Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(Little angel @ 2009 01 08, 14:26)
aš ir mačiau kioske, kol autobuso laukiau. Ar yra kas jame gero? kokio tipo schemutės šiame Nr.?  blush2.gif

schemos įvairios. Pamėginsiu išvardinti: Egipto karalienė Kleopatra, Tulpių puokštė, Pagalvėlė su drambliu (indiškais motyvais), vestuviniai atvirukai (jei atvirai, man tai jie šiaip sau, su katinais kažkaip nerimtai atrodo), maži paveiksliukai smulkmenėlėms (kaklo papuošlams, papuošalų dėžutėms ar pan.), Gimtadienio abėcėlė, didelės medinės dėžutės dekoracija, paveikslas vaikų kambariui pasakų motyvais ir smulkmenėlės Valentino dienai. Dar keli darbeliai pradedančioms. 4u.gif
Atsakyti
paukščiuk, koks grožis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2009 01 08, 13:31)
Sveikutės naujoje temoje 4u.gif
Visų labai gražūs darbai wub.gif

Aš turiu prašymą  blush2.gif
Man dar iki šiol neteko su tokiomis schemomis susidurt, kurių galūnė .xsd būtų. Gal kas galit patarti su kokia programa galima atidaryti tą failą. Ačiū už bet kokią informaciją 4u.gif

Sveika 4u.gif
Formatą .xsd skaito Pattern Maker Viewer .
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 15:46)
OKai žadėjau parodau jau pasiūtus pataliukus wub.gif

Mielesnio darbelio nesu mačiusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 14:46)

Kai žadėjau parodau jau pasiūtus pataliukus wub.gif Didžiulis ačiū jjuurrggaai už bendradarbiavimą

Labai mielas... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai dailūs pataliukai, o dar žinant kokiam kilniam tikslui jie skirti, tai tampa dar šimtą kartų mielesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 15:46)
Dvi ačiū už temikę, koks originalus kavos merginos įrėminimas  bigsmile.gif  thumbup.gif  Tavo darbas?

Ne, ne mano. Radau internete. Bet kadangi jūsų dauguma šitą moterą siuvinėjat, o man ji tokia nuobodoka ax.gif , tai nutariau įmesti parodyti kaip ją galima atgaivinti, o ir kavos kvapo paskleisti.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 08, 15:07)
Sveika  4u.gif
Formatą .xsd skaito Pattern Maker Viewer .

Labai ačiū 4u.gif Buvo tokia mintis, bet vis neatsiminiau, kaip ta programa vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 08, 15:30)
Ne, ne mano. Radau internete. Bet kadangi jūsų dauguma šitą moterą siuvinėjat, o man ji tokia nuobodoka ax.gif , tai nutariau įmesti parodyti kaip ją galima atgaivinti, o ir kavos kvapo paskleisti.

Mintis superinė, tik kaži ar mūsų Lietuvėlėj sugebėtu koks salonas padaryti g.gif

Ačiū visom už gražų atsiliepimą pataliukam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 08, 15:15)
Kiek daug grožybiu. Vakar nusipirkau naują "Siuvinėju kryželiu" žurnalą. ax.gif
Papildyta:
Užmiršau užsiprenumeruoti temą. g.gif

valio bigsmile.gif man taip smagu žurnaliuką pavartyt. Būna atgaiva po schemučių ieškojimo internete smile.gif

Paukščiuk
, nuostabūs pataliukai wub.gif padirbėjai iš širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 08, 17:53)

pataliukai fantastiski wub.gif thumbup.gif

paziurejau tavo albuma, ir negaliu atsistebet kantrybe siuvinejant ta pati ir ta pati paveiksleli, nes metrikai tai vos kokiu 3 rusiu, ir kiekvienos po daugybe doh.gif net ir uz atlygi turbut nebekiltu ranka jau po kokio trecio karto doh.gif
Atsakyti
Valio!! Nauja temukė thumbup.gif
Labai gražūs paukščiuko patalėliai{{: wub.gif wub.gif
Florestina: Jeigu turi spausdintuvą, gal galėtum paskanuot kokį keletą gražių schemučių? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 08 sausio 2009 - 16:53