Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

jau geda ir prasyti, bet gal kuri turit geras schemas arba matet kur yra sudetos, jau uzsiknisau beieskodamas, savo istryniau, o dabar vel prireike doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2009 01 17, 19:34)
ir kaip dabar atrodo  ant avenveave? as kazkaip maniau kad tenai ant lino siuvineta g.gif  o koki atspalvi is savo patirties pasiulytumet jei perkant is kasiulai? ir dar kokio tankumo?ten maciau skaiciukai yra 18,22 ir panasiai 4u.gif

Man patinka. KAda nors parodysiu.
Atsakyti
Ciole puikus darbeliai - ir ypac katinukas. O cia pagal mano duota schema toks gavosi ar kita is tos serijos radai?
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 17, 23:27)
Ciole puikus darbeliai - ir ypac katinukas. O cia pagal mano duota schema toks gavosi ar kita is tos serijos radai?

Taip brangioji, čia pagal tavąją atsiųstą schemą. Ačiū už pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 01 17, 22:00)
jau geda ir prasyti, bet gal kuri turit geras schemas arba matet kur yra sudetos, jau uzsiknisau beieskodamas, savo istryniau, o dabar vel prireike  doh.gif

http://picasaweb.goo...erika636/75172# Gal tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2009 01 17, 13:30)
Sveikos darbštuolytės, norėčiau paklausti ar neteko kur nors užmatyti šio stiliau katinelių schemų? šio katino schemą jau turiu, bet žinau, kad dar kažkur mažiau tokio pačio stiliaus katinėlį ir ant pagalvės sėdintį.. o dabar neberandu... gal galite padėti?.. dėkoju iš anksto smile.gif
http://s159.photobuc...rent=47732h.jpg

CIA yra visi 4.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 17, 22:34)
Taip brangioji, čia pagal tavąją atsiųstą schemą. Ačiū už pagyras  4u.gif

Ner uz ka dekoti, nes darbai tikrai krupsciai atlikti. Tulpytes irgi graziai ziurisi 4u.gif
Taigi pradzia tikrai gera, o gera pradzia - puse darbo:) Sekmes tolesniuose siuvinejimuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2009 01 17, 17:17)
labas pauksciuk,pastebejau kad daug siuvineji,norejau paklausti,gal gali patarti ant kokios medziagytes reiktu siuvineti mic mac ir nimue? buciau labi labi blush2.gif  dekinga 4u.gif

Kaip ir rašė, visad gražiau ant lino, nors aš daugiausia siuvinėju ant kanvos. Mic ir Mac siuvinėju ant 18 Aidos rusvos spalvos

Dvi iš mėlynų turiu tik vieną, drįsiu paprašyt antrojo blush2.gif 4u.gif
Žaliųjų manau užteks šiam kartui kiek turiu, bet jei ką rasi, nepamiršk manęs biggrin.gif
user posted image

yume dailios pelytės ir čiolės darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 17, 23:42)
Dvi iš mėlynų turiu tik vieną, drįsiu paprašyt antrojo  blush2.gif  4u.gif
Žaliųjų manau užteks šiam kartui kiek turiu, bet jei ką rasi, nepamiršk manęs biggrin.gif

Gerai. Tu manes irgi.
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2009 01 18, 00:42]
Kaip ir rašė, visad gražiau ant lino, nors aš daugiausia siuvinėju ant kanvos. Mic ir Mac siuvinėju ant 18 Aidos rusvos spalvos

o gal gali paaiskinti man kvailai,tu skaiciuku reiksmes? kuri smulkiausia ir kuri stambiausia blush2.gif nes nezinau kaip suprasti internetu doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2009 01 17, 22:50)

o gal gali paaiskinti man  kvailai,tu skaiciuku reiksmes?  kuri smulkiausia ir kuri stambiausia blush2.gif  nes nezinau kaip suprasti internetu doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2009 01 18, 00:53]
aha,supratau,tai 20 pati smulkiausia,tai turbut ir su kitom medziagytem taip paciai. aciu labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti