Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (56 tema)

QUOTE(Klajokle @ 2009 01 10, 11:01)
Sveikos.Senai bebuvau uzsukusi cia  smile.gif Biski siuvinejimai buvo padeti i sona.Pasirodysiu padarytus darbelius,nieko ipatingo.paprasti tokie mazyliui mano  wub.gif

kokie mieli seilinukai wub.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2009 01 10, 11:41)
zodziu vakar pradejau...kaip fainai..labai senai siuvinejau  wub.gif tikiuosi man pavyks smile.gif

aišku, kad pavyks mirksiukas.gif jei aptingsi, ateik čia pasisakyt, iškart gausi pylos biggrin.gif ir bėgsi toliau darbuotis tongue.gif

QUOTE(Little angel @ 2009 01 10, 12:40)
NIMUE "Le Chapeau Ivre"  dizaino užrašinė
Istorija:

nu bet tu tai pavarai blink.gif bis.gif tavo visos idėjos ir išradingumas bei sugebėjimas visa tai įgyvendint žadą užtraukia thumb_yello.gif

QUOTE(Reska @ 2009 01 10, 18:02)
Patupdžiau savo povą...

šauniai atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
Ir labai gražiai tas povas nutūpė thumbup.gif Povas tai be žodžių linksmai apspangęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 01 10, 18:15)

aišku, kad pavyks  mirksiukas.gif  jei aptingsi, ateik čia pasisakyt, iškart gausi pylos  biggrin.gif ir bėgsi toliau darbuotis  tongue.gif

aha zinau smile.gif siandien niekaip dar neprisedeu, tvarkaus..bet nekantrauju tuoj pat imtis darbelio smile.gif kai ipusesiu ar kai baigsiu pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 10, 14:40)
NIMUE "Le Chapeau Ivre"  dizaino užrašinė

Nerealu... wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi noreciau irmokti siuvineti kryzeliu ir jei kas galite man atsiuskite pamokeles i liobe@kli.lt biggrin.gif smile.gif

labai aciu
Atsakyti
merginos kur Kaune jus perkat plastikine kanva? doh.gif siuvinejimo parduotuveje nerandu.... ar tik www.kasiulai.com yra? verysad.gif
Atsakyti
Chera na Vilniuj GA tikejausi gauti, bet ten tokia baisia parode... Klp. irgi neturi A4 formato. Tai gal ir Kaune tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 10, 19:28)
merginos kur Kaune jus perkat plastikine kanva?  doh.gif  siuvinejimo parduotuveje nerandu.... ar tik www.kasiulai.com yra?  verysad.gif

kad šitas adresas netikslus mirksiukas.gif www.kasiulai.lt aš čia ir pirkausi A4 formato plastikinę kanvą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 10 sausio 2009 - 19:41
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 10, 20:32)
Chera na Vilniuj GA tikejausi gauti, bet ten  tokia baisia parode... Klp. irgi neturi A4 formato. Tai gal ir Kaune tas pats...

cia deficitas ar nepopuliarus pirkinys doh.gif noriu magnetukus issisiuvineti

QUOTE(astulia @ 2009 01 10, 20:39)
kad šitas adresas netikslus  mirksiukas.gif  www.kasiulai.lt aš čia ir pirkausi A4 formato plastikinę kanvą

suklydau blush2.gif bet ten reiks uz siuntima moketi.... o i parduotuve vistike vaziuoji.... jau pabrango siuvinejimo siuliukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 10, 19:46)
cia deficitas ar nepopuliarus pirkinys  doh.gif  noriu magnetukus issisiuvineti 
suklydau  blush2.gif  bet ten reiks uz siuntima moketi.... o i parduotuve vistike vaziuoji.... jau pabrango siuvinejimo siuliukai  verysad.gif

o tu savininkei Aušrai e-mailą parašyk, gal galėsi atvažiuot pasiimt, juk ir pati kaunietė esi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 10, 19:46)
cia deficitas ar nepopuliarus pirkinys  doh.gif  noriu magnetukus issisiuvineti 
suklydau  blush2.gif  bet ten reiks uz siuntima moketi.... o i parduotuve vistike vaziuoji.... jau pabrango siuvinejimo siuliukai  verysad.gif

Bet parduotuvėse kainos vos ne dvigubai didesnės.
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS GAL KURI TURIT PUIKIOS BALTOS KATYTĖS SU RAUDONU KASPINUKU SCHEMUTĘ? (nemoku ikelt paveiksliuko, kurio norečiau schemos blush2.gif )
Atsakyti