Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

[/B]Jurate0111
Sveika smile.gif Na darbelis tiesiog bus nerealiai gražus wub.gif thumbup.gif aš pati tai tokių didelių darbų nesirįžtu, bet kaip pasižiūriu kokius darbus jūs darot, tai man tik pasvajot apie tokius darbelius..... Beje aš noriu paklaust kaip įkelt nuotrauką, norėčiau ir aš pasirodyt nors kelis savo darbelius blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 15 sausio 2009 - 22:15
QUOTE(mmuch @ 2009 01 15, 21:21)
štai pagal šitą nuotrauką siuvinėju, o tiek jau padariau
bus labai gražus darbas, įtariu nėra lengvas g.gif lauksim tolesnių proceso foto mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia mano paskutiniai darbeliai:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskiene: 16 sausio 2009 - 10:00
QUOTE(kiskiene @ 2009 01 16, 09:52)
O čia mano paskutiniai darbeliai:

nelabai matosi, labai jau mažos nuotraukytės ax.gif gal gali didesnes įdėt?
Atsakyti
Visu darbeliai thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif kad ir nespejo parasyti, bet viska skaitau ir matau biggrin.gif

Jurate0111, kaip seniai matyta!!!!!!!!!!!! as vis galvojau, kur mano kaimynka nugaravo biggrin.gif o darbeli tai as jau ir gatava maniau pamatysiu blush2.gif biggrin.gif

Merginos, gal kuri netycia turit tokio paveikslo schema, kuris siuvinetas juodam fone ir jame ne visai pilnai matosi lyg ir vyno trys buteliai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 16, 12:02)
Visu darbeliai  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif kad ir nespejo parasyti, bet viska skaitau ir matau  biggrin.gif

Jurate0111, kaip seniai matyta!!!!!!!!!!!! as vis galvojau, kur mano kaimynka nugaravo  biggrin.gif o darbeli tai as jau ir gatava maniau pamatysiu  blush2.gif  biggrin.gif

Merginos, gal kuri netycia turit tokio paveikslo schema, kuris siuvinetas juodam fone ir jame ne visai pilnai matosi lyg ir vyno trys buteliai  blush2.gif  4u.gif

doh.gif maciau kazkur nesenai niu tikrai maciau tokie kaip skaidrus buteliai ant juodos madziagytes doh.gif pabandysiu paieskot g.gif
Atsakyti
Jurate0111, as ir galvoju kur dingo vaza su gelem, na bet ir darbelio dar laukia nemazai doh.gif bet bus labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 16, 11:02)
Merginos, gal kuri netycia turit tokio paveikslo schema, kuris siuvinetas juodam fone ir jame ne visai pilnai matosi lyg ir vyno trys buteliai  blush2.gif  4u.gif

Turiu tyčia biggrin.gif Kur siųst mirksiukas.gif ?
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
na drambliukai labai mielai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kiskiene - labai mieli darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2009 01 16, 13:33)

labai gražu, ypač seilinukas 4u.gif
Atsakyti