Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:31)
Pepperoni - o fotokūdroj yra "pelkė" ten kas? O ten yra kokia srytis naujokams?

joa - ten beteisiu kampelis hihihi.gif kol uzsidirbi raudonu pagaliuku biggrin.gif - tai ten sedi, ir balsuot kudroj negali... ax.gif dar yra apribojimas foto skaiciui... va cia visos taisykles: http://fotokudra.lt/...ykles.php?mnx=1
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:13)
Claude, Levanda - nu zinokit nebezinau, ar gerai, ar ne...  doh.gif

Tiksliau Levandos linkus neuzskaityt... o vat del Claudes abejoju...  g.gif

Aš ir abejoju, net nežinau g.gif Nors palyginus custom ir lemputės variantus su tikrove, skirtumo nelabai matau biggrin.gif Reiks rytoj dar padaryt dieniniam apšvietime ir pabandyt perdaryt šitą - dabar ant greičio padariau, turbūt ir gavau ne patį geriausią rezultatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:23)
Sidabrine - tau reik paskaityt instrukcija - ten tikrai turi but parasyta kaip padaryt ta procedura smile.gif  kaip darau savuoju - aprasiau sitoj zinutej: http://www.supermama...?...&p=22833410
nepraleidau biggrin.gif - rasiau, kad perfotkintas custom - lyg ir gerai... nu bet sufokusuot gerai, tai tikrai galeeetum biggrin.gif tongue.gif

sita iskarpa as issisaugojau ta pacia diena kai tik idejai wub.gif aciu wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:27)
nu ka ir....? biggrin.gif reiks juos pakankint biggrin.gif baltam fone hihihi.gif

kad tik po kankinimu dideliu netektu ju geltono trynio spalva balinit PS lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:28)

nuo fotiko priklauso. muilinėse man rodos neina nustatyt nuotraukos kaip pagrindo. reik instrukciją skaityt  mirksiukas.gif

pas mane tokia juokinga instrukcija,kad doh.gif apie WB nustatymus ten nieko nerašo verysad.gif
o dėl fotografavimo aš taip ir norėjau daryti,bet kažkuri rašė,kad nepatartina fotografuoti pirešais langa,nes atspindys eina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 19:35)

kad tik po kankinimu dideliu netektu ju geltono trynio spalva balinit PS lotuliukas.gif

o dėl fotografavimo aš taip ir norėjau daryti,bet kažkuri rašė,kad nepatartina fotografuoti pirešais langa,nes atspindys eina unsure.gif

visko gali but biggrin.gif

tai ne pries langa fotkink, o taip, kad sviesa kristu is sono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:37)
visko gali but biggrin.gif
tai ne pries langa fotkink, o taip, kad sviesa kristu is sono  mirksiukas.gif

na tikėkimės nebus biggrin.gif
matyt eisiu i balkona fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:31)
as truputeli persiprasau.... blush2.gif  o, bet, taciau - o mano ND kas nors matet? 

matėm, man gal tamsu kiek? g.gif Bet labai panašūs smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 19:34)
Sadi siaip buvo fotkinta su stovu ...  g.gif bet ryt pabandysiu is naujo ...beja lyg kazkas gaunasi su PS .. o tos linijos nematydavau nes ziople nebuvau padarius window-->cascade  mirksiukas.gif

hmmm, gal tada ryškumo zona permaža? Nu bet neryškūs puodeliai g.gif
Nu matai kaip gerai dėl PS thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:34)
joa - ten beteisiu kampelis hihihi.gif kol uzsidirbi raudonu pagaliuku biggrin.gif - tai ten sedi, ir balsuot kudroj negali...  ax.gif  dar yra apribojimas foto skaiciui...  va cia visos taisykles: http://fotokudra.lt/...ykles.php?mnx=1

ačiukas wink.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 19:35)
pas mane tokia juokinga instrukcija,kad  doh.gif  apie WB nustatymus ten nieko nerašo  verysad.gif

Pas tave Cannon Powershot, pabandyk kaip aš rašiau čia
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:50)
matėm, man gal tamsu kiek?  g.gif Bet labai panašūs smile.gif

niu tokios vat ant LT dienos niurios cool.gif

gal dar iki kt. sekmadienio saule kokia islis, sakau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:50)

Pas tave Cannon Powershot, pabandyk kaip aš rašiau čia

as dariau pagal ta aprasyma,bet nelabai suprantu koki pokyciai yra arne.nes man spalvos gaunasi pvz sniego tokios pacios ar su baltu lapu fotografuojant ar be jo.nes as kai nufotografavau ta balta lapa ir sukeliau foto i PC nuotraukas istryniau is fotiko tame tarpe ir tas baltas lapas.tada vel bandziau ta pacia vieta/sniego lauka/fotografuoti ir man tos pacios spalvos gavosi g.gif
reikia ND pasirinkt kazkoki balta daikta ir vel bandyt WB tvarkyt g.gif
Sadi ACIU 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:52)
niu tokios vat ant LT dienos niurios  cool.gif

gal dar iki kt. sekmadienio saule kokia islis, sakau.... ax.gif

sake kita savaite iki savaitgalio bus siltesni orai tai ,gal ir saulute palepins wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 19:48)
man tik toks baltas lapas gaunas  g.gif
user posted image
ir nezinau kodel.

nes fotografuoji prie raudonos sienos. O raudona spalva visada mes tau rusva atspalvi kad ir koki wb nusistatytum wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:13)
Pacific - o tai kas tau negerai su tuo lapu?  g.gif koks gaunas  - toks... svarbu, kad puodelis del jo geras gautus  mirksiukas.gif

g.gif o kodel man tada gaunasi vis melsvas atspalvis jei fotkinu balta lapa unsure.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 11, 20:06)
nes fotografuoji prie raudonos sienos. O raudona spalva visada mes tau rusva atspalvi kad ir koki wb nusistatytum wink.gif

4u.gif aciu kad uzsukai blush2.gif tai jei baltas lapas gauna kazkoki atspalvi todel ir baltas daiktas gauna bigsmile.gif ir kaip teisiklingai nufotkint balta lapa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 11, 21:14)
g.gif o kodel man tada gaunasi vis melsvas atspalvis jei fotkinu balta lapa  unsure.gif

Man taip pat... doh.gif
Nezinau, per koki stebukla pavyko isgauti megsta varpeli baltut baltuteli. unsure.gif
Ka tik pabandziau vakarykscio spektaklio Striptizo ereliu wub.gif atviruka perfotografuoti baltame fone. Na, ne taip gaunasi ir viskas... doh.gif doh.gif verysad.gif
Matyt, musu, Edeva, aparatuose uzprogramuota pagal ta pacia formule, kaip balinanciu skalbimo milteliu, kad balta - tai su melsvu atspalviu... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 01 11, 21:14)

4u.gif aciu kad uzsukai  blush2.gif tai jei baltas lapas gauna kazkoki atspalvi todel ir baltas daiktas gauna  bigsmile.gif ir kaip teisiklingai nufotkint balta lapa  blush2.gif

as cia daznai uzsuku wink.gif pacific atveju taip. reik is vis stengtis raudonos spalvos fono nenaudot. Jei naudoji, tada zinai, kad atspalvis bus. Geriau fotografuot dienos(ne lempu) sviesoj, tada gausis baltas lapas ir vengt ryskiu spalvotu fonu, nes jie duos atspalvi. Nezinau ar suprantamai paaiskinau, nemoku as aiskint doh.gif
Atsakyti