Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

sveikos smile.gif

na as siuvineju liniuote augimo smile.gif ci pries gera savaite pradejau ir prasiau cia schemuciu smile.gif tai jau pirmaji paveiksleli baigiu...siandien rpadesiu antra smile.gif bet primaji uzbaigiu iki galo su tais juodais bruksnelais (nezinau kaip tiksliai tas bruksniavimas vadinasi).. blush2.gif

sesei mano kai parodziau visokius jusu darbelius tai zado enteko..ji irgi megsta kartais pasiuvinet..ir sake irgi uzsimane (kaip ir as)..bet nori imtis didesnio darbelio..jai itin patiko kai parodziau kazkur radusi bronzine moters figura gulincia..sake nori bronza pasiuvinet, bet koki kitoki vaizdeli..gal kas turi t schemuciu bronzos kokiu nors..arba juodai baltu jei ne bronzos..ypac tiktu kur yra du zmones, moters ir vyro figura kartu..gal galit pagelbet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 17, 13:31)
Patarkit kaip idėt darbelio foto....  blush2.gif  g.gif  Nemoku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš keliu per public.fotki.com čia susikuri savo nuotraukų banką. Iš kompo perkeli nuotraukas, jei nenori, kad landžiotų pašaliniai, užsidedi slaptaždį. Tada pasididini nuotrauką,spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Copy image adress. Tada atasakymo laukelio viršuje spaudi IMG ir į atsiradusį laukelį įkeli tos nuotraukos adresą. Tada OK ir tradiciškai atsakyti.
Atsakyti
Vau Nurija ir darbu grozis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 17, 14:55)
Aš keliu per public.fotki.com čia susikuri savo nuotraukų banką. Iš kompo perkeli nuotraukas, jei nenori, kad landžiotų pašaliniai, užsidedi slaptaždį. Tada pasididini nuotrauką,spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Copy image adress. Tada atasakymo laukelio viršuje spaudi IMG ir į atsiradusį laukelį įkeli tos nuotraukos adresą. Tada OK ir tradiciškai atsakyti.

Ačiukas oro_buckis.gif tikiuosi, kad pavyko.... Taigi, mano darbas jūsų teismui http://public.fotki....abar/siuviniai/
Papildyta:
Tik atsiprašau iš karto, dėl blogo apšvietimo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
čiole, reikalauja slaptažodžio, arba padaryk viešą albumą, arba parašyk slaptaž
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 17, 15:46)
čiole, reikalauja slaptažodžio, arba padaryk viešą albumą, arba parašyk slaptaž

Atsiprašau, blush2.gif pasitaisiau, nuėmiau slaptažodį
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 17, 15:53)
Atsiprašau,  blush2.gif  pasitaisiau, nuėmiau slaptažodį

thumbup.gif gerulis katinukas...uzkreciantis gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 17, 15:58)
thumbup.gif  gerulis katinukas...uzkreciantis gera nuotaika  thumbup.gif

ačiu, manau kai nuvešiu draugei dovanų, jai bus smagu. Be to ji turi baltą katiną, vardu Mažutis smile.gif Tai čia lyg jo kopija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 17, 15:44)
Ačiukas  oro_buckis.gif  tikiuosi, kad pavyko....  Taigi, mano darbas jūsų  teismui  http://public.fotki....abar/siuviniai/
Papildyta:
Tik atsiprašau iš karto, dėl blogo apšvietimo  blush2.gif  blush2.gif

Labai simpatiskas katulis wub.gif , kruosciai isiuvinejai drinks_cheers.gif
Atsakyti
wub.gif ačiū už įvertinimą.... blush2.gif stengiausi, kad būtų dailus, o jau kaip pavyko, taip....
Atsakyti
čiolė, labai mielas katinėlis wub.gif
Atsakyti

Dvi turiu asmeninį parašymuką blush2.gif , į savo albumuką sudėjau visus Mic ir Mac, kuriuos turiu, gal turi savo lobynę kurio aš neturiu? 4u.gif
MIC IR MAC
[/quote]
labas pauksciuk,pastebejau kad daug siuvineji,norejau paklausti,gal gali patarti ant kokios medziagytes reiktu siuvineti mic mac ir nimue? buciau labi labi blush2.gif dekinga 4u.gif
Atsakyti