Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 22:21)
Man kritikos prašom pone biggrin.gif

as nesu tokia kompetetinga, kad kritikuociau, bet man tokio tipo nuotraukos idomios. blush2.gif

Levanda pavydziu baltai. Labai geras kadras ir spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 22:21)
Man kritikos prašom pone biggrin.gif

laugh.gif snd kritikos ner pardavime laugh.gif

Nu apziurejau is visu pusiu ir rakursu - man patinka, nors tu ka biggrin.gif atsidarai ir galvoji, ka ta Stikline (?) ten maste tas kojas sukryziavus.... g.gif biggrin.gif sitas tikrai ne is tu kadru, kur pamatei ir uzteko... cia reik ilgiau pakabint akis... bigsmile.gif

-------------

Liamuna - kas link spalvu - tai man atrodo jos geros, tik kaip ir manajam nd truksta sviesumo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 sausio 2009 - 22:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 23:32)
ka ta Stikline (?) ten maste tas kojas sukryziavus....  g.gif 

Aha, pataikei biggrin.gif
Atsakyti
Stikline, super bigsmile.gif man labai labai patiko thumbup.gif ypač pirmos dvi serijos nuotraukos. rankų išreiškimas ir pateikimas superinis. o va 3-iosios truputį kitokios norėtųsi mano akiai. kažkokios kitokios kojų pozos, kad labiau išreikšta būtų. dar rodos fokusas ant kairės kojos tik, nuo dešinės toks jausmas kad pabėgęs. bet gal tik man taip atrodo vėlyvą vakarą, akys pavargę.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 01 11, 23:51)
Stikline, super  bigsmile.gif  man labai labai patiko  thumbup.gif  ypač pirmos dvi serijos nuotraukos. rankų išreiškimas ir pateikimas superinis. o va 3-iosios truputį kitokios norėtųsi mano akiai...

Aga, žiūrėjau žiūrėjau man irgi trečia nelabai biggrin.gif gal reiks perdaryt rolleyes.gif o kojas nulaikyt sunku buvo hihihi.gif tingėjau mat ilgiau išsidirbinėt, tai teko palikt tokias, kokios gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 22:00)
Šiandien dariau bandymus  biggrin.gif  kokteiliukai visdėlto įkvepia  lotuliukas.gif 
Laukiu kritikos  blush2.gif

geras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif dėčiau daug šarpo kad kontrastas rėžtų akį bigsmile.gif ir vidurinei kad plaukų nesimatytų - tik konturai thumbup.gif bet laaaabai thumbup.gif

QUOTE(Karbynė @ 2009 01 11, 22:07)
Mano akim žiūrint ant meškio to nėra.

supratau 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 01 11, 22:21)
na bandau ir as savo wb jusu kritikai det  blush2.gif

jau sakė kad tamsu ..
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 22:55)
Aga, žiūrėjau žiūrėjau man irgi trečia nelabai biggrin.gif gal reiks perdaryt  rolleyes.gif  o kojas nulaikyt sunku buvo  hihihi.gif  tingėjau mat ilgiau išsidirbinėt, tai teko palikt tokias, kokios gavosi  biggrin.gif

aišku, kad sunku nulaikyti biggrin.gif ypač po kokteiliuko hihihi.gif nežinau kaip tai įvertintų pažengusieji, bet mano akim serija verta, kad dar padirbėtum prie jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Okay, dedu kitą variantą biggrin.gif

user posted image

Sadi, dėjau šarpo, dariau kontrastingai ir kažkaip man nžn...man šiandien norisi švelniai...va kaip dabar yr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 23:10)

Sadi, dėjau šarpo, dariau kontrastingai ir kažkaip man nžn...man šiandien norisi švelniai...va kaip dabar yr  ax.gif

neeeee, šitas pilkas ir toks kaip rūke, norisi akinius nusivalyt schmoll.gif anas geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 11 sausio 2009 - 23:13
QUOTE(Stikline @ 2009 01 11, 23:10)

šitas man gražiau žiūris bigsmile.gif nelabai įsivaizduoju kaip tu ten fotkini, kokiom pozom biggrin.gif bet gal pavyktų kaip nors sukombinuoti, kad koja eitų iš dešinio kampo ir pėda žiūrėtų į kitas nuotraukas. ir gal ne horizontaliai, o kaip įstrižiau. na nemoku aiškinti, bet gal supratai ką noriu pasakyti. negarantuoju kad bus geriau, bet aš bandyčiau tokią kompoziciją ax.gif
dėl to "rūko" Sadi teisi. pažiūrėjau, kad pirmas variantas tikrai spalvine prasme geresnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 11 sausio 2009 - 23:19
QUOTE(Peledike @ 2009 01 12, 00:16)
šitas man gražiau žiūris  bigsmile.gif  nelabai įsivaizduoju kaip tu ten fotkini, kokiom pozom  biggrin.gif  bet gal pavyktų kaip nors sukombinuoti, kad koja eitų iš dešinio kampo ir pėda žiūrėtų į kitas nuotraukas. ir gal ne horizontaliai, o kaip įstrižiau. na nemoku aiškinti, bet gal supratai ką noriu pasakyti. negarantuoju kad bus geriau, bet aš bandyčiau tokią kompoziciją  ax.gif

Koją į kitą pusę su PS lengva apsukt biggrin.gif tik va iš kampo kad eitų jau reik perfotografuot doh.gif na gal kada...
Atsakyti
Nu ir priraset !

Stikline: pirmas variantas super ! thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 12 sausio 2009 - 08:23