Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 23, 11:15)
Rodau savo siuvinėta Abecėlę wub.gif , raides pasiskolinau iš meškiukų ABC, o Mic ir Mac dėliojau siuvinėjimo eigoje
truputi foto prastokos ir dar nesiprausėm  blush2.gif

labai gražu ir originalu wub.gif
tik aš irgi abėcėlių paskirties nesuprantu, nebent mažas vaikas yra tai gal jam įdomiau mokytis raides būtų, bet įrėminta...

gal kas pasakysit kur naudojat abėcėles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 11:27)
gal dar galit padeti  blush2.gif  kuom skiriasi sie deriniai (apibraukiau juos)  g.gif

Pasižiūrėk, keliais siūlais siuvinėti reikia. Dažnai įvairiuose rinkiniuose nurodoma siuvinėti 3 siūlais (ant 14 Aidos). Ir pirmojo siūlo reikia imti dvi gijas, o antrojo vieną. Vat toks ir skirtumas smile.gif
Atsakyti
Ruošiuosi Valentino dienai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 01 23, 14:15)
Pasižiūrėk, keliais siūlais siuvinėti reikia. Dažnai įvairiuose rinkiniuose nurodoma siuvinėti 3 siūlais (ant 14 Aidos). Ir pirmojo siūlo reikia imti dvi gijas, o antrojo vieną. Vat toks ir skirtumas smile.gif

doh.gif chana man su ta mergiote gausis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 23, 13:28)

user posted image

koks mielas wub.gif Gal galima schemute? ax.gif briunete222@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 13:29)
doh.gif chana man su ta mergiote gausis  blink.gif

Jei siuvinėji dviem siūliukais, tai imk po vieną kiekvieno ir nesuk galvos. Na gausis vienu atspalviuku mažiau. Ne tragedija ax.gif
Atsakyti
Labai gražu yahoo.gif wub.gif Čia RP dizainas?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 22, 23:12)
Įprastai siuviniai rėminami be stiklo. Tiek su, tiek be karoliukų wink.gif Nekiškit gražių darbų po stiklu, kuris suvalgo pusę darbo subtilumo ir grožio  ax.gif

aš pas tetą mačiau diiidelį paveikslą pakabintą, tai irgi rėmino be stiklo, nu super gražiai atrodė thumbup.gif bet pati kažin ar ryžčiaus nekišt po stiklu, visgi gaila, kai dulkių ant jų prisikaups unsure.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 23, 11:15)
Rodau savo siuvinėta Abecėlę wub.gif , raides pasiskolinau iš meškiukų ABC, o Mic ir Mac dėliojau siuvinėjimo eigoje

woooow, geras, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

koks kruopštus ir mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 23, 11:57)
aš pas tetą mačiau diiidelį paveikslą pakabintą, tai irgi rėmino be stiklo, nu super gražiai atrodė  thumbup.gif  bet pati kažin ar ryžčiaus nekišt po stiklu, visgi gaila, kai dulkių ant jų prisikaups  unsure.gif

Reikia rėminti (paveikslą ant kartono traukti) pačiai, tada galėsi kada nori išimti ir išskalbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 01 23, 14:46)
Jei siuvinėji dviem siūliukais, tai imk po vieną kiekvieno ir nesuk galvos. Na gausis vienu atspalviuku mažiau. Ne tragedija ax.gif

zadu ant aida 16 arba ant enweaver (jei gerai parasiau) 32 siuvineti. Tai bus tik 2 siuliukai rolleyes.gif dabar siuvineju dukrytei saulio zodiaka, tai po to tikriausiai imsiuos sios mergiotes tongue.gif
Atsakyti
Pauksciuk, mielas raidynas.

QUOTE(Chera @ 2009 01 23, 11:27)
su stiklu ilgiau paveikslas islieka grazus.... juk dulkes kaupiasi ant jo  g.gif  juk neisimsi is reme ir neisplausi kada panorejus  doh.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 01 23, 11:54)
Be stiklo sudulka, tada prapuola daugiau nei pusė grožio. O ir antirefleksinis stiklas man tikrai negadina vaizdo.

Cia amzina diskusija: su stiklu ar be. Galima dulkes valant su sluotele ir nuo paveikslo nubraukti. O ir sudulkeja ne taip stipriai, kaip galima issivaizduoti, nebent virtuveje kabotu (bet ir tai tada nesudulkeja, bet nuo garu pageltonuoja truputi). Ir esant reikalui galima kuo ramiausiai istraukti is remo ir isplauti (jei tik zinoma ireminta taip kaip reikia, o ne priklijuota).
Mano nuomone su stiklu prarandama daugiau grozio nei su (menamomis) dulkemis. Bet cia mano asmenine nuomone.

Atsakyti
O kiek siūliukų reikia ant 16 ir 18 aidos. Nes būtent tokią turiu.
Atsakyti