Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 18:16)
pasirodau kiek pasistūmėjau su orchidėja, didysis žiedas kaip ir baigtas. Siuvinėju kai turiu laisvo laiko, tai juda labai lėtai blink.gif . Tik foto prastoka  doh.gif

Bat jau matosi, kad bus labai gražu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 08, 18:45)
Na, o as pabaigiau savo paukstukus
Ryt imsiuos pilvo smile.gif

Gražūs labai. wub.gif
Atsakyti

tai mano jau pabaigtas darbelis, dabar jau iremintas, kabo ant sienos, atrodo tikrai neblogai....Siuvinejau pora metu, nes nelabai laiko buvo, mazoji labai neleido, bet dabar jau galiu dziaugtis savo rankdarbiu ir kitiem parodyti.... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Tai parodyk ir įrėmintą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedra1978 @ 2009 01 08, 18:48)
tai mano jau pabaigtas darbelis, dabar jau iremintas, kabo ant sienos, atrodo tikrai neblogai....Siuvinejau pora metu, nes nelabai laiko buvo, mazoji labai neleido, bet dabar jau galiu dziaugtis savo rankdarbiu ir kitiem parodyti.... bigsmile.gif

Susileidau, tokie darbeliai su peizažais mano silpnybė. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif wowo koks grozis wub.gif mano mylimiausios geles thumbup.gif
gal schemute butu galima ? ax.gif amiyr1234@hotmail.com blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 19:16)
pasirodau kiek pasistūmėjau su orchidėja, didysis žiedas kaip ir baigtas. Siuvinėju kai turiu laisvo laiko, tai juda labai lėtai blink.gif . Tik foto prastoka  doh.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 08, 17:52)
Valio!! Nauja temukė  thumbup.gif
Labai gražūs paukščiuko patalėliai{{:  wub.gif  wub.gif
Florestina: Jeigu turi spausdintuvą, gal galėtum paskanuot kokį keletą gražių schemučių?  mirksiukas.gif  blush2.gif

as turiu skeneri tik dabar jis nesuinstaliuotas , pabandysiu ryt susitvarkyt ir nuskenuot ka nors is zurnaliuko smile.gif o kur siusti?
Atsakyti
Jau kavos mergaitė wub.gif

Aromatą aš pati buvau padariusi ankstesnėje, kai rudu siūlu siuvinėjau. user posted image. O originalo su aromatu neteko šiaip matyti. schmoll.gif
Juodu siuvinėta visiškai nesižiūri su aromatu. Ir šiaip, juoda ji išdidi aristokratė, kam jai aromatai irnesakyk.gif

Paėmiau paukščiuką. Visai smagiai pasiduoda thumbup.gif Mažu baigsiu kada hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas nors yra susidūrę su Doklo pardavinėjamais siūlais?
http://www.doklas.co...=product&id=262
Kokia jų kokybė? g.gif Kaip atsirinkti spalvas, jei schema duota kitoje paletėje (pvz. DMC)?
Kaina tai būtų priimtina. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 08, 18:45)
Na, o as pabaigiau savo paukstukus

nu kokie fainulkos tie paukštukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2009 01 08, 20:51)
Gal kas nors yra susidūrę su Doklo pardavinėjamais siūlais?
http://www.doklas.co...=product&id=262
Kokia jų kokybė?  g.gif Kaip atsirinkti spalvas, jei schema duota kitoje paletėje (pvz. DMC)?
Kaina tai būtų priimtina. blush2.gif

Aš esu siuvinėjusi Doklo siūlais, kažkada ankščiau. Tai man jie labai patiko, bet kadangi tada be paletės pirkau- tai nieko daugiau ir paaiškinti negaliu. Aš iš karto pirkdavau nupieštą piešinį ir vietoj derindavau siūlus. Tada aš siuvinėjau 6 siūliukais, tik įstrižu brūkšneliu.
Atsakyti
sveikos moterys,seniai cia bekalbejau bet laikas nuo laiko uzsuku zvilgtelti jusu darbeliu bigsmile.gif norejau paprasyti gal kuri turi schemu nuorodu su disneilendu vaikisku,kur mikimauzai ir kiti personazai arba kazka panasaus vaikisko? buc smarkiai dekinga bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko registruojuosi ir as biggrin.gif
Pauksciuk , bus labai daili gelyte
o pauksciuku grozis, labai wub.gif
Atsakyti
Man irgi patiko pataliukai mazam ligoniukui ir Sapnu salis paukstukai. Super! Saunuoles 4u.gif
Libaja nezinau kur esu macius paveiksliuka kavos, bet jis tikrai buvo su garais, o pagal ji sukure kita mergina. Bet tai buvo taip senai, kad neatsimenu net kas. Tik schemos ner su garais:)
O cia mano 2-u savaiciu darbelis. Pirkau rinkinuka. Coats Crafts France. Roayl paris. "Les Abricots". Dydis 13*13cm. Siulai Anchor. Tikrovej tokios ryskios sodrios spalvos gavos, labai patiko siuvinet.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 08 sausio 2009 - 23:23