labukas mamutes rolleyes.gif gal kuri turit clipartu su spinduliukais visokiais ar kazka panasaus,pasakisko zerincio kokiu zvaigzduciu,na kur prie feju buna pripiesta knygutese,buciau dekinga rolleyes.gif
QUOTE(mazute.klp @ 2009 02 02, 21:44)
labai reikia sampano sablono kad tiktu 0,75 talpos butrliui as kur turiu yra per mazos arba per dideles.
As tai asmeniskai`nusikopinu ant wordinio lapo ir ten susimazinu ar pasididinu kiek man reikia etikete (liniuote gi sone, tai pasidarai kiek reikia cm). Gal galima ir paprasciau, bet man taip geriausia gaunasi atitaikyt
QUOTE(mazute.klp @ 2009 02 02, 21:44)
labai reikia sampano sablono kad tiktu 0,75 talpos butrliui as kur turiu yra per mazos arba per dideles.
ACIU
ACIU
Pačiame photoshope apsiskaičiavus reikiamą dydį ant A4 formato lapo, nesunkiai galima pasiruošti spausdinimui norimo dydžio etiketę. Bandykit, mergaitės ir viskas gausis.
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 03, 00:51)
Pačiame photoshope apsiskaičiavus reikiamą dydį ant A4 formato lapo, nesunkiai galima pasiruošti spausdinimui norimo dydžio etiketę. Bandykit, mergaitės ir viskas gausis.
na dar ne taip pazengus esu i prieki kolkas nezinau kaip tuos dydzius pasidaryti jei turiu sabloma tai tik padrazinu ir tiek. toliau reikes tobulrti tai kas patars kaip tada tuos matmenys pasizymeti?
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 02, 16:18)
uzteks virsutines etiketes ilgio to apklijuoti aplink ??
dekuj is anksto uz pagalba .. as padariau tris ant atskiru lapu galvoju netilps ant vieno
Gitatuka, o gal turi kokių paveiksliukų su maistu ir pan. Na, kad su virtuve asocijuotusi?
jau radau
redmoonde, kai tik tą psl ir radau
redmoonde, kai tik tą psl ir radau