Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 23, 14:58)
Reikia rėminti (paveikslą ant kartono traukti) pačiai, tada galėsi kada nori išimti ir išskalbti  4u.gif

kazkada galvojau apie reminima paciai... bet kazkaip nedristu, bijau sugadinti paveiksla doh.gif o reikia ir informacijos bei priemoniu tureti.... o rema kaip priderinti dydziu ir spalva blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 01 23, 15:00)
O kiek siūliukų reikia ant 16 ir 18 aidos. Nes būtent tokią turiu.

as siuvineju su 2 siuliukais... bandziau su 3 ant 14 aidos - tai susipainiojau tarp siulu lotuliukas.gif
Atsakyti
Rėminant be stiklo, nuo darbelio dvelkia daugiau šilumos. Pati įsitikinau. Keli mano siuviniai po stiklu, bet dabar pradėjau rėmint be. Vaizdas tikrai daug mielesnis.
Radau neblogą nuorodą apie rėminimą namie. Gal savininkė nesupyks už info platinimą g.gif
http://zirzyle.blogs...do-i-frame.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 23 sausio 2009 - 14:09
QUOTE(Florestina @ 2009 01 23, 14:00)
O kiek siūliukų reikia ant 16 ir 18 aidos. Nes būtent tokią turiu.

As siuvineju 2. Jei megsti skystesnius kryziukus, tai gali ant 18 vienu bandyti.

QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 14:05)
kazkada galvojau apie reminima paciai... bet kazkaip nedristu, bijau sugadinti paveiksla  doh.gif o reikia ir informacijos bei priemoniu tureti.... o rema kaip priderinti dydziu ir spalva  blink.gif

Kokiu priemoniu blink.gif . Siulu kuo puikiausiai galima sutempti. O rema bet kuriuo atvejus reikes priderinti, net jei ir ne pati reminsi. Salone issirenki remelius, pamatuoji dydzius ir uzsisakai. Juk jei jie remins, vis tiek reikes rinktis ir dydi sakyti.
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 13:29)
doh.gif chana man su ta mergiote gausis  blink.gif

tavo vietoje Chera as siuvineciau tuos juodus kvadratus kartu su "+". Tuo labiau, kad tu juodu kvadrateliu schemoj labai nedaug. Turiu toki itarima, kad cia schema sena - kai dar budavo siuliukai 781 ir 782 atskirai. Gal kai paleteje liko tik spalva 782, tada bandyta taisyti aprasyma, neperbraizant schemos. Cia tik mano spejimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 23, 13:15)
Rodau savo siuvinėta Abecėlę wub.gif , raides pasiskolinau iš meškiukų ABC, o Mic ir Mac dėliojau siuvinėjimo eigoje

Kaip visada labai gražu ir subtilu.
Aš irgi kažkada ateity ketinu siuvinėti abėcėlę, tik su Winiu - ir tikrai kabinsiu ją įrėmintą dukrytės kambary - taip vaikiukai raideles įsimena geriau, kai jos visad kažkur šmėsčioja pro akis.

QUOTE(Reska @ 2009 01 23, 15:28)
Ruošiuosi Valentino dienai:

Labai gražu wub.gif Aš irgi kaip tik šį medelį siuvinėju. Beje, ar siuvinėsi aplink jį? Man tai jis ir toks gražus, bet originali schemutė yra tarsi sempleriukas.Rodau kiek savo padariau blush2.gif
user posted image
Tik spalvos kažkokios foto ne tokios - gyvai visai kitaip atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 23, 11:15)
Rodau savo siuvinėta Abecėlę wub.gif , raides pasiskolinau iš meškiukų ABC, o Mic ir Mac dėliojau siuvinėjimo eigoje

bigsmile.gif wub.gif kai gražu bigsmile.gif vienetinis darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2009 01 23, 15:11)
tavo vietoje Chera as siuvineciau tuos juodus kvadratus kartu su "+". Tuo labiau, kad tu juodu kvadrateliu schemoj labai nedaug. Turiu toki itarima, kad cia schema sena - kai dar budavo siuliukai 781 ir 782 atskirai. Gal kai paleteje liko tik spalva 782, tada bandyta taisyti aprasyma, neperbraizant schemos. Cia tik mano spejimas blush2.gif

rimtas unsure.gif tik dabar paziurejau kad nera pirkti 781 spalvos... tai vietoj jos reikia imti 782 ? ar 780 ?
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 23, 14:08)
As siuvineju 2. Jei megsti skystesnius kryziukus, tai gali ant 18 vienu bandyti.

Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 14:05)
as siuvineju su 2 siuliukais... bandziau su 3 ant 14 aidos - tai susipainiojau tarp siulu  lotuliukas.gif

Aš irgi siuvinėjau trim savo paukštelį (ten nebuvo aidos numerio, tik parašyta, kad 10 cm, 43 skylutės), tai irgi painiojosi labai.
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 01 23, 14:21)
Labai gražu  wub.gif Aš irgi kaip tik šį medelį siuvinėju. Beje, ar siuvinėsi aplink jį? Man tai jis ir toks gražus, bet originali schemutė yra tarsi sempleriukas.Rodau kiek savo padariau  blush2.gif
user posted image
Tik spalvos kažkokios foto ne tokios - gyvai visai kitaip atrodo verysad.gif

Gal pasakytum kur gauti shemute?
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 16:32)
rimtas  unsure.gif  tik dabar paziurejau kad nera pirkti 781 spalvos... tai vietoj jos reikia imti 782 ? ar 780 ?

781 cia pagal sena numeracija. tad pirkti reiki 782 ten net skliaustuose prirasyta 781, pati kaip tik pirkau, nes irgi reikejo sios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 01 23, 15:15)
Gal pasakytum kur gauti shemute?

Aš tau išsiunčiau. Sakyk, jei negavai.
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2009 01 23, 16:33)
781 cia pagal sena numeracija. tad pirkti reiki 782 ten net skliaustuose prirasyta 781, pati kaip tik pirkau, nes irgi reikejo sios spalvos  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti