Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai,kirpyklos,soliariumai,SPA Alytuje

QUOTE(wenita @ 2009 10 14, 21:06)
Nenoriu mineti salono pavadinimo,bet ten nuejus is naturalios tikejausi tapti blondine,zinoma ne per viena karta.pradedant sruogelemis,viskas buvo puiku ir grazu iki paskutinio karto,nuejau jau dazytis saknu su ataugusiais 2cm ir visais tokiais nuryzejusiais per visa ilgi plaukais ir ka isejau su tais paciais 2cm nenudazytais ir tais paciais ryzais likusiais plaukais.sumokejau pinigus,o rezultatas toks pat kaip pries kirpykla,tai db nepraejo nei sav ir negaliu ziureti i tamsias saknis.gal kas galetumete parekomenduoti kokia gera kirpeja,kuri sugebetu nudazyti saknis ir visus plaukus sviesiai,bet tik ne geltonai,tokia kaip sviesiai sidabrine spalva.nes daugiau pinigu mesti i bala nesinori,kai rezultato nematyti.siaip galvoju apie vilma is grozio salono Juste,esu girdejusi neblogu atsiliepimu,gal kas nors pas ja sviesinotes plaukus ir galit patarti kazka?aciu uz nuomones 4u.gif

as pas ja nesisiviesinau, o daziau juodai, lankiausi ilga laika, man ji patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 15, 17:10)
as pas ja nesisiviesinau, o daziau juodai, lankiausi ilga laika, man ji patiko mirksiukas.gif

o sakykit kokiais dazais ji dazo ir kokios kainos pas ja?mano plaukai ilgoki,tai idomu kiek pas ja kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 06 02, 17:31)
gal kas lanketes "avanti" kirpykloje pas nomeda? (cia butu vidzgiryje)

anksciau lankydavausi pas nomeda. labai liuks wub.gif . tik visada labai daug klientu.
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 10 15, 19:51)
o sakykit kokiais dazais ji dazo ir kokios kainos pas ja?mano plaukai ilgoki,tai idomu kiek pas ja kainuotu?

kokios kainos tiksliai nepasakysiu,nes lankiausi daugiau nei pries pusmeti, bet tikrai nelupa kaip sicilianoj ar kitose panasiose kirpyklose.. pagal mane tai sakyciau normalios kainos, mano irgi ilgi plaukai, bet kainos nesikandziojo kai tuo metu lankiausi pas ja smile.gif galit nueit paklaust, tada zinosit kaip kas kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 20, 09:37)
kokios kainos tiksliai nepasakysiu,nes lankiausi daugiau nei pries pusmeti, bet tikrai nelupa kaip sicilianoj ar kitose panasiose kirpyklose.. pagal mane tai sakyciau normalios kainos, mano irgi ilgi plaukai, bet kainos nesikandziojo kai tuo metu lankiausi pas ja smile.gif galit nueit paklaust, tada zinosit kaip kas kur mirksiukas.gif

o kartais ne milk shake dazais ji dazo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 10 20, 14:12)
o kartais ne milk shake dazais ji dazo? g.gif

ne, bet pavadinimo niekaip negaliu atsimint doh.gif
Atsakyti
Visai aktuali tema bigsmile.gif ...bet gaila, kad mažokai dar kometarų g.gif

Įdomu kur Alytuje geriausia daro pedikiūrą g.gif

veido valymą g.gif ...

pas Jolitą kažkada dariausi l.patiko, o paskui pas ją pasikeitė pačios procedūros... ji dabar jau nedaro tų valymų...tik šiaip paviršutiniškai kažkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 02 liepos 2010 - 12:13
QUOTE(Agotė @ 2010 07 02, 13:03)

veido valymą g.gif ...

Pati nesidariau šių procedūrų, bet pažįstama veido valymą darydavosi Svajoj, o pedikiūrą Sicilijanoj rolleyes.gif

Beje, Agote, dėl pedikiūro gali pas Zywkute kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2010 07 02, 12:13)
Beje, Agote, dėl pedikiūro gali pas Zywkute kreiptis  mirksiukas.gif

o ji ten su vadinamais akmenėliais dirba...ar su kuo?
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 07 02, 13:14)
o ji ten su vadinamais akmenėliais dirba...ar su kuo?

nebuvus, tai nežinau, bet pamenu, kai sakė, kad galima pas ją... Gal Kacumota arba Austeja001 (jei gerai pamenu, tai ji darėsi) pades tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2010 07 02, 13:39)
nebuvus, tai nežinau, bet pamenu, kai sakė, kad galima pas ją... Gal Kacumota arba Austeja001 (jei gerai pamenu, tai ji darėsi) pades tau  mirksiukas.gif

Aš dariausi praeitą savaitę. Nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2010 07 02, 14:03)

veido valymą g.gif ...
pas Jolitą kažkada dariausi l.patiko, o paskui pas ją pasikeitė pačios procedūros... ji dabar jau nedaro tų valymų...tik šiaip paviršutiniškai kažkaip..

Laba, as pavasari dariausi pas Jolita is "Avanti" veido valyma, tai man labai patiko,labiau nei Rytietej.Ten taip tvarkingai su visokiais "elektrošokais" ir masazais, man thumbup.gif
O pedikiurus labai neblogai ir pigiai daro Siga prie "Nagavitos"dirba su aparatais ,tik su lakavimu pas ja man nelabai,lakuotis einu i Rytiete pas Lina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urciukas: 02 liepos 2010 - 13:19