Gitatuka aciu uz lelytes,jau siunciuosi
nėr už ką Irce6
Gyviai
RapidShare - PSD
Papildyta:
Dar torčiukas labai gražiai atrodantis png formatas
Įkelčiau ir daugiau visko, tačiau RapidShare nemažai laiko užima, kol įkelia. O laiko trūksta. Jei yra, kokie pageidavimai - rašykit. Jei turėsiu būtinai įkelsiu.
QUOTE(Gitatuka @ 2009 01 12, 22:25)
man neatidaro kas ne taip ??
Aš tai paspaudžiau ant tos nuorodos, tada atsidare lentele ir paspaudžiau free downlod (ar kažkaip panašiai rašoma ). Tada pasikrovė apie 50 sek ir iššoko lentelė, kur reikia nurodyti vietą, kas būtų išsaugotas failas
Kaip suprantu čia "Rėmeliai nuotraukoms" temukės tęsinys, tik paltesnės apimties Įkelsiu ir aš vėliau prikaupto turto iš interneto, bet turiu tik rėmelių, kol kas ...
Iš karto kreipiuosi pagalbos, gal kuri turit radusi ir užsisaugojusi kokią nors jubiliejinę etiketę kokiam nors gėrimui, reikia 50-čiui, pačiai dar iki tokio šedevro sukūrimo oi kaip toli O gal galit nukreipti, kur galėčiau ką nors tokio rasti
Iš karto kreipiuosi pagalbos, gal kuri turit radusi ir užsisaugojusi kokią nors jubiliejinę etiketę kokiam nors gėrimui, reikia 50-čiui, pačiai dar iki tokio šedevro sukūrimo oi kaip toli O gal galit nukreipti, kur galėčiau ką nors tokio rasti
QUOTE(aurimk @ 2009 01 13, 23:29)
Kaip suprantu čia "Rėmeliai nuotraukoms" temukės tęsinys, tik paltesnės apimties Įkelsiu ir aš vėliau prikaupto turto iš interneto, bet turiu tik rėmelių, kol kas ...
www.bendraukim.666.lt ten yra etikečių jau bet jai nerandi tinkamos užsakai ir padaro merginos,užeik manau rasi ko reikia tik reikia registruotis