Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

sveikos mamytes, senai besirodziau cia, pagaleu vel prisedau prie siuvinejimo smile.gif bet jus tai kokios saunuoles, tiek daug darbeliu pribadziusios, labai saunu thumbup.gif drinks_cheers.gif o va cia mano maziukas darbelis, pirmas blyniukas biscorniukas blush2.gif mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
mamytes, gal kas žinot ku gauti šia shema
http://www.rukodelie...oducts/item286/
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 13, 18:59)
o gal mergaitės ką nors gražaus susijusio su vynu esate kur nors užmačiusios? ax.gif ar savo lobynuose turite?  blush2.gif  radau keletą, bet nelimpa kažkaip prie širdies. jei ką galite pasiūlyti tai: tita7@zebra.lt ačiū  4u.gif

O konkrečiau galima ? lotuliukas.gif Na pvz. kas domina - buteliai, vynuogės ar taurės? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Reska, puikiai įrėmintas Nimue paveikslėlis, gavosi labai labai žavus paveikslas bigsmile.gif
Atsakyti
na jei jau konkrečiau, tai domintų kažkokia visuma, na vyno butelis, šalia taurė, dar koks sūrio gabalėlis... smile.gif viskas domina lotuliukas.gif noriu kažko subtiliai gražaus, čia reikia man dovanai vienam vyno mėgėjui ir žinovui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2009 01 13, 21:27)
o va cia mano maziukas darbelis, pirmas blyniukas biscorniukas blush2.gif  mirksiukas.gif

kaip pirmas blynas, tai visai neprisvilęs gavos mirksiukas.gif labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 13, 17:26)
rodaus su savo beveik baigtu šokoladiniu sempleriu, beliko tik karoliukų prisiūt  ax.gif

Dailumėlis smile.gif Casey Buonaugurio dizainai tokie paprasti, bet labai mieli ir tikrai kartais net "kvepiantys" smile.gif

QUOTE(Reska @ 2009 01 13, 19:21)
Įrėminti "blyniukai"

Wow thumbup.gif Nimue plius blynai plius kruopštus atlikimas ir dailus įrėminiminas lygu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 01 13, 19:21)
Įrėminti "blyniukai"

Kokio dydžio gavosi darbas (rėmo viduje, tik siuvinėta dalis)?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 14, 09:43)
Kokio dydžio gavosi darbas (rėmo viduje, tik siuvinėta dalis)?

Vidinė rėmo dalis 19x27 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiktutės rolleyes.gif
Senokai jau čia lankiausi, bet norėjau paprašyti gal kas turite Nora Corbett "Tigerlily" aiškią schemutę? Aš saviškę dorai apsižiūrėjau tik susipirkus visus siūlus ir karoliukus doh.gif o kokybė ne kokia. Taigi jei kas turėtumėte prašau atsiųskit kristi3d@yahoo.com iš anksto labai dėkinga
Atsakyti
Egliuz maciau siuvinejai mgnetukus smile.gif kur pirkai magnetukams magnetukus? ax.gif ar yra ju pirkti atskirai ar cia koki tai daikta isardei lotuliukas.gif
Atsakyti
Chera pasirodo yra pirkti, tik labai ilgai ju ieskojau. Yra rastinese, bet jie ypac stori, o norejau plonu. O sitie dar ir labai patogus, nes kaip lipnia dvipuse juostele viena dali nuplesi ir jau paruosta klijais, o kitoj magnetukas. Pirkau is katalogo mokykloms ir darzeliams www.gudragalvis.lt Reikia pasiziuret, kokios parduotuves prekiauja ir paprasyt, kad atveztu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 14 sausio 2009 - 10:33