Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(Florestina @ 2009 01 11, 14:22)
NEs siūliukai tai čia kainuoja 70 cnt. pigiau nei parduotuvėje (DMC). Man rekėjo 23 spalvų- tai jau ir išlošiau. ax.gif

tai kad tik 20 cnt pigiau g.gif reiks bandyti ir man uzsisakyti. vis pasiziuriu, panagrineju www.kasiulai.lt bet taip nedistu uzsisakyti unsure.gif gyvenu netoli Vaisvydavos (Kaune) - tai pastas labai toli, galvojau gal i namus pristato blush2.gif
Aciu uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 11, 14:00)
tai kad tik 20 cnt pigiau  g.gif reiks bandyti ir man uzsisakyti. vis pasiziuriu, panagrineju www.kasiulai.lt bet taip nedistu uzsisakyti  unsure.gif gyvenu netoli Vaisvydavos (Kaune) - tai pastas labai toli, galvojau gal i namus pristato  blush2.gif
Aciu uz atsakymus  aciuks.gif

Tai gal pa jus Kaune pigiau nei Vilniuje, pas mus DMC po 2,50 Lt, o čia po 1,80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 11, 15:11)
Tai gal pa jus Kaune pigiau nei Vilniuje, pas mus DMC po 2,50 Lt, o čia po 1,80 Lt.

vilniaus g. kur parduotuve siulu tai dar po 1.80 lt o prie hyper maximoskur yra tai jau 1,95 lt...
Papildyta:
niu pagaliau pasirodau savo pirmus blynus ax.gif kaledines dovaneles tik visu nespejau nufotografuoti , nes vienos nakties darbo pritruko biggrin.gif

tikiuosi labai neispeiksit blush2.gif

http://public.fotki....a/siuvinejimas/
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 11, 14:23)
vilniaus g. kur parduotuve siulu tai dar po 1.80 lt o prie hyper maximoskur yra tai jau 1,95 lt...
Papildyta:
niu pagaliau pasirodau savo pirmus blynus  ax.gif  kaledines dovaneles tik visu nespejau nufotografuoti , nes vienos nakties darbo pritruko  biggrin.gif

tikiuosi labai neispeiksit  blush2.gif

Labai gražu thumbup.gif , o jau abėcėlė kokia įdomi. thumbup.gif

Pas mane tai netoli namų yra siuvimo reikmenų parduotuvė, bet jie prekiauja tik rusiška muline ir dar kažkokiais čekiškais siūlais. Bet pasirinkimas labai prastas. Kai paklausi apie kitus- tai sako, kad vaikams mokyklai ir šitie gerai, o brangių niekas čia nepirks. unsure.gif O parduoda paveikslus siuvinėjimui, kuriems siūlų neparinksi pas juos. g.gif Tai vat ir tenka kažkur centre ieškot, o jau centre kitos kainos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 11, 15:34)
Labai gražu  thumbup.gif , o jau abėcėlė kokia įdomi. thumbup.gif

Pas mane tai netoli namų yra siuvimo reikmenų parduotuvė, bet jie prekiauja tik rusiška muline ir dar kažkokiais čekiškais siūlais. Bet pasirinkimas labai prastas. Kai paklausi apie kitus- tai sako, kad vaikams mokyklai ir šitie gerai, o brangių niekas čia nepirks.  unsure.gif O parduoda paveikslus siuvinėjimui, kuriems siūlų neparinksi pas juos.  g.gif Tai vat ir tenka kažkur centre ieškot, o jau centre kitos kainos. doh.gif

aciu smile.gif

tai internetines parduotuves puikus sprendimas smile.gif bent jau man nors pati dirbu centre ir galiu nueit bet man internetu paprasciau gali ramiai apziuret ko yra, kas patinka, kas naujo ...
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 11, 15:23)
Papildyta:
niu pagaliau pasirodau savo pirmus blynus  ax.gif  kaledines dovaneles tik visu nespejau nufotografuoti , nes vienos nakties darbo pritruko  biggrin.gif

nu labai grazus tie pirmi blynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 11, 14:38)
aciu smile.gif

tai internetines parduotuves puikus sprendimas smile.gif bent jau man nors pati dirbu centre ir galiu nueit bet man internetu paprasciau gali ramiai apziuret ko yra, kas patinka, kas naujo ...

Ir pardavėja "ant galvos nestovi". rolleyes.gif Paskęsti negaliu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 11, 15:23)
Papildyta:

Sakyčiau labai gražūs darbeliai, o ne blynai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif
Jau spejau suprast, kad ne vienerius metus praktikuojat siuvinejima, taigi manau turit ir nemazai schemu sukaupusios rolleyes.gif Sorry, bet labai neturiu laiko vartyt per visas temas ir ieskoti ju doh.gif Gal galetumet i viena vieta sumest schemas su kudikeliais, ar ka nors ta tema(labiau berniukui) blush2.gif Noriu issisiuvineti kol iki leliuko gimimo smile.gif
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
[quote=amiyra,2009 01 11, 16:23]
Papildyta:

Nea dabar jau po 2Lt prie hyper maximos... Penktadieni pirkau, anksciau dar po 1,95 buvo, o dabar tai jau po 2Lt...

Atsakyti
Paskutinis mano darbelis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 11, 17:53)
Paskutinis mano darbelis:

LAbai gražus rėmelis.
Atsakyti