Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Claude, Levanda - nu zinokit nebezinau, ar gerai, ar ne... doh.gif

Tiksliau Levandos linkus neuzskaityt... o vat del Claudes abejoju... g.gif

Pacific - o tai kas tau negerai su tuo lapu? g.gif koks gaunas - toks... svarbu, kad puodelis del jo geras gautus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 16:53)
negaliu tau pasakyt, nes nezinau koks tavo fotikas...  blush2.gif

Canon powerschot A640

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:25)

visu pirma pasididink ISO iki kokiu 400, nes dabar 220 mazoka.... pasidedi fotika, priesais ji puodeli.... fotkini (neatkelus fotiko nuo stalo)  ant auto, tada ant lempuciu....  paskui atremk balta lapeli i puodeli, priartink fotika tiek, kad balta spalva uzimtu visa kadra ir nufotkink rankiniu fokusu.... tada nustatyk ta custom wb.... ir vel padejus fotika priesasi puodeli fotkink.... TURI GAUTIS  smile.gif  4u.gif

Iso reik didziausia pasirinkt?o F palikt koks yra ar taip pat didint g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:57)
Nuspirkau snd baltu kiausiniu biggrin.gif

ir? hihihi.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 18:05)
na vel. cia be blico viskas.

kazkaip man i ruduma g.gif toki gal smelio spalvos g.gif
Viska MOKOMĖS fotografuoti BE BLYKSTĖS

QUOTE(Levanda @ 2009 01 11, 18:50)

Aisku fotografavau drebanciom rankom  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif kai skubu ir man dreba hihihi.gif
Atsakyti
Na ir as priduodu uzduoti savo ND.

Dirbtinis apsvietimas:

Aisku fotografavau drebanciom rankom  lotuliukas.gif

jauciu ir i naturalu apsvietima kiek pavelavau,nes jau buvo pradeje temti.. gal reikes perdaryti  blush2.gif

man tinka tik prie dirbtinio apsvietimo ax.gif

peperoni perzvelk mano puodeliuuuus kaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 19:20)
peperoni perzvelk mano puodeliuuuus kaaa  biggrin.gif

praleidau? biggrin.gif g.gif ufff - einu ieskot smile.gif

Sidabrine - tau reik paskaityt instrukcija - ten tikrai turi but parasyta kaip padaryt ta procedura smile.gif kaip darau savuoju - aprasiau sitoj zinutej: http://www.supermama...?...&p=22833410

nepraleidau biggrin.gif - rasiau, kad perfotkintas custom - lyg ir gerai... nu bet sufokusuot gerai, tai tikrai galeeetum biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 sausio 2009 - 19:25
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:13)
Pacific - o tai kas tau negerai su tuo lapu?  g.gif koks gaunas  - toks... svarbu, kad puodelis del jo geras gautus  mirksiukas.gif

na gal tada ir puodukas pagal lapa geras.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 19:13)

nu ka ir....? biggrin.gif reiks juos pakankint biggrin.gif baltam fone hihihi.gif

----

Pacific - nu puodukas negeras.... biggrin.gif jei sakai, kad jis yra su pilku atspalviu, o gaunas su rusvu - reiskias negeras biggrin.gif kankink tol, kol gausi toki, koks is tikro yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 18:13)
Claude, Levanda - nu zinokit nebezinau, ar gerai, ar ne...  doh.gif

Tiksliau Levandos linkus neuzskaityt... o vat del Claudes abejoju...  g.gif

Taip man irgi mano nepatinka rezultatas. Siandien skubedama viska dariau. Reiks kuria diena saziningai padirbeti, gal ir rezultatas geresnis gausis g.gif
Nors logiskai galvojant turetu buti gerai ir paskubom darant, juk cia tik vienas nustatymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 01 11, 14:46)
bandau rodyt kas man gavosi  g.gif

labai išplaukusios foto. Jei išlaikymą nustatei 1sek, dėk fotiką kur nors. Nes dabar sujudintas man atrodo. g.gif Dėl spalvų tai man auto geriausias, custom melsvas lyg g.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 01 11, 15:20)
dienos sviesa: nors auto man geriausias. nezinau...  doh.gif

gal didesnes dėk? auto ir custom panašūs labai, gal custom kiek šviesesnis g.gif

QUOTE(Pacific @ 2009 01 11, 15:45)
custom doh.gif nu visai negerai.

o jei matai pati kad visai negerai, kam dedi? perdaryk wink.gif ir tavo fokusas labai šokinėja;. Darant naujus ND, nepamirštam naujų (apie fokusavimą) mirksiukas.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 16:00)
tai va aš todel ir klausiu  ax.gif ,nes labai niuros ir tamsios dienos.pas mus namie beveik visada sviesa ijungta.tai dabar ir galvoju kaip čia ta saule prisikviest

gal bandyk fotografuot ant palangės?

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 16:19)
nustatinejant wb balansa ir fotkinant BALTA lapa (auto wb rezimu) NUFOTKINUS, tas lapas NEBUTINAI TURI GAUTIS BALTAS....  dazniausiai jis gaunas su kazkokiu atspalviu - gelsvu/zalsvu/melsvu ir pan.  Nustacius wb, fotikas ta balta spalva, su kazkokiu atspalviu - laiko jau visiskai balta ir atitinkamai koreguoja visas spalvas

aaaaa, sorry, nesupratau smile.gif nes pagalvojau kad siūlai fotografuot lapą su atspalviu blush2.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 11, 16:21)
Peperoni o kur ta nufotografuota balta lapa laikyti?na turiu omenyje kai

nuo fotiko priklauso. muilinėse man rodos neina nustatyt nuotraukos kaip pagrindo. reik instrukciją skaityt mirksiukas.gif

jauciu ir i naturalu apsvietima kiek pavelavau,nes jau buvo pradeje temti.. gal reikes perdaryti  blush2.gif

dirbtinis man rodos gerai, o natūraliam šešėliai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 01 11, 19:28)
aaaaa, sorry, nesupratau smile.gif nes pagalvojau kad siūlai fotografuot lapą su atspalviu  blush2.gif

surasiau viska skubedama, paskui ir pati perskaicius pagalvojau, kad galejot ne taip mane suprast... ax.gif

as truputeli persiprasau.... blush2.gif o, bet, taciau - o mano ND kas nors matet? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pepperoni - o fotokūdroj yra "pelkė" ten kas? O ten yra kokia srytis naujokams?
Atsakyti
Claude ir Pacific man atrodo gerai ND, o vat Levandos kazko lyg i melynuma Custom WB g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 11 sausio 2009 - 19:33
Man siandien jau akys raibsta .. biggrin.gif
Sadi siaip buvo fotkinta su stovu ... g.gif bet ryt pabandysiu is naujo ...beja lyg kazkas gaunasi su PS .. o tos linijos nematydavau nes ziople nebuvau padarius window-->cascade mirksiukas.gif
Atsakyti