Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(vilmado @ 2009 01 09, 18:15)
user posted image
Labutis,
ir aš noriu pasirodyti -

šitą padovanojau mamai su motinos diena vietoj gėlių  smile.gif

Labai mielas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 09, 19:07)
Jokių mazgiukų nedarau, siūlo galą užkišu ar užsiuvinėju.

aš kai paprastai siuvinėju (nekryželiu) tai irgi taip darau.. Bet kažkaip kryželį baisu taip palikti.. Kažkaip vis man atrodo, kad iširti gali g.gif

QUOTE(vilmado @ 2009 01 09, 19:15)
Labutis,
ir aš noriu pasirodyti -
http://img81.imagesh...kalnutesiu1.jpg
šitą padovanojau mamai su motinos diena vietoj gėlių  smile.gif

Labai gražus ir kruopštus darbelis vilmado wub.gif
Atsakyti
Ojau su šituo kiek vargau - draugė užsimanė prie jos interjero - tai atitempė tokio "maišinio" lino, labai nelygaus audimo, tai kol išsiuvinėju, tiesa - foto nelabai kokybiška, nes tel. pixeliu mažai, bet originalas geriau žiūrisi:
user posted image
Papildyta:
Ošitas - tai mano "šedevras" thumbup.gif - man labiausiai patiko, pirkau rinkinį iš "select" katalogo, siuvinėjau sąžiningai - 2 mėn. ir jau padovanojau anytai kalėdų proga - labai apsidžiaugė:
user posted image
tai tiek pradžiai, dabar pradėjau vieną angeliuką - nedidelis siuvinukas, bet daug spalvų ir kažko tai jis man nejuda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 01 09, 18:29)
Ošitas - tai mano "šedevras"  thumbup.gif  - man labiausiai patiko, pirkau rinkinį iš "select" katalogo, siuvinėjau sąžiningai - 2 mėn. ir jau padovanojau anytai kalėdų proga - labai apsidžiaugė:
user posted image
tai tiek pradžiai, dabar pradėjau vieną angeliuką - nedidelis siuvinukas, bet daug spalvų ir kažko tai jis man nejuda  schmoll.gif

Gali uzeiti i mano nuoroda,-ten gali pamatyti,kaip graziai atrodo jau iremintas. Is tikruju nuotraukoje daug prasciau atrodo.
Saunuole! tikrai ir man patinka sis paveikslas .Jis puosia mano virtuves siena wub.gif
Atsakyti
Darbelių vis daugėja ir visi tokie gražūs. wub.gif Kadangi ryt išeiginė (valdžios nebus)- tai gal ir pribaigsiu savajį. ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit geresnės kokybės schemas? 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Visu darbeliai laaabai grazus wub.gif o as noreju paprasyti, gal kuri turit rugiageliu schemu?[B] blush2.gif ax.gif 4u.gif
Ir gal dar galit va tokiu jautuku, ir karvyciu schemu? wub.gif
http://s89.photobuck...48125529201.jpg
O kas is Kauno, gal zinot kur butu galima nusipirkti plastikines siuvinejimo medziagos, neas kaip paklausiau parduotuvej "casa lana" tai i mane paziureji, ir pasake kad apie tokia neat neazino... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seteriuke: 09 sausio 2009 - 21:22
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 09, 15:23)
happy.ladybird@yahoo.com
ačiū  bigsmile.gif

issiunciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 09, 00:17)
Man irgi patiko pataliukai mazam ligoniukui ir Sapnu salis paukstukai. Super! Saunuoles 4u.gif
Libaja nezinau kur esu macius paveiksliuka kavos, bet jis tikrai buvo su garais, o pagal ji sukure kita mergina. Bet tai buvo taip senai, kad neatsimenu net kas. Tik schemos ner su garais:)
O cia mano 2-u savaiciu darbelis. Pirkau rinkinuka. Coats Crafts France. Roayl paris. "Les Abricots". Dydis 13*13cm. Siulai Anchor. Tikrovej tokios  ryskios sodrios spalvos gavos, labai patiko siuvinet.
user posted image

Sveikos merginos wub.gif pirmiausia visas su jau seniai praėjusiomis šventėmis.... Man labai patiko tavo šampano butelio prijuostė thumbup.gif Gal būtų galima gauti schemutę? Labai prašyčiau blush2.gif
Atsakyti
sveikos paneles,labai nuostabus visu jusu darbeliai,ziuriu ir negaliu atsiziureti.
jola 987 tavo darbeliai superiniai bigsmile.gif thumbup.gif
gal galeciau jai negaila gauti geisu schemytes?
gabriele19@dtiltas.lt
Atsakyti
Dabar radau tik tokią rugiagėlę

[url=http://pauksciukas.gallery.ru/watch?ph=Bic-5SRv]user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 sausio 2009 - 22:08
QUOTE(seteriuke @ 2009 01 09, 21:20)
O kas is Kauno, gal zinot kur butu galima nusipirkti plastikines siuvinejimo medziagos, neas kaip paklausiau parduotuvej "casa lana" tai i mane paziureji, ir pasake kad apie tokia neat neazino... doh.gif

Uzsisakyk www.kasiulai.lt Siaip seimininke yra kauniete ir galbut susitarsi, akd siusti nereiktu. Ten plastikine geros kokybes, Anchor firmos. A4 lapo formatas kainuoja 12,9 lt., o dydis atitinka 14-a aida.

QUOTE(čiolė @ 2009 01 09, 21:29)
Sveikos merginos  wub.gif  pirmiausia visas su jau seniai praėjusiomis šventėmis.... Man labai patiko tavo šampano butelio prijuostė  thumbup.gif  Gal būtų galima gauti schemutę? Labai prašyčiau  blush2.gif

Schemuciu tikrai negaila. O prijuosciu turesi?wink.gif Ten siuvineta ant enweavo. Tik vienas nepatogumas, kad siulus reikia derint, nes prie schemos nurodyti net nezinau kokie siulai. Dizainas "Permin of copenhagen". Jei noresi, parasyk kur siusti i az:)

O gal kas turi tokio kaciuko DMC spalvu rakta? Gal kas jau siuvinejot ir zinot, kokie turetu buti siulai? JIs mana labai mielas ir noreciau kada nors toki turet:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 09 sausio 2009 - 22:29