sveikos mamytes, senai besirodziau cia, pagaleu vel prisedau prie siuvinejimo bet jus tai kokios saunuoles, tiek daug darbeliu pribadziusios, labai saunu o va cia mano maziukas darbelis, pirmas blyniukas biscorniukas
o gal mergaitės ką nors gražaus susijusio su vynu esate kur nors užmačiusios? ar savo lobynuose turite? radau keletą, bet nelimpa kažkaip prie širdies. jei ką galite pasiūlyti tai: tita7@zebra.lt ačiū
O konkrečiau galima ? Na pvz. kas domina - buteliai, vynuogės ar taurės?
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas: Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...
na jei jau konkrečiau, tai domintų kažkokia visuma, na vyno butelis, šalia taurė, dar koks sūrio gabalėlis... viskas domina noriu kažko subtiliai gražaus, čia reikia man dovanai vienam vyno mėgėjui ir žinovui
Sveiktutės Senokai jau čia lankiausi, bet norėjau paprašyti gal kas turite Nora Corbett "Tigerlily" aiškią schemutę? Aš saviškę dorai apsižiūrėjau tik susipirkus visus siūlus ir karoliukus o kokybė ne kokia. Taigi jei kas turėtumėte prašau atsiųskit kristi3d@yahoo.com iš anksto labai dėkinga
Chera pasirodo yra pirkti, tik labai ilgai ju ieskojau. Yra rastinese, bet jie ypac stori, o norejau plonu. O sitie dar ir labai patogus, nes kaip lipnia dvipuse juostele viena dali nuplesi ir jau paruosta klijais, o kitoj magnetukas. Pirkau is katalogo mokykloms ir darzeliams www.gudragalvis.lt Reikia pasiziuret, kokios parduotuves prekiauja ir paprasyt, kad atveztu.