kad ir kiek peikiat L'Oreal mineralinę, bet man ji nieko blogo nepadarė... Nei poras kemša nei ką. labai gerai dengiasi, maskuoja ir daro veidą matinį, net nesinori pirkt Artdeco, kurios spalvos tikrai nekokios...
QUOTE(Elegant @ 2009 05 11, 21:30)
kad ir kiek peikiat L'Oreal mineralinę, bet man ji nieko blogo nepadarė... Nei poras kemša nei ką. labai gerai dengiasi, maskuoja ir daro veidą matinį, net nesinori pirkt Artdeco, kurios spalvos tikrai nekokios...
man irgi Loreal patiko. Sakyciau, net odos bukle pagerejo, o buvo nekas. patinka, kad matine. O lyginant su ID bare minerals, man daug geriau Loreal, nes ji matine, o ne perlamutras, kaip ta. Veidas atrodydavo blizgus, kaip riebaluotas.
Labas vakaras
Gal kas bandet M.A.C kosmetika?
Gal kas bandet M.A.C kosmetika?
Gavau as savo BARE MINERALS ,pirkau spalvyte medium tan. tai kaip tik tiko idegusiai odai. Pasidengia labai greit ir labai nedaug reikia. super
Aš šiandien pasiėmiau štai tokį NEMOKAMĄ siuntinuką
LIUKS
reikės kuo skubiau išbandyt, nes atėjo visai ne tai ko tikėjausi
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 11, 20:32)
Art deco teko bandyti, napatiko ir man. Atspalviai netike
Kazkas cia rase anksciau, kad ji 100% mineraline. nei velnio! pasizurekit i sudeti. ten ir talko ir parabenu pilna. Jau geriau Loreal, bent jau nemeluoja ir raso, kad 99 % mineralai.
Kazkas cia rase anksciau, kad ji 100% mineraline. nei velnio! pasizurekit i sudeti. ten ir talko ir parabenu pilna. Jau geriau Loreal, bent jau nemeluoja ir raso, kad 99 % mineralai.
Talko nera
Skaiciau ir nezinau ar praziurejau ra nebuvo komentaru apie Guerlain mineraline pudryte?siandiena norejau isigyti,bet tiek siulymu gavau kad nenusipirkau ir gryzusi skaitineju..
Loreal man nelabai patiko..tarytum nelygiai dengianti tokia pasirode
artdeco visai nieko,bet dienos sviesoje tik spalvyte netiko,tokia i rausvuma atrodo reiketu kitos manau,bet va nepamenu kuria man bande ieskojau per i nterneta kur galima parsisiusti,bet neradau gal jus zinot?arba ne baltai odai koki nr reiketu?
guerlains laabai patiko..bandziau 2ir 3 .3 jau tamsokas,o va 2
max factor nea..blizgi..
kokia dar sausesniam odai,be blizguciu rekomenduotumet?
artdeco visai nieko,bet dienos sviesoje tik spalvyte netiko,tokia i rausvuma atrodo reiketu kitos manau,bet va nepamenu kuria man bande ieskojau per i nterneta kur galima parsisiusti,bet neradau gal jus zinot?arba ne baltai odai koki nr reiketu?
max factor nea..blizgi..
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 12, 15:28)
Aš šiandien pasiėmiau štai tokį NEMOKAMĄ siuntinuką
is kur cia tas siuntinukas? Is Everyday minerals?
QUOTE(Smilte @ 2009 05 12, 15:31)
Skaiciau ir nezinau ar praziurejau ra nebuvo komentaru apie Guerlain mineraline pudryte?siandiena norejau isigyti,bet tiek siulymu gavau kad nenusipirkau ir gryzusi skaitineju..
max factor nea..blizgi..
max factor nea..blizgi..
siulyciau BARE MINERALS , GERAI DENGIA ,TINKA SAUSAI ODAI
O KOKIA KAINA GUERLAIN MINERALINES?
QUOTE(charisma @ 2009 03 02, 18:38)
taip, ir em giria jau tuoj, tuoj turetu pasirodyti, nes 5dieni suejo 2 savaites nuo uzsakymo tai jau visai kantrybes ner, kaip noriu mineraline isbandyti
is kurio psl siunteisi(jei teisingai supratau artdeco mineraline)
kiek ji lt kainuoja?as kai bandziau i kainas neatkreipiau demesio
guerlains Kristianoj 199lt.bet man ji nereali,na puiki.
O Bare minerals kur ieskoti?koki imt atspalvi?ar \LT ju yra kad spalva pasirinkt?kiek kaina?
QUOTE(Sky_diver @ 2009 05 12, 16:37)
is kur cia tas siuntinukas? Is Everyday minerals?
Ne, ne iš EM...čia iš JOPPA MINERALS
atėjo iš JAV per 11 dienų
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 12, 17:04)
o kur ten usakyti??