Ir aš užsukau pasidalinti savo patirtimi apie BE.
Užsisakiau aš rinkinuką (get started kit) dar rudenį, bet dabar naudoju iš to rinkinio tik kelis daiktus.
Mineralinė pudra pasidengia gerai, bet...Gražiai oda atrodo gal tik valandą..Ir visos dienos niekaip neišlaiko ta pudra, ar daugiau ar mažiau jos betepčiau.
Iš rinkinio geriausi dalykai yra šepetėliai, naudoju visus tris tiek kitai pudrai, tiek skaistalams tepti. O Warmth naudoju kaip skaistalus, pagyvina visą veidą.
Beje, taip pat pastebėjau, kad po šitos pudros mane pradeda berti spuogais, todėl aš jos ir nebenaudoju.
QUOTE(rutuliukass @ 2009 04 28, 15:33)
Ir aš užsukau pasidalinti savo patirtimi apie BE.
Beje, taip pat pastebėjau, kad po šitos pudros mane pradeda berti spuogais, todėl aš jos ir nebenaudoju.
Nu jo, kažkodėl daug kam būtent nuo BE spuogais išmėto
čia turbūt dėl to kad sudėtyje yra bismuth oxychloride ir jis gali alergizuoti...
pabandyk, kitų firmų, nes vistiek tai geriau negu skysta pudra
QUOTE(Smeltė @ 2009 04 28, 14:30)
Kas man dabar pasakys, kokį daiktą ten purškia ant šepetėlių prieš dažantis mineralke???
kiek video žiūrėjau, paima buteliuką, papurškia ant šepetėlio, tada į mineralus ir dažosi...bet vis neužmatau kas ten per skystis
čia turbūt koks nors užtvirtintojas, gal geriau pasidengia su juo ar ilgiau laikosi...
bet kur jo gauti ir ar jis realiai reikalingas...
kiek video žiūrėjau, paima buteliuką, papurškia ant šepetėlio, tada į mineralus ir dažosi...bet vis neužmatau kas ten per skystis
čia turbūt koks nors užtvirtintojas, gal geriau pasidengia su juo ar ilgiau laikosi...
bet kur jo gauti ir ar jis realiai reikalingas...
Ten purškia terminį vandenį...Evian ir pan. Manau, kad jis padeda, gal kitos merginos geriau žino...Pati dar laukiu, kol gausiu EM siuntinį ir išbandysiu viską
QUOTE(smaggiuke @ 2009 04 28, 19:01)
Ten purškia terminį vandenį...Evian ir pan. Manau, kad jis padeda, gal kitos merginos geriau žino...Pati dar laukiu, kol gausiu EM siuntinį ir išbandysiu viską
Man kažkaip pasirodė, kad ten ne šiaip paprastas vanduo, o kažkas rimčiau na toks kaip fiksatorius ar kažkas panašaus bet gal purškiamas vanduo yra kuo puikiausias fiksatorius mineralams
geriausias variantas, turbūt, pačiai išbandyti visus įmanomus, mineralinės pudros naudojimo būdus
aš irgi negaliu sulaukti savo užsakytų siuntinukų, o tada jau LAISVĖ EKSPERIMENTAMS
man geriausiai ir labiausiai patinka, kai papurskiu terminiu vandenuku zymiai graziau dengiasi negu su sausu sepeteliu
labutis, norejau pasiteirauti uzsisakiau ir as nemokama rinkinuka is EM, jau nuo balandzio 4d laukiu ir dar nesulaukiu kazkaip nerimauju, ar visom kas sakesi atejo siuntinukai? tiesa as ne i lt siunciausi o i Uk. vat kas galit pasidalint patirtim, parasykit, busiu labai dekinga
QUOTE(Liumix @ 2009 04 28, 21:47)
labutis, norejau pasiteirauti uzsisakiau ir as nemokama rinkinuka is EM, jau nuo balandzio 4d laukiu ir dar nesulaukiu kazkaip nerimauju, ar visom kas sakesi atejo siuntinukai? tiesa as ne i lt siunciausi o i Uk. vat kas galit pasidalint patirtim, parasykit, busiu labai dekinga
Aš gavau į LT, ilgokai laukiau kokias keturias savaites.bet viskas tvarkoje.Ir tu sulauksi.
QUOTE(Liumix @ 2009 04 28, 20:47)
cha, nu zinok, as ir laukiu ir laukiu. esu dubline. tai jau kaip minimum 4 svtes praejo, o dar nieko negavau
QUOTE(Langoza @ 2009 04 29, 10:42)
cha, nu zinok, as ir laukiu ir laukiu. esu dubline. tai jau kaip minimum 4 svtes praejo, o dar nieko negavau
Nu keista mergaitės, man atėjo lygiai per devynias dienas (į Hamburgą).. Net pati nustebau, kad taip greitai.. Ir siunčiausi per tą patį pigiausią paštą..
Bet pudrytė man nelabai patiko, kažkaip nelygiai pasidengia, susidaro tokios lyg ir salelės, nelabai moku paaiškinti, žodžiu, maži ploteliai kur padengta ir maži, kur ne..
Mergaites, o kaip ten is EDM issirinkti ta nemokama rinkinuka? Man kazko atspalviu neiseina ysidet
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 29, 14:35)
Mergaites, o kaip ten is EDM issirinkti ta nemokama rinkinuka? Man kazko atspalviu neiseina ysidet
Su pele "tempi" norimą atspalvį iki krepšelio ( shopping cart, berods, vadinasi ) kur dešinėj pusėj arba ir į patį viršų galima, po to išmes lentelę, kur pasirenki norimą formulę ir viskas taip ir susidedi
Sėkmės
QUOTE(Smeltė @ 2009 04 28, 16:04)
Nu jo, kažkodėl daug kam būtent nuo BE spuogais išmėto
čia turbūt dėl to kad sudėtyje yra bismuth oxychloride ir jis gali alergizuoti...
Dabar naudoju kompaktinę DiorSkin Forever, tai nors kompktinė turėtų labai poras užkimšti, bet man visai to neisjaučia. Jokių spuogų nuo jos neatsiranda.
Kartą, kai reikėjo stipresnio maskavimo, tai iš pradžių užsitepiau BE mineralinės ir paskui dar kompaktinės, veidas atrodė tikrai gražiai..Bet jau kitą dieną buvau pasipuošus spuogais.
Todėl tikrai patarčiau prieš perkant BE, kur nors per drauges, pažįstamas ar pan. porą karų pasibandyti, kad pinigai nebūtų išmesti į balą.
Galbūt reikės pabandyti užsisakyti EM nemokamą rinkinuką