Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

sveikos merginos smile.gif
kaip visada jūsų darbelių daug ir gražių clap.gif clap.gif clap.gif
ačiū kad pakėlėt man 'uodegą' aciuks.gif,
iškart kibau į kitą darbą
jau seniai bespėliojot smile.gif
user posted image
nors gal per daug išsiuvinėjau spėlionėm g.gif
Atsakyti
Aš prisisakiau visko iš kasiulai. Nes ruošiuosi pūkuotą katinėlį tar aguonų ir ramunių siuvinėti. Tai dabar aš turiu pervesti nurodytą sumą į el. pašte nurodytą sąskaitą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 10, 21:50)

jau seniai bespėliojot smile.gif

man panašu į merginos plaukus ir nugarą g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Paukščiuk - patalėliai mažyliui - nuostabus ir šiltas darbas 4u.gif Labai dailiai apipavidalinta, puiku išties...

Little angel - labai patiko idėja ir įgyvendinimas thumbup.gif Nimue mano mėgiami dizainai. Ir modelis žavingas smile.gif Panašų pati turiu - irgi iš Norvegijos (tik maniškis - žvejas... biggrin.gif ) Gal galėtum atsiųsti Nimue nykštuko schemutę man į manouzsiemimai@gmail.com?.. Būčiau dėkinga 4u.gif

Reska - šauni idėja taip povą patupdyti 4u.gif Aš savąjį rėminau - nelabai originalu, bet kadangi darbe stovi, tai karts nuo karto ką nors prajuokina biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui,
Pumpurėli, schemutę jau išsiunčiau mirksiukas.gif sėkmės siuvinėjant.
Man ir pačiai patinka labai Nimue, ne vieną darbelį jau siuvinėsiu, o šis buvo pirmas ir beje labai maloniai siuvinėjos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif senokai cia berasiau ax.gif bet kazkada ir rasiau ir savo darbelius rodziau blush2.gif paaiskinkit man tundrai, kaip jus spejat- ir siuvinet toki grozi, ir dar prie kompo pasedet, ir be abejo juk buitis yra, darbai.... g.gif na man tai niekaip nepavyksta....... verysad.gif galu gale ireminau paskutini savo darba ir tuo esu labai patenkinta thumbup.gif o pradetos Prancuzijos pilys- taip ir stovi pradetos... doh.gif ui, merginos, patarkit kaip cia jegu pasisemt- noro yra, na bet para ne gumine....... lotuliukas.gif

Na prisiziuresiu cia i jusu pateikta grozi ir pati sau i subine ispirsiu ir siusiu....labai jau nagai niezti.... matyt kazka kita i sona padesiu verysad.gif

Noriu idet paskutini savo darba Tadz Machala, bet man neleidzia..... verysad.gif
Atsakyti
Na nežinau, aš ir į darbą einu, namo pareinu apie šeštą, dar maisto gamyba, skalbimai ir kiti moteriški rūpesčiai biggrin.gif tai net ne kasdieną prisėdu, bet yra savaitgaliai, ar vakarai prie TV; kai yra noro tai ir laiko atsiranda. Aišku ne tiek kiek norėtųsi, bet yra. O prie PC, tai kas kokias dvi tris valandas po dešimt minučių ir išeina. Aš tai suspėju smile.gif
Atsakyti
Little angel - ačiū 4u.gif Aš irgi labai mėgstu Nimue, du darbus esu išsiuvinėjusi (yra mano puslapyje sudėta...), manau, siuvinėsiu ir toliau smile.gif

Merginos - gal kas galite perleisti Mill Hill karoliukų, reikia kokių 25 vienetų baltos spalvos. Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 10, 00:00)
O cia idedu savo surinktu katinuku kolekcija. Schemas turiu visas, tik dar paveiksliukai sudeti ne visi. Visus turiu Margaret Sherry katinus, nes man vien i paveiksliukus beziurint nuotaika pakyla. Pati dar tik 2 issiuvinejau vienodus MS katinus ir adatine, bet noreciau juos visus tureti ax.gif

Labai noreciau taves paprasyti triju katuku muzikantu schemu, bet negaliu i AZ atsiusti el.pasto adreso, nes tavo dezute pilna. Ar gali prasitrinti?
Atsakyti
O aš ir pasigirti pamiršau, savo vilką su pilnatim pribaigiau. Darbe moterys juokėsi, kad tą paveikslą viršininkės kabinete pakabinti reikia, nes ji amžiais staugia kai pilnatis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 01 10, 21:59)
Labai noreciau taves paprasyti triju katuku muzikantu schemu, bet negaliu i AZ atsiusti el.pasto adreso, nes tavo dezute pilna. Ar gali prasitrinti?

Trinu ir nebespeju trinti:) Reikes prie paraso savo e-maila prikabint:) Atsiusiu, zinoma.

QUOTE(čiolė @ 2009 01 10, 20:37)
SVEIKOS MERGINOS GAL KURI TURIT PUIKIOS BALTOS KATYTĖS SU RAUDONU KASPINUKU SCHEMUTĘ?  (nemoku ikelt paveiksliuko, kurio norečiau schemos  blush2.gif )

Gal rasi cia? Tada parasytum koks numeriukas ir e-pasta:) http://s38.photobuck.....ku kolekcija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuz: 10 sausio 2009 - 23:12
Egliuz, aš dabar prisisakiau tų prekių kasiulai.lt - tai dabar reikia pervesti pinigus pagal tuos duomenis, kur elektroninio laiško apačioje. blush2.gif Niekad dar nepirkau internetu. blush2.gif Ar dar laukti oficialios saskaitos.
Atsakyti