Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 10:07)
labas rytas  4u.gif

sorry kad pasikartosiu, bet ar objektyvas tiksliai ant MF nustatytas ?

nu tikra tundra esu doh.gif , as ne objektyva, o rezima bndziau M statyt doh.gif , va dabar objektyva padariau MF tai viens ir du pykst pokst ir nupyckino.
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 10:10)
nu tikra tundra esu  doh.gif , as ne objektyva, o rezima bndziau M statyt  doh.gif , va dabar objektyva padariau MF tai viens ir du pykst pokst ir nupyckino.

as tokia pati tundra buvau lotuliukas.gif ir galvojau kodel man to balto lapo niekaip nefokusuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 23:00)
Šiandien dariau bandymus  biggrin.gif  kokteiliukai visdėlto įkvepia  lotuliukas.gif 

Laukiu kritikos  blush2.gif

man tai labai fainai ziurisi, mintis kaip pateikta tokia gundanti 4u.gif
Atsakyti
Merginos - atidarykit kas nors nauja tema - ir sudekit ten wb namu darbu uzduotis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 12, 10:14)
as tokia pati tundra buvau  lotuliukas.gif ir galvojau kodel man to balto lapo niekaip nefokusuoja  lotuliukas.gif

o gal galit man paaiskint, kam ta lapa fotkint, kaip paskui ji susiet su tuo ka nori nufotografuot. Niekaip man nedasunta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 11:20)
o gal galit man paaiskint, kam ta lapa fotkint, kaip paskui ji susiet su tuo ka nori nufotografuot. Niekaip man nedasunta  blush2.gif

Nuu kad fotikas atpažintų baltą spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 09:31)
darkart paziurejau - visiskai netrukdo man tas kojos neryskumas... ax.gif

tai čia gal tik man taip biggrin.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 01 12, 09:32)
Ačiū visiems už teigiamas emocijas  4u.gif 
Reiks namie pažiūrėt gal tarp keletos bandymų yra kojų geresnių  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(bonda @ 2009 01 12, 09:48)

o pas tave irgi ner rankinio nustatymo WB? unsure.gif

pas mane nustaciu ant to zenkliu baltos spalvos balanso ir sakykym as noriu nufotografuoti balta lapa tai man paspaudus ant MENIU jis nusifotografuoja,bet paciame fotike foto to balto lapo nera g.gif ar jo ir neturi buti g.gif
o kur rankinis as nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 12, 09:35)
p.s. o cia bandziau prie dienos sviesos.
1. auto 2. cloud 3. custom.

labai ryški šviesa iš šono schmoll.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 09:51)
vat nzn... reik ieskot - gal pagrindas - rankinis fokusavimas....  g.gif

o tai negalima daryt taip - laikai kiaušinio vietoje kad ir tą patį vaistų buteliuką, sufokusuoji į jį, tada šnai, psakeiti buteliuką kiaušiniu ir pokšt thumbup.gif aš kažką taip fotkinau g.gif aaaaaa, lašą, fokusuodavau maždaug į tą vietą kur jis turėjo krist ir laukdavau thumbup.gif čia teim pas ką nėra rankinio fokusavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 12, 10:26)
labai ryški šviesa iš šono  schmoll.gif
o tai negalima daryt taip - laikai kiaušinio vietoje kad ir tą patį vaistų buteliuką, sufokusuoji į jį, tada šnai, psakeiti buteliuką kiaušiniu ir pokšt  thumbup.gif aš kažką taip fotkinau  g.gif aaaaaa, lašą, fokusuodavau maždaug į tą vietą kur jis turėjo krist ir laukdavau  thumbup.gif čia teim pas ką nėra rankinio fokusavimo smile.gif

galima, laisvai thumbup.gif tik siek tiek susikaupimo, kantrybes - ir rezultatas turetu but geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 10:03)
as irgi bandziau balta lapa nufotkint, tai niekaip, nefokusuoja man nors tu ka  unsure.gif

as tan naudoju fokusavimo uzrakta, toki mygtuka su raktu laikau ir fotkinu ax.gif (nezinau kaip vadinas)
Atsakyti
O tai kiaušinį fotkinsim baltam fone? ax.gif (kažkaip aš šiandien baisiai skubu priekin lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 12 sausio 2009 - 10:35
QUOTE(fizė @ 2009 01 12, 10:20)
o gal galit man paaiskint, kam ta lapa fotkint, kaip paskui ji susiet su tuo ka nori nufotografuot. Niekaip man nedasunta  blush2.gif

"Si vaizdo technologija pagrista funkcija matuoja bendra ant balto popieriaus krintancia sviesos spalva.
fotoaparatas palygina si vaizda su jo atmintineje esancia etalonine balta spalva ir parenka nuostata konkreciai situacijai.Jis atsizvelgia i spalvos pokycius, kurie atsiranda del:
sviesos, atsispindincios nuo ryskiai nudazytu sienu;
senstanciu lempu;
ivairiu rusiu sviesos saltiniu;
sviesos atsispindincios nuo spalvoto stiklo."
Atsakyti