Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

Pagaliau isbandziau ir EM, tai galiu palyginti su BE. BE naudoju keleta menesiu, dengia gerai, ilgai islieka, bet tas spindesys eme trukdyti, ypac nuotraukose jis labai islenda.. Todel isbandziau EM, tai matte formule idealiai tiko, gal kiek maziau maskuoja nei BE, bet, mano manymu, atrodo daug naturaliau 4u.gif ir kaina puiki uz gaunama kokybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavs @ 2009 02 14, 11:38)
Pagaliau isbandziau ir EM, tai galiu palyginti su BE. BE naudoju keleta menesiu, dengia gerai, ilgai islieka, bet tas spindesys eme trukdyti, ypac nuotraukose jis labai islenda.. Todel isbandziau EM, tai matte formule idealiai tiko, gal kiek maziau maskuoja nei BE, bet, mano manymu, atrodo daug naturaliau  4u.gif ir kaina puiki uz gaunama kokybe  biggrin.gif

kaip gerai,kad abi sulyginai.As bandziau EM tai man ji patiko ir tiko...bet is smalsumo galvojau gal isygyti BE...o dabar net nezinau,gal pasiliksiu prie EM
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 02 14, 14:11)
kaip gerai,kad abi sulyginai.As bandziau EM tai man ji patiko ir tiko...bet is smalsumo galvojau gal isygyti BE...o dabar net nezinau,gal pasiliksiu prie EM

Dar pasidomejau sudetimi, tai i BE ieina bismuth, kuris kai kuriems gali sukelti alergines reakcijas ar berimus. Nors man nieko tokio nebuvo, vis tiek pasilieku prie EM, sudetis atrodo priimtinesne. Ir kainos skirtumas juntamas. Nekantrauju isbandyti EM seselius ir sepetelius wub.gif nes turimas BE flawless coverage brush labai veida "bruzina", pernelyg siurkstus g.gif g.gif

Tiesa, gal kas zino, ar EM pudrike turi kiek nors SPF (apsaugos nuo saules), nes ant BE raso, kad SPF 15, o EM?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavs: 14 vasario 2009 - 22:55
uzsisakiau siandien EM kit'a, laukiu bigsmile.gif
beje, koks jums idealiausias sepetelis mineralinei pudrai? bigsmile.gif
Atsakyti
gal as ir pasikartosiu, bet nerandu niekur kas ta EM blush2.gif ir kur ja isigyti? ir dra ar tiktu mineralinei pudrytei kabuki sepetelis ar reiktu kazkokio kito? aciu labai uz atsakimus, nes baigiu pasimensti visai sioje juroje 4u.gif
Atsakyti
stai, cia ir yra EM mirksiukas.gif https://www.everydayminerals.com/
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 14:57)
uzsisakiau siandien EM kit'a, laukiu bigsmile.gif
beje, koks jums idealiausias sepetelis mineralinei pudrai? bigsmile.gif

As naudoju Elizabet Arden kabuki,man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 15, 15:49)

aš irgi užsisakiau EM nemokamą siuntinuką, reik eit išbandyti ax.gif o jūs užsisakinėjat už didesnę sumą jum muito neuždeda?? g.gif beje merginos kur rasti pavyzduką kokį nors kaip dažytis su EM? Nes BE yra pavyzdukų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 16 vasario 2009 - 11:09
Siandien Sarmoje "konsultante" man įrodinėjo , kad mineralinė pudra tera tik pudra - visai neatstoja krempudros doh.gif Nors ant artdeco ( butent tą žiurėjau)pakuotes parašyta 2 in 1 unsure.gif patare su pirstu pasitepti veida lotuliukas.gif - na labai jau rysku paliko lotuliukas.gif tarsi į miltus bučiau nosį įkišusi lotuliukas.gif

Taip kaip cia dabar blink.gif Ar tikrai jums pakanka tik pudros g.gif O gal cia dauguma rasanciu labai jaunutes ir nera jums ką maskuoti bigsmile.gif ir taip odytes kaip persikiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
na ta konsultante tada pati turbut nera bandziusi mineralines kosmetikos.
as pirma naudoju maskuotoja juo papudrinu veida dinf=gsta visi paraudimai kapiliarai ir pan.... tada ant virsaus mineraline pudryte irdar skaistalu truputelis atrodau pasiruosusi fotosesijai nieko nepamatysi....jokiu trukumu....ko nepasakyciau apie krempudras nes jos labai matosi tiek ant nuotrauku tiek ant veido....laiko mineraline pudryte visa diena, makiazas nuostabus...
va pries kelias dienas mamuka ir sesiuka papudravau.... tai liko nerealiai patenkintos...o mama tai jau nera jaunikle.....pas seseri siaip buvo daugiau ka maskuoti visokie spuogeliai ir demes nuo soliariumu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 02 16, 13:00)
aš irgi užsisakiau EM nemokamą siuntinuką, reik eit išbandyti ax.gif o jūs užsisakinėjat už didesnę sumą jum muito neuždeda?? g.gif beje merginos kur rasti pavyzduką kokį nors kaip dažytis su EM? Nes BE yra pavyzdukų g.gif

muita viena karta uzdejo, bet akivaizdziai ne del sumos, nes suma nesieke 50$ (net su siuntimu). Tingejau gincytis, tai susimokejau tuos keliolika lt.

pavyzduku kaip dazytis su EM pilnas youtube.
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2009 02 17, 21:55)
na ta konsultante tada pati turbut nera bandziusi mineralines kosmetikos.
as pirma naudoju maskuotoja juo papudrinu veida dinf=gsta visi paraudimai kapiliarai ir pan.... tada ant virsaus mineraline pudryte irdar skaistalu truputelis .

O kas tas maskuotojas?. Ar koks specialus kremas ar tiesiog maskuojantis piestukas?...
Na o kalbant apie Sarmos konsultantes tai didele dalis ju yra per daug prisidaziusios , nors kita vertus ju darbas toks, gal ir tinka. Aš savo darbe juokingai atrodyčiau su tokiu makijazu doh.gif
Atsakyti