Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(aistukke @ 2009 05 03, 15:06)
Zinok nebandziau ax.gif Galvoju,jei pabandyciau tai turbut ir pasilikciau sau biggrin.gif

O tai kodėl net nebanžius parduodi, nesuprantu? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 03, 15:27)
O tai kodėl net nebanžius parduodi, nesuprantu? blink.gif  lotuliukas.gif

Nebandzius parduodu,nes ja net ne sau pirkau ax.gif
Man labiau patinka skystos pudros mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų pasiūlyti šepetėlį mineralinei pudrai. Norėčiau ko nors iš pigesnių variantų, kadangi tik pabandyt ketinu, tai jei nepatiktų, būtų gaila išleistų pinigų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 05 04, 20:31)
Gal kas nors galėtų pasiūlyti šepetėlį mineralinei pudrai. Norėčiau ko nors iš pigesnių variantų, kadangi tik pabandyt ketinu, tai jei nepatiktų, būtų gaila išleistų pinigų  4u.gif

Geriausi ir vieni pigesniu is everydayminerals.com

Jei nenori internetu, tai neblogas CATRICE, man rodos iki 20 Lt, bet EMD tikrai geresni.
Atsakyti
aš pirkau iš ESSENCE, apie 10lt, man visai noeko toks smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, buvau makiazo pamokelej, pamoke kaip elgtis su mineraline pudra, tai ir as uzsimaniau 4u.gif pudra nusiziurejau is BE, dabar teliko isigyti makiazo sepeteli. Noreciau kokybisko, kad ilgam uztektu. Pasiknaisiojau po interneta ir radau www.jglamour.lt ar esate ka nors girdeje? Noreciau parsisiusti, bet pirmiau isgirsciau jusu nuomones, kad pinigu i bala neismesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vileda @ 2009 05 06, 21:39)
Sveikos merginos, buvau makiazo pamokelej, pamoke kaip elgtis su mineraline pudra, tai ir as uzsimaniau  4u.gif  pudra nusiziurejau is BE, dabar teliko isigyti makiazo sepeteli. Noreciau kokybisko, kad ilgam uztektu. Pasiknaisiojau po interneta ir radau www.jglamour.lt ar esate ka nors girdeje? Noreciau parsisiusti, bet pirmiau isgirsciau jusu nuomones, kad pinigu i bala neismesciau  ax.gif

Kad brangoki čia, nežinau jų kokybės, bet geri yra ir iš Everyday minerals mirksiukas.gif ir kokybiški ir nebrangūs thumbup.gif

Šiandien, ką tik gavau siuntinuką, iš LUMIERE MINERAL COSMETICS yahoo.gif

siaubingai nekantrauju išbandyti clap.gif

wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors esat pirke is www.paisa.lt, nusiziurejau viena rinkinuka:

http://www.parisa.lt...products_id=137

Butu ydomu isgirsti atsiliepimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 08, 11:40)
Gal kas nors esat pirke is www.paisa.lt, nusiziurejau viena rinkinuka:

http://www.parisa.lt...products_id=137

Butu ydomu isgirsti atsiliepimus g.gif

Nenoriu, kad apvadintu mane reklamere, kaip kad dažnai čia būna, aš iš ten pirkau ir esu labai patenkinta. Tai va, nuoroda kur mano buvo atsiliepimas:

http://www.supermama...?...4779&st=156
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 01 28, 16:25)
Aš irgi labai gundausi nusipirkti BE mineralinę pudrą ax.gif galvoju, kad dar reikia pasitaupyti truputuką blush2.gif bet su spalvomis nesuprantu, kiek saitau, vis nesugalvoju kokią imti?? g.gif kokia einamiausia spalva? g.gif

as irgi susigundziau nusipirkt..uzsisakiau per tarpininkes pradedanciosioms paketa.... tongue.gif mat vis ijojau, kad ne ta spalvyte issirinksiu..... man nieko asmeniskai nera baisiau kai zmogus su kauke...kaklas baltas.....ausytes irgi.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 08, 10:47)
Kad brangoki čia, nežinau jų kokybės, bet geri yra ir iš Everyday minerals  mirksiukas.gif ir kokybiški ir nebrangūs  thumbup.gif
Šiandien, ką tik gavau siuntinuką, iš LUMIERE MINERAL COSMETICS yahoo.gif 

siaubingai nekantrauju išbandyti  clap.gif

wub.gif

Pasitaupiau ir uzsisakiau 4u.gif labai laukiu kol ateis mano siuntinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vileda @ 2009 05 09, 11:19)
Pasitaupiau ir uzsisakiau  4u.gif  labai laukiu kol ateis mano siuntinukas  ax.gif

Sudėtingiausia kai labai nori, o tenka ilgai laaaukti doh.gif kol atsiūs...o taip nekantru wub.gif
Atsakyti