Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(burbulinė @ 2009 01 18, 18:34)
apatinių siuvinukų siūsiu maišelius
Fantastika yahoo.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už mano darbelio įvertinimą 4u.gif

Jei vis dėlto kas turite LHN dizainų (mažų gėlyčių, simetriškų mažų elementų, etc.) ar nuorodų internete, duokit žinot, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 01 18, 18:34)
Sveikos, šiame forume esu naujokė, bet siuvinėjime, manau, kad jau nebe naujokė  biggrin.gif Čia naujausi mano darbeliai. Aplikacijų prireikė draugės mergaitėms pižamų maišeliams darželyje, maišelius, sakė, pasisiūs pati draugė, o iš apatinių siuvinukų siūsiu maišelius.

ir kur aš juos jau mačiau biggrin.gif o siuvinėjime tu jau visa profė, tokių darbų esi prisiuvinėjus, kad mums dar daugumai toli iki tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dink dienelei darban, tuoj krūvos nuostabių darbelių atsiranda thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
[quote=vilmado,2009 01 16, 15:53]
[quote=nurija,2009 01 16, 16:39]
sveikutes siuvinetojos 4u.gif
daug graziu darbeliu padaret mergaites wub.gif
noreciau ir as parodyti savo paskutinius du darbelius jusu vertinimui ax.gif liko tik ireminti mirksiukas.gif

Nu jautas KATAS tai grožis thumbup.gif Kokio dydžio? Man ta ale "Egipto" tematika labai jau patraukli, tik kiek randu schemų - tai vis didelės, o norėtųsi kažko nesudėtigo... Vat sakau gal tas katinas nieko g.gif
[/quote]
labukas smile.gif
na man ir paciai katinas nerealus ax.gif jei parodyciau saviski gyva tai gal neatskirtumet kuris siuvinetas kuris tikras lotuliukas.gif
dekoju uz ivertina, o jis jau ne toks mazas, aukstis siekia 65 cm, plotis 43 cm
jei nori schemute galesiu atsiusti i az, egipto temetika ir as uzsikreciau, dabar siuvineju piramides mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 01 16, 16:32)
Nu jau katinas- tai katinas. Tiesiog  thumbup.gif  wub.gif .

aciukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 16, 17:44)
nurija, Florestina  šaunūs darbeliai

aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskiene @ 2009 01 16, 17:55)

O katinas tai nerealus bigsmile.gif

malonu kad visoms patiko mano katinelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egle.k @ 2009 01 17, 13:24)
Vau Nurija ir darbu grozis  thumbup.gif  thumbup.gif

dekoju Eglute aciuks.gif gal gyvai noresi pamatyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 18, 19:38)

Merginos, gal esate užmačiusios nuorodų su LHN (Little House Needleworks) dizainais? Man reikia nedidelių darbų... Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

O manęs paprašyti nenori? tongue.gif Ko konkrečiai reikia? Pasižiūrėk jų puslapį ir parašyk 4u.gif

LHN
CCN
Atsakyti
Pumpurėli labai aciu 4u.gif o tu ant kokios medziagytes siuvinejai? ax.gif
Atsakyti
burbuline labai gražūs ir tvarkingi darbeliai
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 18, 09:11)
Sveikute, na ačiu už pagyras, tik peliukai buvo ne mano  blush2.gif  blush2.gif  jie yra Yume's.... Bet manau ji nesupyks jei persiųsiu jos schemutę tau  g.gif 
gal galima būtų ir man schemą adresu siman.laura@yahoo.com ax.gif

Labai graži Pumpurėlio gėlytė wub.gif

Burbuline sveika prisijungus 4u.gif siuvinėjime esi tikrai ne naujokė mirksiukas.gif kaip ir visi kiti- šie tavo darbeliai taip pat yra puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 18, 21:53)
Ačiū, merginos, už mano darbelio įvertinimą  4u.gif

Jei vis dėlto kas turite LHN dizainų (mažų gėlyčių, simetriškų mažų elementų, etc.) ar nuorodų internete, duokit žinot, būsiu dėkinga  4u.gif

Radau kelis

user posted imageuser posted image

Im-bear jūros tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 sausio 2009 - 23:59
Ačiū už mano darbelių pastebėjimą smile.gif
Atsakyti
Burbuline, tavo "apatinis trikotažas" thumbup.gif nėr lygių clap_1.gif clap_1.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 18, 14:25)
gal matėt paveiksliuką šios schemos?
user posted image

Nemačiau originalaus paveikslėlio.
Aš jau esu išsiuvinėjusi "nematuškom", tai štai kas gavosi, tik aš apverčiau ant šono, man taip geriau žiūrisi blush2.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 19 sausio 2009 - 08:42