Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai,kirpyklos,soliariumai,SPA Alytuje

as annoj uzsirasiau nagus daryti girdejau geras salonas,planuoju veido valyma irgi ten darytis gal ir blakstienas prisauginsiu ten .
Atsakyti
Sveikos, matau, jog tema dar gyva, tad skubu tuo pasinaudoti smile.gif. Esu studentė, dabar nebegyvenu Alytuje, tik grįžtu iš Vilniaus čia paatostogauti pas tėvus. Vilniuje vis neturiu laiko apsilankyti grožio salone, o plaukai jau prašosi žirklių pagalbos. Savo šukuosenos prastai kirpėjai patikėti nenoriu, kiek kirpausi gimtajame mieste, vis teko nusivilti, buvau prisiekusi, kad daugiau Alytuje kirpėjo paslaugomis nesinaudosiu. Ir visgi, iki balandžio 9 d. turiu laiko, atostogauju čia, ir į universitetą noriu grįžti kiek pagyvėjusi, tad būtų labai gerai, jei kas galėtų parekomenduoti tikrai gerą grožio saloną ir meistrę (-ą), kuris tikrai kokybiškai galėtų apkirpti. Jei žinote kainas, taip pat būtų puiku, jei galėtumėte jas parašyti smile.gif. Iš anksto dėkoju! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cilviance @ 2012 03 31, 21:21)
Sveikos, matau, jog tema dar gyva, tad skubu tuo pasinaudoti smile.gif. Esu studentė, dabar nebegyvenu Alytuje, tik grįžtu iš Vilniaus čia paatostogauti pas tėvus. Vilniuje vis neturiu laiko apsilankyti grožio salone, o plaukai jau prašosi žirklių pagalbos. Savo šukuosenos prastai kirpėjai patikėti nenoriu, kiek kirpausi gimtajame mieste, vis teko nusivilti, buvau prisiekusi, kad daugiau Alytuje kirpėjo paslaugomis nesinaudosiu. Ir visgi, iki balandžio 9 d. turiu laiko, atostogauju čia, ir į universitetą noriu grįžti kiek pagyvėjusi, tad būtų labai gerai, jei kas galėtų parekomenduoti tikrai gerą grožio saloną ir meistrę (-ą), kuris tikrai kokybiškai galėtų apkirpti. Jei žinote kainas, taip pat būtų puiku, jei galėtumėte jas parašyti smile.gif. Iš anksto dėkoju! smile.gif

na nebutinai kas patinka vienai, patiks ir kitai. zinau daug pvz. kad ta patik kirpeja viena labai graziai apkerpa ar padazo, o kitai visai nepatinka, taip kad cia labai individualu ax.gif man pvz mano kirpeja patinka, turi gera ranka, visada pasitaria su manim pries ka nors darydama, arba issako savo nuomone, jei mato kad as kokia nesamone sugalvojau ar man toks kirpimas ar tokia sukuosena netiks 4u.gif db ir MB eina pas ja kirptis visada, nors anksciau budavo sunku isstumti pas kirpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 10 07, 07:29)
jei kalbi apie naują saloną prieš teklekomą kuris vadinasi"Jūratės grožio namai"-taip aš ten lankausi pas kosmetologę ir vestuvinį manikiūrą dariausi gelinį  4u.gif

Labas egliukas28 4u.gif
Uzmaciau zinutej, kad lankaisi pas kosmetologe Juratej? gal gali koki atsiliepima parasyt smile.gif patenkinta ar nlbai?
As uzsirasiau blakstienoms uz keliu savaiciu tai galvoju gal ir veido valyma tame paciame pasidaryti salone.. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 04 03, 22:09)
Labas egliukas28  4u.gif
Uzmaciau zinutej, kad lankaisi pas kosmetologe Juratej? gal gali koki atsiliepima parasyt smile.gif patenkinta ar nlbai?
As uzsirasiau blakstienoms uz keliu savaiciu tai galvoju gal ir veido valyma tame paciame pasidaryti salone.. g.gif  smile.gif

labukas Stella, malonu matyti mirksiukas.gif

aha-aš einu pas Jūratę kas mėnesį, darausi depiliacijas ir antakių korekciją 4u.gif taip pat du kartus dariausi veido valymą, nu man super patiko, taip pat naudoju jos rekomenduotą kremą, žiemą su oda problemų neturėjau, bet va db atėjo pavasaris-sakau gal reiks ir man kokį vėl rūgštinį valymą pasidaryti, nes po paskutinio tokio valymo net vyras pastebėjo pagražėjusią mano odą biggrin.gif . man pačiai tai irgi oda atrodo pasitvarkiusi, o po valymo ir spalva suvienodėjo ir spuogų apmažėjo, žodžiu-super, tikrai rekomenduoju, puiki kosmetoplogė, bent jau man thumbup.gif db eisiu jau pavasarinio kremuko prašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 04 04, 11:07)
labukas Stella, malonu matyti  mirksiukas.gif

aha-aš einu pas Jūratę kas mėnesį, darausi depiliacijas ir antakių korekciją  4u.gif  taip pat du kartus dariausi veido valymą, nu man super patiko, taip pat naudoju jos rekomenduotą kremą, žiemą su oda problemų neturėjau, bet va db atėjo pavasaris-sakau gal reiks ir man kokį vėl rūgštinį valymą pasidaryti, nes po paskutinio tokio valymo net vyras pastebėjo pagražėjusią mano odą  biggrin.gif . man pačiai tai irgi oda atrodo pasitvarkiusi, o po valymo ir spalva suvienodėjo ir spuogų apmažėjo, žodžiu-super, tikrai rekomenduoju, puiki kosmetoplogė, bent jau man  thumbup.gif  db eisiu jau pavasarinio kremuko prašyti  4u.gif

Sugundei mane blush2.gif eisiu tada ir as pas ja? o koks jos vardas? Ji viena ten dirbanti kosmetologe?
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 04 04, 13:53)
Sugundei mane  blush2.gif eisiu tada ir as pas ja? o koks jos vardas? Ji viena ten dirbanti kosmetologe?

ji dirba Jurates grozio namuose-vardas Jurate, kosmetologe viena, yra dar manikiuriste Ingrida ir kirpejos kiek maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 04 04, 18:48)
ji dirba Jurates grozio namuose-vardas Jurate, kosmetologe viena, yra dar manikiuriste Ingrida ir kirpejos kiek maciau  4u.gif

šiandien buvau pas ją pirmą kartą.....

super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sals@ @ 2011 08 08, 14:46)
man irgi Jurate dirbanti Astoj labai patinka, visada bunu patenkinta jos darbu. Tik dbr jau zinau kad nebedirbs Astoj, iseina i savo salona statybininku gatvej priesais TEO.

rekomendacijomis pasinaudojom ir likom patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 04 balandžio 2012 - 23:13
QUOTE(Agotė @ 2012 04 05, 00:16)
rekomendacijomis pasinaudojom ir likom patenkintos thumbup.gif

O gal gali informuoti apie kainytes? Labai norėčiau naują išbandyti kosmetologę veido valymui... Ir koks ten tikslesnis adresas? Gal kontaktus turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 05, 10:28)
O gal gali informuoti apie kainytes? Labai norėčiau naują išbandyti kosmetologę veido valymui... Ir koks ten tikslesnis adresas? Gal kontaktus turite? smile.gif

FB susirask "Juratės grožio namai"-ten rasi visą info-yra ir telefonas ir kosmetologės nr. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kviečiu apsilankyti grozio salone ''Asta" blastienu priauginimui ir makiažui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2012 04 03, 21:09)
Labas egliukas28  4u.gif
As uzsirasiau blakstienoms uz keliu savaiciu tai galvoju gal ir veido valyma tame paciame pasidaryti salone.. g.gif  smile.gif

Ir as buvau siame salone. Dariausi veido valyma ir tvarkiau antakius. Likau labai patenkinta darbu ir aptarnavimu smile.gif . Uzsisakiau dar krema veidui ir paakiams. Vasara grisiu i Lt atostogams, tada vel eisiu.
Atsakyti