Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

Reska, vajatus kaip gerai kad yra tokiu turinciu tycia schemu 4u.gif 4u.gif biggrin.gif i kkroskele@yahoo.com
aciu!!!!!!!!!!!!! 4u.gif ax.gif

kiskiene, mieli drabeliai thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri turite levandų schemą? man reikia maišelį džiovintiems levandų žiedams susidėti išsiuvinėti. būč labai dėkinga wink.gif
Atsakyti
Labas, siuvinėtojos, kiek daug gražių darbelių padariusios. wub.gif O aš tokį paukštelį išsiuvinėjau, liko tik rėmelį pabaigti.
user posted image

Vakar gavau žinutę iš kasiulai.lt, kad mano užsakymukas jau išsiųstas- tai gal greitai gausiu ir imsiuosi pirmo tikrai rimto darbo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2009 01 16, 14:14)
merginos, gal kuri turite levandų schemą? man reikia maišelį džiovintiems levandų žiedams susidėti išsiuvinėti. būč labai dėkinga wink.gif

Visai nesenai buvau aptikusi begalę levandų schemučių doh.gif Pabandysiu paieškoti unsure.gif

http://katha.gallery...tch?ph=zlS-XDHD

Ieškau toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 16 sausio 2009 - 14:22
QUOTE(Florestina @ 2009 01 16, 14:58)
Labas, siuvinėtojos, kiek daug gražių darbelių padariusios. wub.gif  O aš tokį paukštelį išsiuvinėjau, liko tik rėmelį pabaigti.

Vakar gavau žinutę iš kasiulai.lt, kad mano užsakymukas jau išsiųstas- tai gal greitai gausiu ir imsiuosi pirmo tikrai rimto darbo. doh.gif

thumbup.gif kruopstus darbelis 4u.gif
Papildyta:
merginos kas turit didziulio sumustinio schema ? 4u.gif
Atsakyti
kiskiene, mieli darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
bea, niekaip neberandu to puslapio su levandomis blush2.gif
Atsakyti
sveikutes siuvinetojos 4u.gif
daug graziu darbeliu padaret mergaites wub.gif
noreciau ir as parodyti savo paskutinius du darbelius jusu vertinimui ax.gif liko tik ireminti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2009 01 16, 14:14)

VA ir VA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 16 sausio 2009 - 16:47
[quote=nurija,2009 01 16, 16:39]
sveikutes siuvinetojos 4u.gif
daug graziu darbeliu padaret mergaites wub.gif
noreciau ir as parodyti savo paskutinius du darbelius jusu vertinimui ax.gif liko tik ireminti mirksiukas.gif

Nu jautas KATAS tai grožis thumbup.gif Kokio dydžio? Man ta ale "Egipto" tematika labai jau patraukli, tik kiek randu schemų - tai vis didelės, o norėtųsi kažko nesudėtigo... Vat sakau gal tas katinas nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2009 01 16, 13:14)
merginos, gal kuri turite levandų schemą?

Levandos:
http://picasaweb.goo...OFLAVENDELGEMA#
Atsakyti
Nu jau katinas- tai katinas. Tiesiog thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti