Is interneto
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2009 01 12, 00:07)
Jai dar kuri nebuvote užeikite į www.bendraukim.666.lt ten rasite paveikslėlių,rėmelių ir daug visko ko reikia....nemažai jau prikėlėm ir keliam dar ir jūs ikelkite jai ko turite
Bandžiau aš prie jūsų prisijungti , bet kažko manęs neįleidžia. Bandau "prisiloginti", bet vėl grąžina į prisiregistravimo lentelę... Nieko nesuprantu Kur čia šuo pakastas....
QUOTE(bitutes @ 2009 01 18, 23:15)
Bandžiau aš prie jūsų prisijungti , bet kažko manęs neįleidžia. Bandau "prisiloginti", bet vėl grąžina į prisiregistravimo lentelę... Nieko nesuprantu Kur čia šuo pakastas....
Tada mėgink eiti per www.megstamiausias.ucoz.com
QUOTE(almara @ 2009 01 15, 12:11)
Čia turėtų būt plunksnos
kasko neisikelia PNG formatu per Radikal
gal taip pavyks
http://rapidshare.co...0fb0fa.png.html
kasko neisikelia PNG formatu per Radikal
gal taip pavyks
http://rapidshare.co...0fb0fa.png.html
Kas vel man bedu maisuj pagelbes?? reikia man situ plunksnu labai .. bet neina ten man parsisiusti arba as nelabai gaudausi tam rapidshare atsiuskit kuri i emaila jei galit Glanete@walla.com
QUOTE(banginiukas2 @ 2009 01 17, 23:23)
O kazin kur ATILE dingo, sukure mums cia susiburimo vietuke, - ACIU JAI. Gal susirgo?
Atile issikrauste i bendraukim 666 (rase i az)
QUOTE(Princesse @ 2009 01 19, 11:21)
Kas vel man bedu maisuj pagelbes?? reikia man situ plunksnu labai .. bet neina ten man parsisiusti arba as nelabai gaudausi tam rapidshare atsiuskit kuri i emaila jei galit Glanete@walla.com
ten labai paprasta atsisiust reikia paspaust ant Free user veliau matysi laikroduką jis skaičiuos laiką reiks palaukt kada bus 0 tada paspausti ant melyno burbulo su užrsšu dovladen ar kaskaip panasiai ir viskas issisaugai kur tik nori savo PC
QUOTE(Princesse @ 2009 01 19, 10:21)
Spaudi Free User, palauki, kol uzsikrauna per 30 sekundziu, atsiranda Download. paspaudi, issoka lentele ir issisaugai kompe. na, cia ateiciai, kad zinotum.
Dabar pabandziau, tad si nuoroda nebeveikia. Atsiusiu, kai priplauksiu prie savo pc.
Papildyta:
QUOTE(almara @ 2009 01 19, 11:13)
ten labai paprasta atsisiust reikia paspaust ant Free user veliau matysi laikroduką jis skaičiuos laiką reiks palaukt kada bus 0 tada paspausti ant melyno burbulo su užrsšu dovladen ar kaskaip panasiai ir viskas issisaugai kur tik nori savo PC
Parasem beveik kartu ir panasiai ta pati
QUOTE(Gitatuka @ 2009 01 19, 11:08)
Aha maciau Ir pati ten pasivaidenu Fainas forumiukas
Dabar aš su prašymėliu...
Reikia labai simpsonu, gal kuri turite?
Papildyta:
o man per sudėtinga per du tinklapius. Prasideda maišatis, kai keli failus į vieną ar į kitą. o prie supermamos taip įpratusi, kad rodos nieko paprastesnio ir taip žinomo - nėra.
Reikia labai simpsonu, gal kuri turite?
Papildyta:
QUOTE(Irce6 @ 2009 01 19, 11:53)
Aha maciau Ir pati ten pasivaidenu Fainas forumiukas
o man per sudėtinga per du tinklapius. Prasideda maišatis, kai keli failus į vieną ar į kitą. o prie supermamos taip įpratusi, kad rodos nieko paprastesnio ir taip žinomo - nėra.
Dėkinga neridai