Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

Sveikos,

kadangi savo nelabai turiu ką parodyt, tai rodau vyro darbelius. Užvakar baigė smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 18 sausio 2009 - 10:15
[quote=libaja,2009 01 18, 12:12]
Sveikos,

kadangi savo nelabai turiu ką parodyt, tai rodau vyro darbelius. Užvakar baigė smile.gif

user posted image user posted image user posted image
[/quote

saunus,darbeliai,labai,kruopsciai atrodo,net keista kad vyro darbas lotuliukas.gif maniskis tai pora kartu megino velti nuvele tanka lotuliukas.gif o siuvinejimas jam sudetingai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 18, 01:55)
paukščiukas, matau esat iš Klaipėdos, išduokit paslaptį, kur perkat medžiagas siuvinėjimui  4u.gif

Perku Žardės IKI parduotuvėlėj, Kanto g. parduotuvikėj(jei pro šalį važiuoju) ir internetinėse parduotuvėse

Rne bigsmile.gif puikiai žiūrisi, laukiam pabaigtuvių 4u.gif

libaja šaunuolį vyrą turi thumbup.gif , tikriausiai paveikslų dvigubai daugiau namuose išsiuvinėta ir turit bendrą temą paplepėjimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 01 18, 10:12)

aš apakus, kad vyrą įtraukei į savo pomėgį thumbup.gif ale kaip kruopščiai padaryta, būtinai perduok jam pagyras mirksiukas.gif

kažkada ir MB bandė siuvinėt, labai jau lindo prie mano darbelių, kad nors kryželį savo įkišt, kad paskui kitiems galėtų pasakyt, va, aš irgi padėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai daviau medžiagos ir išsiuvinėjo jis man gražiu raštu "I love you" lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet taip ir guli jo darbelis dar neįrėmintas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos..vakar gal nepastebejot, bet dar karta prasau, gal kas turit bronziniu figuru schemeliu..kiek perejau puslapiuku, buvau atradus tik viena.. blush2.gif gal kas turit ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turit, matėt didesnes schemas? user posted image
naminukui@gmail.com
user posted image
Atsakyti
[quote=Leita,2009 01 18, 14:33]
Sveikos,
gal kas turit, matėt didesnes schemas? [img]

as turiu nemaza.atsiusti?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 18, 10:48)
Perku Žardės IKI parduotuvėlėj, Kanto g.  parduotuvikėj(jei pro šalį važiuoju) ir internetinėse parduotuvėse

O kur Kanto gatvėje yra parduotuvė, kažkaip neužmačiau g.gif
būtų man labai patogu smile.gif

Rne labai gražu thumbup.gif , ir pastebėsiu, kad labai įdomiai siuvinėjat, lygiai stulpeliais, t.y. ne pvz. visą instrumentą, ar taip patogu? g.gif

libaja tau pasisekė, maniškis net bambėdavo kai siuvinėdavau, bet dabar apsiprato biggrin.gif

Man labai gėda, kad parodžiusi dalį paveikslo dingau,
bet darbe galiu tik paskaityti, o rašyti galiu tik namuose, taip ir gaunasi blush-anim-cl.gif
Kadangi šiuo metu neturiu fotoaparato tai bandau su kompiuterine technika susitarti ir parodyti kiek peršalusią (pamėlusią) mergaitę ax.gif
fotografuota su kamera user posted image
skanuota user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As is kart su prasymu,gal kas savo lobynuose turite kokiu avyciu schemu?
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 18, 13:29)
O kur Kanto gatvėje yra parduotuvė, kažkaip neužmačiau  g.gif
būtų man labai patogu  smile.gif

Nezinau kaip apibūdinti, važiuojnt gatvele, nuo zakso pusės po kaire, maža iškabėlė pakabinta, reikia į rūsį leistis, kaži ar aiškiai paarašiau blush2.gif
Papildyta:
sirdelle avyčių vaikiškų ar rimtų?
Atsakyti
jola987, gal gaėtumei schemutę savo "peršalusios" merginos- labai jau graži thumbup.gif rasiux-@one.lt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 18, 14:09)
Nezinau kaip apibūdinti, važiuojnt gatvele, nuo zakso pusės po kaire, maža iškabėlė pakabinta, reikia į rūsį leistis, kaži ar aiškiai paarašiau blush2.gif
Papildyta:
sirdelle avyčių vaikiškų ar rimtų?

Noreciau vaikisku wub.gif
Atsakyti