Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(LauraSim @ 2009 01 20, 14:46)
Reska- tavo drugelis-musė ir pati dėžutė  thumbup.gif  tiesiog trūksta žodžių  wub.gif

Gal kas turit geros kokybės šią schemą?  ax.gif  manoji atsispausdinus visai nesimato  verysad.gif  o gal kokių kitokių velykinių kur užmatėt? Jau gal reik pradėt ruoštis kitom metinėm šventėm  g.gif

pasižiūrėk va čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 20 sausio 2009 - 16:16
QUOTE(Florestina @ 2009 01 20, 15:49)
Turbūt rusišką, nes visai skystos būna rusiškuose rinkiniuose. Prie jų būna pridėti vilnoniai siūlai. Tai jie stori kažkaip užmaskuoja tą prastą kanvą, bet siuvinėt tai tragedija. Daugiau nepirksiu tokių. g.gif

Ko gero taip ir bus, kad rusiška, tik ji buvo ne rinkinyje, o matuojama g.gif Bet jei siuvinėčiau vilnoniais siulais tikrai butų pats tas, bet aš jais nesiuvinėju.... Tai dabar gulės kaip kaimynė sako "įkapėms" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 20, 17:00)
Ko gero taip ir bus, kad rusiška, tik ji buvo ne rinkinyje, o matuojama  g.gif  Bet jei siuvinėčiau vilnoniais siulais tikrai butų pats tas, bet aš jais nesiuvinėju....  Tai dabar gulės kaip kaimynė sako "įkapėms"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sveikos,
nenorėčiau sutikti kad rusiški rinkiniai prasti, ar medžiaga prasta
mano visi beveik darbai yra pirkti rukodelie ir dar vienoje Maskvos parduotuvėje ax.gif
nesiskundžiu nei rinkinių, nei medžiagos kokybe schmoll.gif
ir darbų neišpeikėte ax.gif
Ant tokios skystos lietuviškos turiu išsiuvinėjusi didelę kalėdinę staltiesę ir siuvinėjau be rėmelio, tik pamiršau kad turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jola987: 20 sausio 2009 - 20:03
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 20, 19:59)
sveikos,
nenorėčiau sutikti kad rusiški rinkiniai prasti, ar medžiaga prasta
mano visi beveik darbai yra pirkti rukodelie ir dar vienoje Maskvos parduotuvėje  ax.gif
nesiskundžiu nei rinkinių, nei medžiagos kokybe schmoll.gif
ir darbų neišpeikėte ax.gif

Aš pirkau du rusiškus rinkinius Lietuvoje, vienam kanva dar nieko buvo, bet kitam- tai baisi. Čia gal ir nuo gamintojo priklauso. Nors abu tos pat firmos buvo.
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2009 01 20, 16:01)
etaeta as turiu, tik tiek kad ji man reikalinga, jei niekur negausi galesiu nuskanuot psl ir atsiust tau  mirksiukas.gif

thumbup.gif Man tinka ir skanuota, parasysiu tau ko man tiksliai reikia i a/z
Atsakyti
Dar vieną dėžutę papuošiau:

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 20, 23:52)

Laaaaabai grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 21, 00:52)

Super dėžutė wub.gif Kaip kruopščiai viskas atlikta bigsmile.gif Bet darbelio su karoliukais tai nemažai turėjai...
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 19, 22:55)
Ėmiau iš dėžutės siuliukus, kurie patiko ir tiko spalvos tarpusavyje, o numerių net nežiūrėjau  blush2.gif
thumbup.gif
thumbup.gif
Labai gražios dėžutės yess.gif
Atsakyti
Reska, tu tikra darbo bitutė wub.gif , labai origonaliai atrodo. Išduok paslaptį kur pirkai šią dėžutę?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 21, 00:52)

wow kaip gražu bigsmile.gif labai puikiai spalvos atrodo wub.gif
Atsakyti

Labai grazi dezute wub.gif
Atsakyti