Aš irgi labai gundausi nusipirkti BE mineralinę pudrą galvoju, kad dar reikia pasitaupyti truputuką bet su spalvomis nesuprantu, kiek saitau, vis nesugalvoju kokią imti?? kokia einamiausia spalva?
QUOTE(katanelis @ 2009 01 28, 16:25)
Aš irgi labai gundausi nusipirkti BE mineralinę pudrą galvoju, kad dar reikia pasitaupyti truputuką bet su spalvomis nesuprantu, kiek saitau, vis nesugalvoju kokią imti?? kokia einamiausia spalva?
Spalva priklauso nuo jusu odos spalvos o ne nuo einamiausios
QUOTE(Florena @ 2009 01 28, 16:44)
Spalva priklauso nuo jusu odos spalvos o ne nuo einamiausios
tai jo aš tą suprantu o kaip išsirinkti?
O ta BE tai cia kokia ir kur ja uzsisakote
QUOTE(cuname @ 2009 01 28, 18:13)
O ta BE tai cia kokia ir kur ja uzsisakote
va apie šitą mineralinę pudrą šnekėjau:
ją galima parsiųsti pigiau iš čia arba čia tik antroje nuorodoje teks susimokėti už muitus, bet braškės gražina, arba galima užsisakyti per tarpininkes. Labai man ją knieti išbandyti, bet nežinau kaip spalvą pasirinkti, gal galit kas paaiškinti??
QUOTE(katanelis @ 2009 01 29, 11:11)
ją galima parsiųsti pigiau iš čia arba čia tik antroje nuorodoje teks susimokėti už muitus, bet braškės gražina, arba galima užsisakyti per tarpininkes. Labai man ją knieti išbandyti, bet nežinau kaip spalvą pasirinkti, gal galit kas paaiškinti??
as tai is midwestskincare.com siunciuosi, kaina su siuntimu iseina tokia pati kaip ir braskese.uz muitus moketi tenka jei prekes kaina virsija 75 lt,ir tai ne visada.
spalva bandykit cia paziureti,paspauskite ant "find your shade".gal bus aiskiau
QUOTE(pepė @ 2009 01 29, 12:55)
as tai is midwestskincare.com siunciuosi, kaina su siuntimu iseina tokia pati kaip ir braskese.uz muitus moketi tenka jei prekes kaina virsija 75 lt,ir tai ne visada.
o sakyk siunčia čia pas mus į Lietuvą, tik atsiuntimas kainuoja, ir niekas daugiau???
QUOTE(katanelis @ 2009 01 29, 12:01)
o sakyk siunčia čia pas mus į Lietuvą, tik atsiuntimas kainuoja, ir niekas daugiau???
siuncia. siuntimas 7$, pudra 20$, tai tas pats kaip ir braskese gaunasi.
muito mokesciu niekada neteko moketi,bet siunciausi tik pudra,jei labai daug uzsisakysi,tai galbut ir reikes moket,nezinau tiksliai
QUOTE(katanelis @ 2009 01 29, 12:11)
va apie šitą mineralinę pudrą šnekėjau:
Aciu labai ir dar kas ten tame buteliuke Tai ta pudryte tept sepeteliu tiesiai ant veido ar reikia dar kokiu krem pudru
Reik jauciu uzsisakyt
Papildyta:
O kaip spalvytes naturoj atrodo ar taip kaip pavaizduotos ar sviesesnes jauciu medium tiktu labiausiai
http://www.harleycos...Get_Started_Kit ar tik cia nebus pigiausiai
QUOTE(cuname @ 2009 01 29, 15:52)
as bandziau BE rinktis pagal pavyzdzius inete, galiu pasakyti, kad skiriasi spalvos realybeje. as per sviesia buvau uzsisakiusi...
QUOTE(cuname @ 2009 01 29, 14:36)
Aciu labai ir dar kas ten tame buteliuke Tai ta pudryte tept sepeteliu tiesiai ant veido ar reikia dar kokiu krem pudru
taigi skaitykit senasias temas ir rasit ten atsakymus
QUOTE(kolegija @ 2009 01 29, 14:56)
as bandziau BE rinktis pagal pavyzdzius inete, galiu pasakyti, kad skiriasi spalvos realybeje. as per sviesia buvau uzsisakiusi...
na man atrodo kad kaip tik spalvos parodytos tokios kokios ir yra