Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

Ačiū milka@
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 12, 19:17)
Kokybiškas linas yra lygiai išaustas. Linas yra daug malonesnis nei evenweave - tiek turėti rankose, tiek siuvinėti. Jei gali nusipirkti gero lino, taip ir padaryk. Zweigart linas yra tikrai geras, be to, būna įvairių spalvų. DMC linas man nepatiko. Kitų nebandžiau.

Man dar nepatiko Permin linas. Labai plonas, zweigart daug malonesnis.
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 01 12, 22:25)
Pas mane, galery.ru tinklapyje yra. Prie širdelių ieškok  mirksiukas.gif

Tada galetum savo galery.ru adresa i profili isideti. O jei nenori skelbti, tada tokias zinutes rasyk i az.
Atsakyti
Labadiene darbstuoleles 4u.gif turiu klausimukaa blush2.gif noriu pradeti ir as darbuka ant lino,bet nezinau kaip tuos langiukus suskaicioti,na po kiek ten siuliuku? Man taip patinka jusu darbeliai ant lino ,kad pati sakau gal pabandysiu 4u.gif O as suvinejus tik ant aidos ir kanvos,tai net nezinau nuo ko pradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 01 13, 16:58)
Labadiene darbstuoleles  4u.gif  turiu klausimukaa blush2.gif  noriu pradeti ir as darbuka ant lino,bet nezinau kaip tuos langiukus suskaicioti,na po kiek ten siuliuku? Man taip patinka jusu darbeliai ant lino ,kad pati sakau gal pabandysiu 4u.gif  O as suvinejus tik ant aidos ir kanvos,tai net nezinau nuo ko pradeti  4u.gif

Standartiškai siuvinėjama per du siūliukus.
O pradėti geriausia nuo pradžių biggrin.gif 4u.gif Bus lengva, pamatysi - kai truputį pasiuvinėsi, nenorėsi grįžti prie kanvos, nes linas užkrečiamas smile.gif
Atsakyti
Kažkas čia regis kažkur skaičiau labai norėjo pamatyti su garais kavos mergaitę, tai štai ką šiandien aptikau dar , labai originalu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 01 13, 16:12)
Kažkas čia regis kažkur skaičiau labai norėjo pamatyti su garais kavos mergaitę, tai štai ką šiandien aptikau dar , labai originalu  smile.gif

Aš panašų nusipiešiau thumbup.gif tik su dviem garų linijom smile.gif o rėmelis koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 01 13, 16:12)
Kažkas čia regis kažkur skaičiau labai norėjo pamatyti su garais kavos mergaitę, tai štai ką šiandien aptikau dar , labai originalu  smile.gif

aha, rėmelis tai tikrai labai fainas bigsmile.gif

rodaus su savo beveik baigtu šokoladiniu sempleriu, beliko tik karoliukų prisiūt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 13, 16:26)
aha, rėmelis tai tikrai labai fainas  bigsmile.gif

rodaus su savo beveik baigtu šokoladiniu sempleriu, beliko tik karoliukų prisiūt  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif .

O pas mane pertraukėlė, laukiu medžiagų. Dar tėvas žadėjo įrėminti mano vilką- tai parodysiu, kai bus baigta. Sakė kad gal net šį svaitgalį sutvarkys. Pas jį toks meistravimo hobis, kažkada rėmino mamos paveikslus dabar galės mano rėminti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 13, 18:26)

rodaus su savo beveik baigtu šokoladiniu sempleriu, beliko tik karoliukų prisiūt  ax.gif

Labai gražu, man net gražiau nei originalas atrodo - čia lyg medžiagytė tavo imta tamsėlesnė?
Atsakyti
Astulia skaniai atrodo tavo sempleriukas. Lauksim su karoliukais:)
Atsakyti
Florestina, laujus ir Egliuz aciuks.gif

QUOTE(laujus @ 2009 01 13, 16:33)
Labai gražu, man net gražiau nei originalas atrodo - čia lyg medžiagytė tavo imta tamsėlesnė?

originale ji tokia pilka, o aš tokią šokoladinę rinkaus ax.gif
Atsakyti
Astulia, labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti