Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

Pumpureli aciu uz pagyras, o kieno dizainas sios sirdeles, po teisybe net nezinau ax.gif

Chera, as siuvinejau ant lino, ir galiu pasakyti ilgainiui akys pripranta matyti viska kvadrateliais, o baigtas darbas daug graziau atrodo kai medzegyte be skyluciu ir pan. man asmeniskai tai - malonumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2009 01 11, 16:38)
Sveikos auksarankes 4u.gif
Jau spejau suprast, kad ne vienerius metus praktikuojat siuvinejima, taigi manau turit ir nemazai schemu sukaupusios rolleyes.gif  Sorry, bet labai neturiu laiko vartyt per visas temas ir ieskoti ju doh.gif  Gal galetumet i viena vieta sumest schemas su kudikeliais, ar ka nors ta tema(labiau berniukui) blush2.gif  Noriu issisiuvineti kol iki leliuko gimimo smile.gif
Is anksto dekoju 4u.gif

Suprantu nora greitai surasti norima siuvineti paveiksliuka. Bet prasymas sumest i viena vieta pasirode nerealus. Juk ir taip mergaites geranoriskos ir pasiulo, tai ka turi... Ir siaip nepibendrinai, kas tai turetu buti - paveiksliukas ar metrikas.

Chera siulyciau pradziai pabandyt ant enweavo, nes jis yra lygiai isaustas, gaunasi tikrai dailiai. Nors as tebandziau kaledini papuosima buteliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 11 sausio 2009 - 23:01
QUOTE(Little angel @ 2009 01 11, 22:28)
Va čia dar mano siuvinėjamas darbas, čia jau trečdalis iš 85 spalvų  biggrin.gif  doh.gif
daugiau foto "dabar siuvinėju"

Bus grazus paveikslas. Ir jau daug nusiuvinejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 01 11, 23:54)
Chera, as siuvinejau ant lino, ir galiu pasakyti ilgainiui akys pripranta matyti viska kvadrateliais, o baigtas darbas daug graziau atrodo kai medzegyte be skyluciu ir pan. man asmeniskai tai - malonumas biggrin.gif

QUOTE(Egliuz @ 2009 01 11, 23:56)
Chera siulyciau pradziai pabandyt ant enweavo, nes jis yra lygiai isaustas, gaunasi tikrai dailiai. Nors as tebandziau kaledini papuosima buteliui.

g.gif gal kada ir isidrasinsiu rolleyes.gif bet pradziai manau bus mazas paveiksliukas
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 11, 23:56)
Chera siulyciau pradziai pabandyt ant enweavo, nes jis yra lygiai isaustas, gaunasi tikrai dailiai

o koki numeriuka geriausiai pirkti... koks enweavo nr atitiktu 16 kanvos nr ?
Atsakyti

dėkui visoms 4u.gif

QUOTE(Chera @ 2009 01 12, 00:57)
o koki numeriuka geriausiai pirkti... koks enweavo nr atitiktu 16 kanvos nr ?

Spęsk pagal tai ant kokios aidos dažniausiai siuvinėji. mirksiukas.gif
14ct aida atitiks 28ct liną arba 28ct enweave;
16ct aida atitiks 32ct liną arba 32ct enweave;
18ct aida atitiks 36ct liną arba 36ct enweave;
Atsakyti
Sveikutės, kiek daug gražių darbelių užderėjo wub.gif thumbup.gif . O aš dabar mažus paveiksliukus siuvinėju ir laukiu medžiagų nemažam darbeliui. smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiek gražių darbelių, užrašinių... bigsmile.gif tikros spartuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 12, 08:34)
dėkui visoms 4u.gif
Spęsk pagal tai ant kokios aidos dažniausiai siuvinėji. mirksiukas.gif
14ct aida atitiks 28ct liną arba 28ct enweave;
16ct aida atitiks 32ct liną arba 32ct enweave;
18ct aida atitiks 36ct liną arba 36ct enweave;

dabar viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
Nu va, mano pinigėliai jau pasiekė kasiulus. Belieka tik sulaukti siuntinuko, tiesiog rankos niežti pradėti kačiuką. Šiandien buvau pas draugę ir praeidama dar du žurnaliukus pirkau (Diana KREATIV ir SUSANNA), sesuo sakė, kad manęs miestan leisti negalima. lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, jei kasiulai.lt prie prekės parašyta, kad terminas 4-8 savaitės, tai reiškia, kad dabar jie prekės neturi ir teks šitiek laukti kol užsakys, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Tyla Tyla, taip. Tai reiškia kad prekės teks laukti apie 4-8savaites. Nes daug prekių užsako tik gavę užsakymus. Čia pagrinde prie mandresnių audinių, siuv. rėmų ir rinkinių. Pati kelias prekes buvau taip užsisakius, tai ir gavau dviejų mėnesių bėgy
Atsakyti