Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto? Nes pas mane tokios foto nebūna, kai nustatynėji WB. Gal ne taip darot? Nes Nikone tiesiog reikia suaktyvinti Tą rankinio WB funciją, kuri padinasi PRE. Ir kol mirksi šis užrašas nufotkinti kažką baltą (instrukcijoj rašo pilką). Tada mirksi užrašas GOOD. Ir kai baigia mirksėti galima fotografuoti. Skirtumas foto gaunasi akivaizdus
QUOTE(Loreli @ 2009 01 11, 21:17)
Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto? Nes pas mane tokios foto nebūna, kai nustatynėji WB. Gal ne taip darot? Nes Nikone tiesiog reikia suaktyvinti Tą rankinio WB funciją, kuri padinasi PRE. Ir kol mirksi šis užrašas nufotkinti kažką baltą (instrukcijoj rašo pilką). Tada mirksi užrašas GOOD. Ir kai baigia mirksėti galima fotografuoti. Skirtumas foto gaunasi akivaizdus
pas mane nusifotkina...
Tai, kad pasirenkant funkciją PRE, galima pasirinkti nuotrauką iš jau esančių fotoaparate, taigi prieš tai nufotografuotą baltą lapą
QUOTE(Levanda @ 2009 01 11, 21:01)
Nugrybavau kazkiek su wb, tai bent kitokia nuotrauka kiek geresne parodysiu
gražu gal gali parodyt originalą?
nu gi nuo fotiko priklauso
QUOTE(kabesita @ 2009 01 11, 21:22)
meškis labai mielas o kaži pirmoj,antroj foto ant pilvuko nėra išdegimo?
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 22:31)
meškis labai mielas o kaži pirmoj,antroj foto ant pilvuko nėra išdegimo?
O kas tas isdegimas sorry uz durna klausima, fotografavau netoli lango ir labai saule sviete siandien.
Kabesita - blico tikrai nenaudojai?
Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto?
ne pas mane nelieka tiesiog kaip suprantu ji pasiima bet dar neissiaiskinau kodel melsvas atspalvis
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 22:34)
Kabesita - blico tikrai nenaudojai?
Nu ***** dabar ir nezinau, pas mane jis automatiskai jei sviesu issijungia, tik nezinau issijunge jis dienos metu ar ne, jauciu kad ne ot ziople, reikes perfotografuot
QUOTE(kabesita @ 2009 01 11, 21:36)
Nu ***** dabar ir nezinau, pas mane jis automatiskai jei sviesu issijungia, tik nezinau issijunge jis dienos metu ar ne, jauciu kad ne ot ziople, reikes perfotografuot
blico grieztai nenaudot
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 20:31)
Mazai kuo skiriasi tas orginalas, vos atspalvys tamsesnis ir neiskarpyta