Claude, Levanda - nu zinokit nebezinau, ar gerai, ar ne...
Tiksliau Levandos linkus neuzskaityt... o vat del Claudes abejoju...
Pacific - o tai kas tau negerai su tuo lapu? koks gaunas - toks... svarbu, kad puodelis del jo geras gautus
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 16:53)
negaliu tau pasakyt, nes nezinau koks tavo fotikas...
Canon powerschot A640
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:25)
visu pirma pasididink ISO iki kokiu 400, nes dabar 220 mazoka.... pasidedi fotika, priesais ji puodeli.... fotkini (neatkelus fotiko nuo stalo) ant auto, tada ant lempuciu.... paskui atremk balta lapeli i puodeli, priartink fotika tiek, kad balta spalva uzimtu visa kadra ir nufotkink rankiniu fokusu.... tada nustatyk ta custom wb.... ir vel padejus fotika priesasi puodeli fotkink.... TURI GAUTIS
Iso reik didziausia pasirinkt?o F palikt koks yra ar taip pat didint
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:57)
Nuspirkau snd baltu kiausiniu
ir?
QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 18:05)
kazkaip man i ruduma toki gal smelio spalvos
Viska MOKOMĖS fotografuoti BE BLYKSTĖS
QUOTE(Levanda @ 2009 01 11, 18:50)
kai skubu ir man dreba
Na ir as priduodu uzduoti savo ND.
Dirbtinis apsvietimas:
Aisku fotografavau drebanciom rankom
jauciu ir i naturalu apsvietima kiek pavelavau,nes jau buvo pradeje temti.. gal reikes perdaryti
Dirbtinis apsvietimas:
Aisku fotografavau drebanciom rankom
jauciu ir i naturalu apsvietima kiek pavelavau,nes jau buvo pradeje temti.. gal reikes perdaryti
man tinka tik prie dirbtinio apsvietimo
peperoni perzvelk mano puodeliuuuus kaaa
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 19:20)
peperoni perzvelk mano puodeliuuuus kaaa
praleidau? ufff - einu ieskot
Sidabrine - tau reik paskaityt instrukcija - ten tikrai turi but parasyta kaip padaryt ta procedura kaip darau savuoju - aprasiau sitoj zinutej: http://www.supermama...?...&p=22833410
nepraleidau - rasiau, kad perfotkintas custom - lyg ir gerai... nu bet sufokusuot gerai, tai tikrai galeeetum
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:13)
Pacific - o tai kas tau negerai su tuo lapu? koks gaunas - toks... svarbu, kad puodelis del jo geras gautus
na gal tada ir puodukas pagal lapa geras.
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 19:13)
nu ka ir....? reiks juos pakankint baltam fone
----
Pacific - nu puodukas negeras.... jei sakai, kad jis yra su pilku atspalviu, o gaunas su rusvu - reiskias negeras kankink tol, kol gausi toki, koks is tikro yra
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 18:13)
Claude, Levanda - nu zinokit nebezinau, ar gerai, ar ne...
Taip man irgi mano nepatinka rezultatas. Siandien skubedama viska dariau. Reiks kuria diena saziningai padirbeti, gal ir rezultatas geresnis gausis
Nors logiskai galvojant turetu buti gerai ir paskubom darant, juk cia tik vienas nustatymas
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 14:46)
bandau rodyt kas man gavosi
labai išplaukusios foto. Jei išlaikymą nustatei 1sek, dėk fotiką kur nors. Nes dabar sujudintas man atrodo. Dėl spalvų tai man auto geriausias, custom melsvas lyg
QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 15:20)
dienos sviesa: nors auto man geriausias. nezinau...
gal didesnes dėk? auto ir custom panašūs labai, gal custom kiek šviesesnis
QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 15:45)
custom nu visai negerai.
o jei matai pati kad visai negerai, kam dedi? perdaryk ir tavo fokusas labai šokinėja;. Darant naujus ND, nepamirštam naujų (apie fokusavimą)
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 16:00)
tai va aš todel ir klausiu ,nes labai niuros ir tamsios dienos.pas mus namie beveik visada sviesa ijungta.tai dabar ir galvoju kaip čia ta saule prisikviest
gal bandyk fotografuot ant palangės?
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 16:19)
nustatinejant wb balansa ir fotkinant BALTA lapa (auto wb rezimu) NUFOTKINUS, tas lapas NEBUTINAI TURI GAUTIS BALTAS.... dazniausiai jis gaunas su kazkokiu atspalviu - gelsvu/zalsvu/melsvu ir pan. Nustacius wb, fotikas ta balta spalva, su kazkokiu atspalviu - laiko jau visiskai balta ir atitinkamai koreguoja visas spalvas
aaaaa, sorry, nesupratau nes pagalvojau kad siūlai fotografuot lapą su atspalviu
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 16:21)
Peperoni o kur ta nufotografuota balta lapa laikyti?na turiu omenyje kai
nuo fotiko priklauso. muilinėse man rodos neina nustatyt nuotraukos kaip pagrindo. reik instrukciją skaityt
dirbtinis man rodos gerai, o natūraliam šešėliai
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:28)
surasiau viska skubedama, paskui ir pati perskaicius pagalvojau, kad galejot ne taip mane suprast...
as truputeli persiprasau.... o, bet, taciau - o mano ND kas nors matet?
Pepperoni - o fotokūdroj yra "pelkė" ten kas? O ten yra kokia srytis naujokams?
Claude ir Pacific man atrodo gerai ND, o vat Levandos kazko lyg i melynuma Custom WB