismuto oksichloridas nes jis gali palaipsniui ijautrinti oda, visi kiti ingridientai odai nekenkia....
atsiminkit laikus kai tepet kai kurios balet ir tia buvo pats geriausias dalykas...
dabar [pasirinkimas didelis tad visi renkasi kas kam tinka....
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 26, 15:29)
Tikriausiai tam yra yra skirtas kad ilgiau laikytusi
Bet tik tai kad jis kemsa poras
nors gal cia nera jo tiek daug kad uzkimstu, bent jau negalvoju taip
This is a pure clay that offers medium coverage, high absorption, great adhesion, and a creamy texture. It reduces shine on the skin as well.
STAI KA TAS DALYKAS DARO