Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto? Nes pas mane tokios foto nebūna, kai nustatynėji WB. Gal ne taip darot? Nes Nikone tiesiog reikia suaktyvinti Tą rankinio WB funciją, kuri padinasi PRE. Ir kol mirksi šis užrašas nufotkinti kažką baltą (instrukcijoj rašo pilką). Tada mirksi užrašas GOOD. Ir kai baigia mirksėti galima fotografuoti. Skirtumas foto gaunasi akivaizdus
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 11, 21:17)
Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto? Nes pas mane tokios foto nebūna, kai nustatynėji WB. Gal ne taip darot? Nes Nikone tiesiog reikia suaktyvinti Tą rankinio WB funciją, kuri padinasi PRE. Ir kol mirksi šis užrašas nufotkinti kažką baltą (instrukcijoj rašo pilką). Tada mirksi užrašas GOOD. Ir kai baigia mirksėti galima fotografuoti. Skirtumas foto gaunasi akivaizdus

pas mane nusifotkina... ax.gif
Atsakyti
Idedu ir as savo ND.
Naturaliam apsvietime:
Daylight:
user posted image

Auto:
user posted image

Dirbtiniam apsvietime:
Prie lempos:
user posted image

Auto:
user posted image

O custom??? tokios funkcijos net neturiu savo fotike blush2.gif
Atsakyti

Tai, kad pasirenkant funkciją PRE, galima pasirinkti nuotrauką iš jau esančių fotoaparate, taigi prieš tai nufotografuotą baltą lapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2009 01 11, 21:01)
Nugrybavau kazkiek su wb, tai bent kitokia nuotrauka kiek geresne parodysiu 

gražu wub.gif gal gali parodyt originalą? ax.gif

nu gi nuo fotiko priklauso smile.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 01 11, 21:22)
Idedu ir as savo ND.
Naturaliam apsvietime:
Daylight:

meškis labai mielas smile.gif o kaži pirmoj,antroj foto ant pilvuko nėra išdegimo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 11 sausio 2009 - 21:31
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 22:31)
meškis labai mielas smile.gif o kaži pirmoj,antroj foto ant pilvuko nėra išdegimo?  g.gif

O kas tas isdegimas blush2.gif sorry uz durna klausima, fotografavau netoli lango ir labai saule sviete siandien. ax.gif
Atsakyti
Kabesita - blico tikrai nenaudojai? g.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir įdomu pasidarė, o kituose fotikuose nusifotografuoja tas baltas lapas kaip foto?

ne pas mane nelieka tiesiog kaip suprantu ji pasiima bet dar neissiaiskinau kodel melsvas atspalvis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 22:34)
Kabesita - blico tikrai nenaudojai? g.gif

Nu ***** doh.gif dabar ir nezinau, pas mane jis automatiskai jei sviesu issijungia, tik nezinau issijunge jis dienos metu ar ne, jauciu kad ne doh.gif ot ziople, reikes perfotografuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 01 11, 21:36)
Nu ***** doh.gif dabar ir nezinau, pas mane jis automatiskai jei sviesu issijungia, tik nezinau issijunge jis dienos metu ar ne, jauciu kad ne  doh.gif ot ziople, reikes perfotografuot  blush2.gif

blico grieztai nenaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 22:42)
blico grieztai nenaudot biggrin.gif

Ir prie lempu irgi?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 20:31)
gražu  wub.gif gal gali parodyt originalą?  ax.gif

Mazai kuo skiriasi tas orginalas, vos atspalvys tamsesnis ir neiskarpyta 4u.gif
user posted image
Atsakyti