Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Langoza @ 2009 04 07, 16:18)

forume ne karta buvo diskutuota, kad loreal mineraline kemsa poras nerealiai  doh.gif

o kaip maxfactor mineraline? idomu nekemsa? gal kas galit patarti tokia kuri maskuotu gerai ir nekimstu poru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievagele @ 2009 04 25, 14:04)
Na perskaiciau tik antraji  blush2.gif Kaip as supratau, tai cia kalbama apie tai, jog mineralinej kosmetikoj naudojamas bismuth oxychloride yra netgi blogesnis negu tas visu peikiamas talkas, bet naudodamiesi tuo, kad nera sudetyje talko, mineralines kosmetikos gamintojai tarsi apgauna vartotoja(nors galima sakyti naudoja labiau oda erzinanti komponenta). Ir, kad si kosmetika (butent, pudra) tinka tik odai i riebuma ir jokiu budu ne sausai odai, kadangi jos sudedamosios dalys yra absorbentai (sugeria odos dregme ir riebalus). Bet kiek zinau, Everyday Minerals nera to bismuth oxychloride, galbut apskritai ne visose mineralinese pudrose jo yra  g.gif  nebent to neraso, kas nelabai tiketina. Taip kad straipsnis gana informatyvus. Idomu butu dar suzinoti apie zerucio (mica) poveiki  g.gif
O kodel jus pasimetet?  ax.gif

Pasimečiau dėl to , kad visos čia laaabai jau giria BE, o perskaičius straipsnį susidaro nekokia nuomonė.... doh.gif
na ir kad apskritai, ar ne bus mineralinė kosmetika dar vienas gamintojų noras pasipelnyti pirkėjų sąskaita ( nors ir taip aišku, kad pelnas nemažas ), bet vistiek reklamos auka tapti nenoriu schmoll.gif
šiaip radau internete ( taip biški pusę nakties prasėdėjus doh.gif ) nemažai puslapių įvairių mineralinės kosmetikos gamintojų, kurie siūlo kaip ir EM nemokamus sampler'ius, tai jau kai užsisakiau lotuliukas.gif
nes tik pati išbandžius galėsiu įvertinti, bet vistiek BE turbūt nerizikuosiu pirkti... ax.gif
Atsakyti
As turiu BE mineralien pudryte, ir tikrai galiu pasakyti, kad kelia spuogus, bet visai kitokios kilmes nei mano iprastiniai.Nuo jos kyla man tokia poodiniai, atsiranda toks raudonas plotas, kietumas ir kazkoks sunkumas, o pats spuogas toks giluminis, kas tikrai nera iprasta man.Kartais taip pat niezejo veida!!!Jau dabar nebenaudoju sios pudros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minka @ 2009 04 27, 13:50)
As turiu BE mineralien pudryte, ir tikrai galiu pasakyti, kad kelia spuogus, bet visai kitokios kilmes nei mano iprastiniai.Nuo jos kyla man tokia poodiniai, atsiranda toks raudonas plotas, kietumas ir kazkoks sunkumas, o pats spuogas toks giluminis, kas tikrai nera iprasta man.Kartais taip pat niezejo veida!!!Jau dabar nebenaudoju sios pudros smile.gif

Nieko panašaus.Seniau naudojau kreminę pudrą,dabar jau kokius tris mėnesius BE, ir esu labai patenkinta tiek dengimu,tiek maskavimu,tiek laikymusi.Maskuoja tai nuostabiai,tiek paakius,tiek raudonas dėmeles ir randelius,ant odos tarsi ištirpsta,veido neriebina,o sveikai švyti,bet ne per daug.Kad darytų įtaką spuogams,nepastebėjau,kaip tik nebijau ant spuogo jos užtepti,kad greičiau užgytų.Odą sausina tik jei nepasitepu drėkinančiu kremu,o apskritai tai labai gerai atrodo ir,svarbiausia,išsilaiko visą dieną.Turėjau nusipirkusi Kanebo kreminę pudrą kartu su BE,tai Kanebo stovi tik pabandyta,paprasčiausiai nebereikia papildomo maskavimo.Man,turint tokią problematišką raustančią odą,BE labai tinka,nekemša porų ir turi SPF.Pirksiu tikriausiai ir vėl,nors forumietė Gyvate minėjo,kad yra kažkokia kita firma iš O raidės berods,kurios foundation pigesnis,bet analogiškas BE,tik be bismuto ar ko ten.Nežinau,ką jis daro,bet kol kas neigiamo poveikio jokio nepajutau ir nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(minka @ 2009 04 27, 13:50)

QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 14:06)
Nieko panašaus.Seniau naudojau kreminę pudrą,dabar jau kokius tris mėnesius BE, ir esu labai patenkinta tiek dengimu,tiek maskavimu,tiek laikymusi.Maskuoja tai nuostabiai,tiek paakius,tiek raudonas dėmeles ir randelius,ant odos tarsi ištirpsta,veido neriebina,o sveikai švyti,bet ne per daug.Kad darytų įtaką spuogams,nepastebėjau,kaip tik nebijau ant spuogo jos užtepti,kad greičiau užgytų.Odą sausina tik jei nepasitepu drėkinančiu kremu,o apskritai tai labai gerai atrodo ir,svarbiausia,išsilaiko visą dieną.Turėjau nusipirkusi Kanebo kreminę pudrą kartu su BE,tai Kanebo stovi tik pabandyta,paprasčiausiai nebereikia papildomo maskavimo.Man,turint tokią problematišką raustančią odą,BE labai tinka,nekemša porų ir turi SPF.Pirksiu tikriausiai ir vėl,nors forumietė Gyvate minėjo,kad yra kažkokia kita firma iš O raidės berods,kurios foundation pigesnis,bet analogiškas BE,tik be bismuto ar ko ten.Nežinau,ką jis daro,bet kol kas neigiamo poveikio jokio nepajutau ir nepastebėjau.

Čia turbūt kiekvienam individualiai g.gif vienai tiks, kitai - ne doh.gif

ir tol kol pati neišbandysi, tol ir abejosi...na o jau kai išbandai, ant savęs biggrin.gif

tuomet ir atsirenki thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat skaiciau skaiciau ir nutariau pamegint savo kailiu, uzsisakiau mazos talpos pakuote is to parisa tinklapio, ziuresim... smile.gif ziuriu daug tu mineralines kosmetikos gamintoju, gal sios kosmetikos ekspertes zino kurios firmos mineraline pudra turi maziausiai tu blizgiu daleliu, nes veidas riebokas...
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 04 26, 15:59)
o kaip maxfactor mineraline? idomu nekemsa? gal kas galit patarti tokia kuri maskuotu gerai ir nekimstu poru?  g.gif

maxfactor man tikrai nekimso jokiu poru. ir siaip kazkaip po jos naudojimo, man oda pagrazejo. arba cia man tik taip atrode hihihi.gif
bet vienintelis minusas sioj pudroj, kad blizga.

QUOTE(Smeltė @ 2009 04 26, 17:49)
na ir kad apskritai, ar ne bus mineralinė kosmetika dar vienas gamintojų noras pasipelnyti pirkėjų sąskaita ( nors ir taip aišku, kad pelnas nemažas ),

na, kad tas mineralines pradejo gaminti vos ne visos kompanijos, tai jau zenklas, kad reklama visagale biggrin.gif ir aisku, kompanijos nori pasipelnyti. bet visgi, kelias mineralines pabandzius, kad ir kiek visokiu nuomoniu butu, geresnis daiktas uz visokias krempudras tai tikrai doh.gif

QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 12:06)
Man,turint tokią problematišką raustančią odą,BE labai tinka,nekemša porų ir turi SPF.

mano oda panasi. linkusi i paraudimus.
bet esu baltaode siaip. koki numeriuka turi? vis mastau nulekt iki parduotuves, kur BE yra ir ja isigyti, bet niekaip dar neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 27, 19:31)
bet esu baltaode siaip. koki numeriuka turi? vis mastau nulekt iki parduotuves, kur BE yra ir ja isigyti, bet niekaip dar neprisiruosiu  doh.gif

Aš irgi visiška baltaodė,turiu fairly light,man idealiai tinka. smile.gif

O kokioje čia parduotuvėje BE yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liberte: 27 balandžio 2009 - 18:57
QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 17:56)
Aš irgi visiška baltaodė,turiu fairly light,man idealiai tinka. smile.gif

O kokioje čia parduotuvėje BE yra?

dekui, reiks ir man sita tada pirmiausiai bandyti.

as Dubline gyvenu. maciau tik vienoj parduotuvej paciam centre, kad yra. tad artimiausiu metu planuoju lekt ziuret, ba jau noras dega biggrin.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif

Gal kas esat naudojusios MAKE UP mineraline pudryte? Idomu butu suzinoti kokie atsiliepimai apie ja.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 04 11, 11:26)
dabar dar uzsisakiau meginuku is everyday minerals,tai labai laukiu,kada galesiu isbandyti (jau 2 savaites laukiu) bigsmile.gif

Aš tap pat laukiu dviejų rinkinukų wub.gif Kaži per kiek laiko atkeliaus? Prieš tai naudojau BE medium 1 indelį ir light pusę indelio - tai abu atspalviai tiko, neberdavo, bet nelabai patinka, kad kakta pradeda greitai blizgėti, nes riebiausia oda ten. O šiaip veidukas labai dailiai pasidengia, sveikai spindi thumbup.gif Dabar bandysiu EM ir galėsiu palyginti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 27 balandžio 2009 - 23:21
Kas man dabar pasakys, kokį daiktą ten purškia ant šepetėlių prieš dažantis mineralke??? g.gif
kiek video žiūrėjau, paima buteliuką, papurškia ant šepetėlio, tada į mineralus ir dažosi...bet vis neužmatau kas ten per skystis lens.gif
čia turbūt koks nors užtvirtintojas, gal geriau pasidengia su juo ar ilgiau laikosi... g.gif
bet kur jo gauti blink.gif ir ar jis realiai reikalingas... ax.gif
Atsakyti