Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

Pirmų temų tikrai nebėra, nes juk ir nuorodos jau seniai neveikiančios, o ir šiaip juk kiek čia lankiaus tai vis tie patys klausimai buvo vystomi.

Ašarėle, o kas tave konkrečiai domina? Jei koks klausimas, tai išdėstyk čia bandysiu padėt, o jei šiaip pasiskaityt, tai visos veikiančios temos yra šios temos pirmoj žinutės, kitos jau ištrintos.

Happy ladybird, po to papasakok kaip pavyko ir foto parodyk, nes man tai ir labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 22, 19:09)
Na aš galiu pakomentuoti.

Dar siūlyčiau prieš dažant Aidą išplauti, nes būna ji visokiais chemikalais apdirbta, gali nelygiai nusidažyti ax.gif
Atsakyti
Būtinai parodysiu. bigsmile.gif

Insomnia: Ačiū už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
aš norėjau šeip pasiskaityti ir pasižiūrėti kokius paveiksliukus ssiuvinėjo wub.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 01 22, 18:45)
Ar kuri nors pirkot  Evenweave audinį iš www.siuvinejimomagija.lt?

Aš pirkau, kas domina?

Baigiau savo darbelį, atsidžiaugt negaliu blush2.gif blush2.gif , ryt mėginsiu nupaveiksluoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juba @ 2009 01 22, 16:10)
Chera, puslapyje http://strykova-l.narod.ru/index.html prie moteru schemu 9 puslapyje yra to pacio paveikslo schema. Ten bus su siulu paaiskinimais. Kiek ziurejau 0080 ir bus is Kreinic Metallics paletes 080HL - Garnet Hi Lustre, kaip jau auksciau ir rase  4u.gif

bigsmile.gif radau dingusi puslapi kur buvo paaiskinimai aciuks.gif aciuks.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 01 22, 16:53)
Tai Chera, nieko čia sudėtingo dabar: visos trys spalvos tai Kreinik blending filament metalikai, ir visos toj parduotuvėj mačiau, jog yra.

Tačiau ar pastebėjai, kad šiam darbui reikės ir Mill Hill Bead Antique Claret 03033
NR: MH03033(biserio, karoliukų). Šio numerio tenais nemačiau, bet gali jų meilu užklausti, tada viskas bus vienoj vietoj.
user posted image

Radau labai artimą spalvą jų Nr. 03034
http://www.siuvineji...ue-beads-7.html
Kaina:3,50Lt už 250 karoliukų

aciu merginos uz pagalba 4u.gif o gal kuri bandet reminti paveiksla su karoliukais? kaip ten stiklas uzsideda g.gif itariau kad kazkas gali buti panasaus.... bet galvoju kaip butu be karoliuku? blink.gif
Atsakyti
Karoliukai ne problema, tereikia dėti pasportą, o dar geriau dvigubą mirksiukas.gif Karoliukai duoda labai daug žavesio ir tikiu, kad ši mergina atrodys tiesiog įspūdingai su karoliukais. Tik būtinai dėk matinį stiklą, kai rėminsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 22, 23:40)
Karoliukai ne problema, tereikia dėti pasportą, o dar geriau dvigubą mirksiukas.gif  Karoliukai duoda labai daug žavesio ir tikiu, kad ši mergina atrodys tiesiog įspūdingai su karoliukais. Tik būtinai dėk matinį stiklą, kai rėminsi mirksiukas.gif

tai dazniausiai kai reminu dedu pasporta ir matini stikla... bet si karta tikriausiai reiks deti dviguba, nes po viengubu man rodos mazai vietos karoliukams bus g.gif tai gal po kokiu metu pasirodysiu su siuo siuvinetu ir iremintu paveikslu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei neklystu tiesiog3 ieškojo šios schemos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 22, 22:19)
Aš pirkau, kas domina?
Kokybė - ar ji tokia pat gera kaip kt. internetinėse parduotuvėse? Norėčiau užsisakyti tokį http://www.siuvineji.../jazlyn-29.html arba tokį http://www.siuvineji.../jazlyn-28.html
Atsakyti
nemanau, kad skirsis, nes užsakoma juk iš tų pačių tiekėjų.
Aš kai pirkau siūliukus, adatas ir dar kažką tai buvo tokie pat kaip ir iš amerikietiškų parduotuvių. Kokybė normali, o ir aptarnavimas geras smile.gif

Pati užsakinėsiu iš ten biserį ir adatas
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 22, 23:26)
aciu merginos uz pagalba  4u.gif  o gal kuri bandet reminti paveiksla su karoliukais? kaip ten stiklas uzsideda  g.gif itariau kad kazkas gali buti panasaus.... bet galvoju kaip butu be karoliuku?  blink.gif

Įprastai siuviniai rėminami be stiklo. Tiek su, tiek be karoliukų wink.gif Nekiškit gražių darbų po stiklu, kuris suvalgo pusę darbo subtilumo ir grožio ax.gif
Atsakyti