Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonplaukis

Apklausa: Ar vaikai turiu problemu del auksines plauku spalvos ? (164 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Aš pati raudonplaukė ir mano mažoji tokia. Savo vaikystę ir paauglystę prisimenu niūriai visko buvo... verysad.gif , bet dėl dukros visai nesijaudinu, dabar kiti laikai smile.gif . Kai kur apsilankom tai dukra visada sulaukia dėmesio dėl plaukų spalvos, bet teigiamo, o ir kirpėja mano pačios plaukų spalva dabar negali atsigrožėt. thumbup.gif
Jei ką tai man tokia plaukų spalva thumbup.gif , toks žmogus išsiskiria iš žmonių pilkos masės ir nereikia to bijoti.
Atsakyti
mano vaikas ne raudonas, jis - apelsininis biggrin.gif bigsmile.gif tik viena karta esu ishgirdus gatvej : "oj, koks simpatishkas raudonplaukis !" biggrin.gif biggrin.gif o kai draugai pradeda guosti, kad plauku spalva dar pasikeis, man kazhkaip atsiranda noras juos papurtyti ax.gif ax.gif ax.gif ir nusibodo aiskinti, kad mes visai nelaukiam, kada ji pasikeis..o ji keiciasi - intensyveja wub.gif wub.gif nezinau, man atrodo, kad tame jokios problemos nera - vyras neturi buti "saldainis", jis turi buti vyrishkas ir patrauklus. o as tikrai esu sutikus labai laaaaaabai simpatishku raudonplaukiu ax.gif ax.gif tikiu, kad ir maniskis toks bus bigsmile.gif o mergaitei is viso gerai - demesi kreips protingi vyrai biggrin.gif biggrin.gif kurie megsta iskirtines moteris biggrin.gif ax.gif , dazytis galima, blakstienas shiais laikais pasitamsinti tikrai ne problema...
dabar, kai matau "rausvaplaukius", man norisi juos "pakirkinti", nes primena mano apelsinini kukuli biggrin.gif
tikrai, kaip chia sake, kad vaiku, kurie turi didele begale sveikatos problemu, mamoms butu tik tokios bedos...
Rausva, auksinishka, - grazhu ir netradicishka gi..
Atsakyti
Mano mergytės pusbrolis yra raudonplaukis, ir man tai labai gražu thumbup.gif wub.gif Nors kaip ir kiekvienai mamai jos vaikas pats gražiausias, bet šalia savo pusbrolio manoji nublanksta......O dėl patyčių manau jau ne tie laikai. Kai nori įžeisti ir pažeminti, visada rasi dėl ko, bet tikrai namanau, kad raudonplaukis vaikų tarpe jausis blogiau nei kiti.
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai jau nebetie laikai, juk dabr kuo raudoniau tuo gražiau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Beje, laikas plaukus dažyti, bet tų žolinių dažų, apie kuriuos minėjau, neberandu verysad.gif. Teks chemija gadinti plaukus verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tulpe @ 2005 07 22, 14:06)
4u.gif sveikos mamytes mano panelei tuoj du metukai ji auksiniu plauku .Mes abu su vyru esam sviesaplaukiai .Man mano vaikas pats graziausias svarbu kad sveikas ir protingas bet sioje temoje norejau paklausti kaip tokiems vaikams sekasi darzelyje mokykloje ar nesulaukia patyciu is bendraamziu kaip sperndziate tas prob jei jos iskyla aciu

Sveika,
Turiu raudonplaukę 4 metų mergaitę. Nuo pat mažens nuolat kartojau, kad jos plaukučiai labai gražūs ir mažai, kas tokius turi. ir tikrai komplimentų nuolat sulaukia iš aplinkinių, nes plaukai ilgi, garbanoti ir voverės spalvos, tad ji džiaugiasi, kad niekas tokių daugiau neturi bigsmile.gif Manau, nuo mažų dienų reikia vaiką girti, kad įgautų pasitikėjimo savimi ir didžiuotųsi individualumu. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Jowwwita @ 2007 01 17, 12:54)
Sveika,
Turiu raudonplaukę 4 metų mergaitę. Nuo pat mažens nuolat kartojau, kad jos plaukučiai labai gražūs ir mažai, kas tokius turi. ir tikrai komplimentų nuolat sulaukia iš aplinkinių, nes plaukai ilgi, garbanoti ir voverės spalvos, tad ji džiaugiasi, kad niekas tokių daugiau neturi bigsmile.gif  Manau, nuo mažų dienų reikia vaiką girti, kad įgautų pasitikėjimo savimi ir didžiuotųsi individualumu. Sėkmės

Va panašią mergytę mačiau vienoje vaikų kalėdinėje egglutėje šiais metais, tai nuo jos negalėjau akių atitraukti wub.gif Net gėda pasidarė, nes aš tos šeimos visai nepažįstu ir išsigandau, kad mano žvilgsnis nebūtų neteisingas suprastas blush2.gif Norėjau prieiti ir pakalbinti tą mergytę, pagirti jos grožį, bet neušdrįsau, be to pamaniau, kad tėveliams tas dėmesys jų dukrytei gal jau nusibodęs. Bet jei kas giria jūsų raudonplaukius vaikučius, tai žinokit, kad tai daro nuoširdžiai ir tie vaikučiai tikrai labai gražūs.
Atsakyti
man tai sunus pasakojo kaip is tokios mergaites darzelije juokiasi kad ji ''ryza'' g.gif . na man tai jei tinka tai labai grazu, bet buna nusidazo ir netinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jowwwita @ 2007 01 17, 11:54)
Sveika,
Turiu raudonplaukę 4 metų mergaitę. Nuo pat mažens nuolat kartojau, kad jos plaukučiai labai gražūs ir mažai, kas tokius turi. ir tikrai komplimentų nuolat sulaukia iš aplinkinių, nes plaukai ilgi, garbanoti ir voverės spalvos, tad ji džiaugiasi, kad niekas tokių daugiau neturi bigsmile.gif  Manau, nuo mažų dienų reikia vaiką girti, kad įgautų pasitikėjimo savimi ir didžiuotųsi individualumu. Sėkmės

Labai puikiai Jowwwita pasakei, kad nuo mazu dienu reikia skiepyti meile sau tokiai kokia esi, o tai suaugus prasideda bedos... Mano vyresnele tai rudaplake, o vat jaunele gime visa raudona raudona, net issigandau blink.gif bet po to pripratau ir dabar visai patinka. Dabar mes ja irgi panasiai vadiname: voveriuku arba lape. biggrin.gif Juolab, kad raudonplaukiu zmogiuku visam pasaulyje yra maziausiai. Vat kokie mes reti. Tuo ir didziuokimes! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir as is tu mamyciu suginanciu raudonplauke. Kolkas darzelyje (jai 6m) nieks nieko nesake, bet as tai labai pergyvenu, ka man reiks sakyt jei ja prades pravardziuot. Pati suprantu kad gal nereikia is anksto galvoti, kad kitokie laikai, bet vis tiek sirdi spaudzia.
O is aplinkiniu ji taip pat sulaukia daug komplimentu, bet deja tai tik suauge. Mes suaugusieji zinoma kad suprantam kad cia grazu ir tt. , bet vaikai yra vaikai. verysad.gif
Atsakyti
As buvau mokykloj varine mergaite ir mano abu kleckai raudoni,verkiau kai dukros plaukucius pamaciau vos jai gimus,nes visko buvo mokykloj,bet tikiuosi ,kad dabar toks grozis nebekliuva taip 5-8klasiu vaikams.Vaikas budama visada svajojau ,kad busiu juoda o dabar kaip tik ryskinu savo ryzuma,o ir mano dukra vis sako kai bus didele dazys plaukus tik "morkavai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara2 @ 2007 02 05, 23:43)
As buvau mokykloj varine mergaite ir mano abu kleckai raudoni,verkiau kai dukros plaukucius pamaciau vos jai gimus,nes visko buvo mokykloj,bet tikiuosi ,kad dabar toks grozis nebekliuva taip 5-8klasiu vaikams.Vaikas budama visada svajojau ,kad busiu juoda o dabar kaip tik ryskinu savo ryzuma,o ir mano dukra vis sako kai bus didele dazys plaukus tik "morkavai" ax.gif

Suprantu, nes gimus maziukei jausmas buvo toks pat. Irgi pagalvojau, kad bus nelengva jai. As tai sakyciau, kad reikia uzpakali isvanoti ne tiems vaikams kurie tyciojasi, o ju tevams, nes jei daznai tai sustiprina sakydami klaiku zodi "ryza". Saudyt tokius maza. Nors ir blondinei ne kas... doh.gif
vis tik ne ne nuo plauku spalvos zmogaus dusia matuojam... 4u.gif assa.gif
Atsakyti