Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(bbg23 @ 2009 05 01, 09:10)
Merginos, gal galit priminti intensive ir original glow kuo skiriasi???
kuris itin riebiai odai?
o kuris duoda svytejimo?

Original glow duoda švytėjimo, labiau tinka sausai odai.
Intensive geriausiai maskuoja.
Matte geriausiai riebiai odai, paslepia odos blizgesį, išlaiko ją matinę.
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2009 05 01, 10:29)
Original glow duoda švytėjimo, labiau tinka sausai odai.
Intensive geriausiai maskuoja.
Matte geriausiai riebiai odai, paslepia odos blizgesį, išlaiko ją matinę.

kaip man patinka original glo thumbup.gif thumbup.gif mano oda sausa, bet taip gražiai su ja veido oda atrodo, labai gražiai ir subtiliai švyti wub.gif Aš ėmiau Base medium beige neutral original glo, į atskirą indelį priberiu tų miltelių tada truputi matinių iš pavyzdukų kur turiu ir gaunasi tiesiog puikiai thumbup.gif ir labai gerai laiko, visą dieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 01, 08:54)
Vakar visa diena gulejau ant saules su EM, issilaike kuo puikiausiai thumbup.gif

Ką čia rimtai???
ir išsilaikė, nieko nenutiko... blink.gif
ne nu man čia STEBUKLAS kažkoks... bigsmile.gif
Atsakyti
gavau BM meginelius,nemeginau dar,bet kiek ziurejau tai su spalvom lyg ir pataikiau - nera tokiu,kad jau matyciau iskart ,jog bus per tamsu ar per sviesu:)nekantrauju ismeginti..emiau ivariu rusiu - nuo matte iki glow ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 01, 13:48)
gavau BM meginelius,nemeginau dar,bet kiek ziurejau tai su spalvom lyg ir pataikiau - nera tokiu,kad jau matyciau iskart ,jog bus per tamsu ar per sviesu:)nekantrauju ismeginti..emiau ivariu rusiu - nuo matte iki glow ir t.t.

gal Everyday Minerals (EM) gavai? g.gif ar Bare Escentual (BE) yra meginuku? rolleyes.gif
o EM man irgi gerai išlaiko visą dieną thumbup.gif gal kad dedu BASE g.gif parsisiunčiau irgi iš jų. Beje galiu pagirti EM presuota pudrą, man labai patiko, labai gražiai dengiasi ir puikiai pamaskuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 01 gegužės 2009 - 14:31
O yra bandziusiu Eurokos parduotuveje parduodama mineralie pudra Essence? Ji itin pigi, taciau paziurejau i sudeti, visiskai tokia pati, kaip ir BE (4 tie patys ingridientai).
Atsakyti
QUOTE(october @ 2009 05 01, 16:35)
O yra bandziusiu Eurokos parduotuveje parduodama mineralie pudra Essence? Ji itin pigi, taciau paziurejau i sudeti, visiskai tokia pati, kaip ir BE (4 tie patys ingridientai).

na,as nesu bandzius BE,bet turiu EM ir bandziau parduotuvej ant rankos ta essence,tai man essence kazkoks kosmaras,nelygiai tepasi,sausa ltokia labai pasirode,nepatiko zodziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 05 01, 15:28)
gal Everyday Minerals (EM) gavai? g.gif ar Bare Escentual (BE) yra meginuku? rolleyes.gif
o EM man irgi gerai išlaiko visą dieną thumbup.gif gal kad dedu BASE g.gif parsisiunčiau irgi iš jų. Beje galiu pagirti EM presuota pudrą, man labai patiko, labai gražiai dengiasi ir puikiai pamaskuoja thumbup.gif

O EM presuota pudra labiau svytinti ar matiskuma suteikianti? g.gif Kokia spalva turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 01 gegužės 2009 - 17:05
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 01, 18:05)
O EM presuota pudra labiau svytinti ar matiskuma suteikianti? g.gif Kokia spalva turi?

Ji daugiau duoda tokio matiškumo, bet gražaus ir tokio natūralaus. O spalvytė fairly light, man kaip šviesiaodei puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
o EM man irgi gerai išlaiko visą dieną thumbup.gif gal kad dedu BASE g.gif parsisiunčiau irgi iš jų.

Hmm g.gif o čia jų puslapy toks daiktas yra?
nes aš ieškojau, bet neradau... blush2.gif
o tai gal ir paprasta makiažo bazė tinka, ar jau rekia būtinai SPECIALIĄ dėti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 01, 20:48)
Hmm  g.gif o čia jų puslapy toks daiktas yra?
nes aš ieškojau, bet neradau... blush2.gif
o tai gal ir paprasta makiažo bazė tinka, ar jau rekia būtinai SPECIALIĄ dėti?  lotuliukas.gif

ne ne nebūtinai schmoll.gif aš tiesiog ėmiau rinkinuką už 34dolerius, išsirinkau viską, o BASE EM tikrai yra, kur Makeup pats pirmas mirksiukas.gif va čia ėmiau medium beige neutral iš warm spalvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2009 05 01, 12:40)
Ką čia rimtai???
ir išsilaikė, nieko nenutiko... blink.gif

rimtai biggrin.gif siandien prabuvau irgi visa diena ant saules, tai ne tik, kad pudra issilaike, bet ir EM pudra, tepta kaip bronzantas issilaike idealiai thumbup.gif mano oda misri, su krempudros tokio efekto niekad nebudavo schmoll.gif
Papildyta:
Beje galiu pagirti EM presuota pudrą, man labai patiko, labai gražiai dengiasi ir puikiai pamaskuoja thumbup.gif

laukiu ir as dabar presuotos, ziuresim kaip su ja bus bigsmile.gif
Atsakyti