Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 22, 12:47)
Štai kokį grožį radau, gal kas susigundysit sau pasidaryti

oho bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 21, 19:16)
O gal tu nori ji ir daugiau idarbinti, a? As irgi tokios dezutes noriu blush2.gif

Jei labai tokios norisi, galiu pakalbeti, tos dezutes daugiau nuotrauku yra prie mano siuviniu, gali pasiziureti ir jei tikrai tinka parasyk i az, susikalbesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 22, 13:47)
Štai kokį grožį radau, gal kas susigundysit sau pasidaryti

na tikrai thumbup.gif kaip tik vakar savo siūliukus tvarkiau. kaip būtų gerai tokią dėžę turėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 21, 15:50)
ir nelabai gaudausi su siulu raktu... Gal galit man padeti issifruoti  blush2.gif  ka reiskia tie apibraukti deriniai?  doh.gif ir dar kazkokios raides tarp skaiciu  g.gif ir dar vienas klausimukas  unsure.gif  ar cia visi siulai DMC?

Taigis ką radau, tą rašau. Dėl ko nesu tikra to neminėsiu mirksiukas.gif

1. 003BF yra KREINIK 003 Blending filament metalikas raudonos spalvos. www.siuvinejimomagija.lt mačiau pirkti už 3,99Lt 50m špulytė (manau tikrai pigiau nei DMC metalikas, o ir kokybė visai kita).

2. 150vBF yra KREINIK 150V Blending filament metalikas Vintage amber spalvos (ale gintaras). Ši spalvytė irgi ten pat yra pirkti už tą pačią kainą.

Konvertuoti nekonvertavau, nes tokiam paveikslui geriau imti rekomenduojamus siūlus, ypač jei žadi kabint svetainėj mirksiukas.gif

tas 0080 tai mistiškas kažkoks, DMC paletėj jo neradau; KREINIKAS turi 080 Cord, garnet spalvos (ale granatas), bet nežinau ar tai tas pats simbolis. Reikia bandyt žiūrėt. Mano supratimu, tai turėtų būti kažkuris iš kreinikų, bet kadangi nežinau tiksliai kuris tai nespėliosiu. Gal kuri kita parašys.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 22, 14:41)
Taigis ką radau, tą rašau. Dėl ko nesu tikra to neminėsiu  mirksiukas.gif

1. 003BF yra KREINIK 003 Blending filament metalikas raudonos spalvos. www.siuvinejimomagija.lt mačiau pirkti už 3,99Lt 50m špulytė (manau tikrai pigiau nei DMC metalikas, o ir kokybė visai kita).

2. 150vBF yra KREINIK 150V Blending filament metalikas Vintage amber spalvos (ale gintaras). Ši spalvytė irgi ten pat yra pirkti už tą pačią kainą.

Konvertuoti nekonvertavau, nes tokiam paveikslui geriau imti rekomenduojamus siūlus, ypač jei žadi kabint svetainėj mirksiukas.gif

tas 0080 tai mistiškas kažkoks, DMC paletėj jo neradau; KREINIKAS turi 080 Cord, garnet spalvos (ale granatas), bet nežinau ar tai tas pats simbolis. Reikia bandyt žiūrėt. Mano supratimu, tai turėtų būti kažkuris iš kreinikų, bet kadangi nežinau tiksliai kuris tai nespėliosiu. Gal kuri kita parašys.

bigsmile.gif aciu uz informacija... labai pravers thumbup.gif maniau paveikslas kiek paprastesnis - bet matyt kad butu grazus reiks labiau pasistengti rolleyes.gif
Atsakyti
Graziai darbuojates merginos 4u.gif Daug labai visokiu groziu prisiuvinejot smile.gif na, o as plusu su savo nesciosios pilvu. Jau puse iveikiau clap.gif

user posted image

Siandien nuveziau nemazai darbeliu ireminti, tai kita penktadieni bus kuo pasirodyti smile.gif ziuresim kaip ten man pavyko ax.gif sunku buvo labai issirinkti remelius, tai dabar su nekantrumu laukiu, kada padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 22, 14:05)
bigsmile.gif aciu uz informacija... labai pravers  thumbup.gif  maniau paveikslas kiek paprastesnis - bet matyt kad butu grazus reiks labiau pasistengti  rolleyes.gif

Chera, puslapyje http://strykova-l.narod.ru/index.html prie moteru schemu 9 puslapyje yra to pacio paveikslo schema. Ten bus su siulu paaiskinimais. Kiek ziurejau 0080 ir bus is Kreinic Metallics paletes 080HL - Garnet Hi Lustre, kaip jau auksciau ir rase 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juba: 22 sausio 2009 - 15:17
Sveikos.
Turiu klausimą.. ŠIAME puslapyje yra konvertavimo lentelės.. Noriu iš DMC pasiversti spalvas į anchor, bet pastebėjau, kad anchor yra net dvi spalvytės skirtingos 9 numeriuku ir pan. kaip suprast? unsure.gif
Atsakyti
sapnu_salis puikiai stumiesi į priekį, lauksim pabaigtuvių
Atsakyti
Sveikutes,
neseniai pradejau viena paveiksliuka siuvineti..bet pradzia kazko man nelabai atspalviais dziugina ir atrodo nepanasi i orginala g.gif gal kas susidurete su juo ir galite pakomentuoti? mirksiukas.gif
http://public.fotki....i/66496869.html
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 22, 15:25)
Sveikos.
Turiu klausimą.. ŠIAME puslapyje yra konvertavimo lentelės.. Noriu iš DMC pasiversti spalvas į anchor, bet pastebėjau, kad anchor yra net dvi spalvytės skirtingos 9 numeriuku ir pan. kaip suprast?  unsure.gif

Butu pravartu tureti DMC palete ir paziuret, kuri Anchoro spalva artimesne. Arba ieskoti, kas toki paveiksla jau dare. O gal protingesniu patarimu merginos turi:)
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 22, 15:41)
Butu pravartu tureti DMC palete ir paziuret, kuri Anchoro spalva artimesne. Arba ieskoti, kas toki paveiksla jau dare. O gal protingesniu patarimu merginos turi:)

Tada gal kas nors galės man padėti? Žinot tuos keturis juodus katinus? Tai vat siuvinėsiu juos visus keturis, bet pas mus mieste nėra DMC siūlų, o jų atspalviai yra DMC, pas mus tik rusiški ir Anchor. Taigi gal kas nors galėtų man pagelbėti kas jau yra siuvinėję šiuos katinus Anchor siūlais ir parašyti atspalvius. Ačiū, o jeigu tokių nebus ieškosiuosi pati. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

Ir dar klausimėlis dažantiems aidą.. Kaip jūs dažote su arbata Aidą? Gal galėtumėt parašyt procesą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 22 sausio 2009 - 15:54