Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 18, 22:49)
O manęs paprašyti nenori?  tongue.gif Ko konkrečiai reikia? Pasižiūrėk jų puslapį ir parašyk  4u.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 19, 08:03)

Aš jau esu išsiuvinėjusi "nematuškom", tai štai kas gavosi, tik aš apverčiau ant šono, man taip geriau žiūrisi  blush2.gif :

bigsmile.gif Oi, kaip fainiai, man ir gražiau pasuktas thumbup.gif Pasiskolinsiu tavo darbelio foto 4u.gif Ačiū
Atsakyti
Na dabštuolės, pradedam ruoštis pavasariui- daug gražių gėlių http://picasaweb.google.com/carla0921 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 18, 23:49)
O manęs paprašyti nenori?  tongue.gif Ko konkrečiai reikia? Pasižiūrėk jų puslapį ir parašyk  4u.gif

LHN
CCN

Tavęs pirmos būčiau prašiusi, jei tik būčiau žinojusi, ko man reikia... mirksiukas.gif O kodėl neatėjo į galvą pažiūrėti jų puslapį internete, tai nesugebu paaiškinti - žiopla ir tiek doh.gif doh.gif Dabar pažiūrėsiu, ačiū 4u.gif Žiūrėjau, ką turi ABCStitch savo site'e, tai kažkaip neradau, kas man tiktų...
Ieškau nedidelių gėlių, simetriškų elementų (žmonių figūrėlių, gal namukų ar mažų medžių...).

QUOTE(amiyra @ 2009 01 19, 00:06)
Pumpurėli labai aciu  4u.gif o tu ant kokios medziagytes siuvinejai? ax.gif

Kaip ir minėjau anksčiau - Zweigart Belfast linas, natūralios spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 19, 15:38)
Tavęs pirmos būčiau prašiusi, jei tik būčiau žinojusi, ko man reikia...  mirksiukas.gif O kodėl neatėjo į galvą pažiūrėti jų puslapį internete, tai nesugebu paaiškinti - žiopla ir tiek doh.gif  doh.gif Dabar pažiūrėsiu, ačiū  4u.gif Žiūrėjau, ką turi ABCStitch savo site'e, tai kažkaip neradau, kas man tiktų...
Ieškau nedidelių gėlių, simetriškų elementų (žmonių figūrėlių, gal namukų ar mažų medžių...).
Kaip ir minėjau anksčiau - Zweigart Belfast linas, natūralios spalvos  4u.gif

jau buvau atgal paskaicius smile.gif toks grozis buvo, kad nemaciau kas parasyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos.. Turiu didelį prašymą: mažyliui siuvinėju dekiuką iš meškiukų tedžių ir sugalvojau išsiuvinėti vardą, bet neturiu jokių raidelių schemų.. ax.gif Gal galėtumėte pagelbėti? Būtumėm su mažiuku labai dėkingi... renatastarap@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Gavau siuntinuką iš kasiulai.lt. Reik varyt į paštą pasiimt, o po to darban siuvinėt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 18, 22:19)
Pumpurėli ačiū už schemutę  4u.gif  4u.gif  Jau gavau  wub.gif Ryt lėksiu pirkt kanvos ir pulsiu siuvinėt  biggrin.gif

ciole labai labai aciukas uz schemute thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau kažkokią "skystą' kanvą.... verysad.gif Tai dabar net nežinau kaip reiks siuvinėt g.gif g.gif Ko gero eisiu pirkt kitos ir kitur, o tą reiks " pataupyt " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 19, 09:42)
bigsmile.gif Oi, kaip fainiai, man ir gražiau pasuktas thumbup.gif  Pasiskolinsiu tavo darbelio foto  4u.gif  Ačiū

Na kol nenufotkinau ir neįdėjau čia, man ta musė buvo kaip ir gera, bet kai pamačiau "ant ekrano", tai plika ji man pasirodė blush2.gif Taip kad aš ją "nuspalvinau" truputį:

user posted image
Atsakyti
pirmas variantas patiko, be šis dar gražesnis thumbup.gif kokia spalva spalvinai?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 19, 21:47)
Na kol nenufotkinau ir neįdėjau čia, man ta musė buvo kaip ir gera, bet kai pamačiau "ant ekrano", tai plika ji man pasirodė  blush2.gif  Taip kad aš ją "nuspalvinau" truputį:

user posted image

Na tikrai dabar ji tokia "stebuklinga" patapo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti