Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(amiyra @ 2009 01 08, 20:13)

as turiu skeneri tik dabar jis nesuinstaliuotas , pabandysiu ryt susitvarkyt ir nuskenuot ka nors is zurnaliuko smile.gif o kur siusti?

happy.ladybird@yahoo.com
ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Kažkas klausė dėl Doklo siūlų, radau kelias nepanaudotas tolkeles. Ant kiekvienos jų yra parašyta smulkiai DMC spalvos siūlo numeris.

Šiandien buvau įlindus į parduotuvę "Geros akys", nu ir kainytės, įtariu, kad galima rasti ir pigiau. Vien tik žurnaliukai seni po 8 Lt, kai spaudos kioskuose galima po 5 Lt nusipirkti. Ta prtasme seni rusiški žurnaliukai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 09, 12:52)
pauksciuk gali ismatuoti kokio dydzio sis grozis ir ant kokios kanvos siuvineji? labai noriu ja issiuvineti, bet nedristu, nes manau kad ji labai labai didele...  g.gif  aciu
p.s. kiek laiko uztrunka siuvineti

Aš siuvinėju ant 14 Aidos, nes man reikia kuo didesnio paveikslo, dydis maždaug 65*50 gaunasi. Kiek užtrunka, sunku pasakyt, mano maždaug siuvinėta dvi savaites, prisėdant vakarais po 4-5val
Atsakyti
vaj kiek groziu prirodet. pauksciuk o kokiu siulu siuvinejai angeliuko backstitcha tu kur ant graziuju pataliuku ?
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2009 01 09, 15:52)
vaj kiek groziu prirodet. pauksciuk o kokiu siulu siuvinejai angeliuko backstitcha tu kur ant graziuju pataliuku ?

Anchor 382
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2009 01 09, 17:52)

Nors aš ne paukščiukas biggrin.gif , bet irgi esu išsiuvinėjus šį angeliuką (tik nedrįsau rodytis po paukščiuko blush2.gif ), bet jos patarimo paklausus irgi ėmiau rudą, tik DMC829 - gali žvilgterti čia mano angeliukas
Atsakyti
Gražūs visi darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 01 08, 20:37)

Čia man labiau primena sniegą nei aromatą g.gif aš darysiu tokį vientisą, iš dviejų banguojančių "gijų", žiūrėsim kas gausis, popieriuj gražiai atrodo
QUOTE(laujus @ 2009 01 09, 11:37)

Vakar pamačius Dvi įdėtą rėminimo variantą, sugalvojau, kad gražu būtų apklijuot pupelėm patį rėmelį, tai šitas variantas panašus
Atsakyti
laujus žiūrisi puikiai wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
norėjau paklausti, kokius mazgus jus darot siuvinėjant kryžiuku?
Nes turiu vieną darbelį (dar nežinau kaip čia gausis man išsiuvinėti), bet dažnai reikia keisti siūlą, tad galvoju gal kokie specialūs mazgeliai būna blush2.gif Kad nereiktų bumbulų didėlių kitoj pusėj palikti ax.gif
Va bandysiu šį paveikslėlį išsiuvinėti.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Jokių mazgiukų nedarau, siūlo galą užkišu ar užsiuvinėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 sausio 2009 - 18:08

user posted image
Labutis,
ir aš noriu pasirodyti -

šitą padovanojau mamai su motinos diena vietoj gėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 09 sausio 2009 - 18:18