Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(Egliuz @ 2009 01 09, 22:18)
Uzsisakyk www.kasiulai.lt Siaip seimininke yra kauniete ir galbut susitarsi, akd siusti nereiktu. Ten plastikine geros kokybes, Anchor firmos. A4 lapo formatas kainuoja 12,9 lt., o dydis atitinka 14-a aida.

Supratau, kad perki iš kasiulai.lt. Aš šiandien ten užsiregistravau, kaip ten su apmokėjimu. Ar reikia turėti paypal, ar galima pavedimu mokėt. blush2.gif
Papildyta:

O gal kas turi tokio kaciuko DMC spalvu rakta? Gal kas jau siuvinejot ir zinot, kokie turetu buti siulai? JIs mana labai mielas ir noreciau kada nors toki turet:)

Oi koks mielas, aš irgi labai myliu kates. Sekantį paveikslėlį irgi nusižiūrėjau kačiuką tarp aguonų ir ramunių iš "Višitie kartini".
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 09, 21:24)
issiunciau wink.gif

Ačiū wub.gif Tulpės labai gražios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 09, 22:32)
Supratau, kad perki iš kasiulai.lt. Aš šiandien ten užsiregistravau, kaip ten su apmokėjimu. Ar reikia turėti paypal, ar galima pavedimu mokėt. blush2.gif

ten reikia išankstinį pavedimą padaryt
Papildyta:
O gal kas turi tokio kaciuko DMC spalvu rakta? Gal kas jau siuvinejot ir zinot, kokie turetu buti siulai? JIs mana labai mielas ir noreciau kada nors toki turet:)

aš jo irgi labai noriu, jau ir medžiagą nusipirkau, bet ten nurodyti Dimensions siūliukų numeriukai, tai gal bandyt konvertuot su tom programom g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 09, 22:56)
ten reikia išankstinį pavedimą padaryt
Papildyta:
aš jo irgi labai noriu, jau ir medžiagą nusipirkau, bet ten nurodyti Dimensions siūliukų numeriukai, tai gal bandyt konvertuot su tom programom  g.gif

Tai šitą aš supratau, bet ar galima iš VISA Electron kortelės sąskaitos, ar reikia VISA Clasic (ją gausiu tik po savaitės).
Atsakyti
Florestina uztenka atlikti banko pavedima. Kokia turi koretele ne taip svarbu, svarbu, akd saskaitoj piniguciu butu. As atsiskaitau per hanza.net
Jei nerasi e-pasto ar prireiks kitu kontaktu, parasyk man. Nes tiesiog gali issirinkti prekes ir nuvaziuoti pasiimt pas ja. Galbut tada galesi ir grynais atsiskaityt. Sutartumet, nes Ausra labai siltas zmogus. Tikiuos, kad issipildys dar vienas jos noras - atidaryt tikra parduotuve siuvinejimo reikmenu.
O cia idedu savo surinktu katinuku kolekcija. Schemas turiu visas, tik dar paveiksliukai sudeti ne visi. Visus turiu Margaret Sherry katinus, nes man vien i paveiksliukus beziurint nuotaika pakyla. Pati dar tik 2 issiuvinejau vienodus MS katinus ir adatine, bet noreciau juos visus tureti ax.gif
http://s38.photobuck.....ku kolekcija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 09 sausio 2009 - 23:01
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 09, 23:00)
Florestina uztenka atlikti banko pavedima. Kokia turi koretele ne taip svarbu, svarbu, akd saskaitoj piniguciu butu. As atsiskaitau per hanza.net
Jei nerasi e-pasto ar prireiks kitu kontaktu, parasyk man. Nes tiesiog gali issirinkti prekes ir nuvaziuoti pasiimt pas ja. Galbut tada galesi ir grynais atsiskaityt. Sutartumet, nes Ausra labai siltas zmogus. Tikiuos, kad issipildys dar vienas jos noras  - atidaryt tikra parduotuve siuvinejimo reikmenu.
O cia idedu savo surinktu katinuku kolekcija. Schemas turiu visas, tik dar paveiksliukai sudeti ne visi. Visus turiu Margaret Sherry katinus, nes man vien i paveiksliukus beziurint nuotaika pakyla. Pati dar tik 2 issiuvinejau vienodus MS katinus ir adatine, bet noreciau juos visus tureti ax.gif
http://s38.photobuck.....ku kolekcija/

Ačiū, tada man viskas aišku. Aš naudojuosi SEB banko paslaugomis (mūsų įmonė pasirašiusi sutartį su jais). O šiaip tai pastebėjau, kad "Aida" kasiuluose kainuoja pigiau (ir žymiai) negu parduotuvėje "Geros akys" už tai ir susidomėjau. Šiaip aš pati iš Vilniaus- tai jau teks man atsisiūsti, nes kaip supratau kasiulai.lt Kaune yra. g.gif
Atsakyti
Florestina kazkaip uzfiksavau, kad buvo klausimas kur Kaune nuspirkti kanvos plastikines, tai pasakiau. O medziagos ten irgi geros ir pasirinkimas nemazas. O tau dar patogiau siusti is seb banko, jei naudojiesi e-bankininkyste:) Jei issirinksite prekiu uz 100 lt., pristatymas nekainuos. Galima susikooperuoti su siuvinejimo drauge, kaimyne:)
Labanakt visoms, ryt kazkam i darba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 09, 23:27)
Florestina kazkaip uzfiksavau, kad buvo klausimas kur Kaune nuspirkti kanvos plastikines, tai pasakiau. O medziagos ten irgi geros ir pasirinkimas nemazas. O tau dar patogiau siusti is seb banko, jei naudojiesi e-bankininkyste:) Jei issirinksite prekiu uz 100 lt., pristatymas nekainuos. Galima susikooperuoti su siuvinejimo drauge, kaimyne:)
Labanakt visoms, ryt  kazkam i darba unsure.gif

Labanakt irgi einu gult, nes man rytoj į darbą nepriklausomai nuo to ar darbo diena, ar išeiginė. Vilniaus oro uostas dirba visada. ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Senai bebuvau uzsukusi cia smile.gif Biski siuvinejimai buvo padeti i sona.Pasirodysiu padarytus darbelius,nieko ipatingo.paprasti tokie mazyliui mano wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 09, 23:57)
Tai šitą aš supratau, bet ar galima iš VISA Electron kortelės sąskaitos, ar reikia VISA Clasic (ją gausiu tik po savaitės).

Viska ten paprasta, pilnai uztenka VISA Electron'o 4u.gif
Atsakyti
[quote=seteriuke,2009 01 09, 21:20]
Sveikos visos smile.gif Visu darbeliai laaabai grazus wub.gif o as noreju paprasyti, gal kuri turit rugiageliu schemu?[B] blush2.gif ax.gif 4u.gif

Turiu viena pintinele su rugiagelem - nezinau kaip schemos kokybe, bet galiu atsiusti, parasyk kokiu adresu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 01 10, 12:01)
Sveikos.Senai bebuvau uzsukusi cia  smile.gif Biski siuvinejimai buvo padeti i sona.Pasirodysiu padarytus darbelius,nieko ipatingo.paprasti tokie mazyliui mano  wub.gif

labai fainuciai, cia kaip supratau ir pagrinda pati darei. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 10 sausio 2009 - 11:07